Mirip analogi Miramistina

Miramistin ing kabeh babagan katon kaya alat sing sampurna. Kanggo kabeh nanging rega. Ing artikel iki, kita wis nyusun daftar analog sing paling komprehensif, murah lan ora akeh, sing diasilake lan didol dina iki.

Chlorhexidine

Digluconat klorheksidin Paling asring, iki analog sing dadi asil sing paling murah lan padha.

Preparation karo chlorhexidine: Amiderent, Katedzhel, situs.

Paling murah saka dana sing dianggep, rega kasebut mung 15-20 rubel saben botol 100 gram. Dibandhingake karo miramistin, rasa resah lan lendhut banget. Nglamar kanggo gargling lan kanggo nambani kelamin bisa nanging banget ora nyenengake.

Uga, ora kaya Miramistina, ora bisa ditelan, ora bisa disarèkaké ing mripat lan ora dianjuraké kanggo bocah-bocah.

Waca liyane: Perbandingan miramistin karo chlorhexidine (meja) .

Lilin kasedhiya karo chlorhexidine: Depantol lan Hexicon .

Dekasan (Ukraina)

Kajaba iku, Miramistinu digunakake ing urologi, ginekologi, ophthalmology, kanggo rongga lisan lan marang jamur. Efek sisih minimal, ana praktik ora ana contraindications. Iku murah.

Didol ing Ukraina. Ing negara liyane, nemokake tamba gagal. Yen wong duwe data liyane - nulis ing komentar.

Okomistin

Okomistin Full analog saka pabrikan padha. Ing kasunyatan, iki minangka inti sing padha, dikemas ing botol ophthalmic khusus lan dimaksudaké kanggo ngasilake ing mripat.

Iki ditrapake kanggo penyakit kasebut: conjunctivitis akut lan kronis, keratitis, iridocyclitis, ciloko mata. Konsultasi karo dokter perlu.

Mesthi, tamba bisa dadi pengganti, nanging mbok menawa kanggo 1 panggunaan kanggo rehabilitasi membran lendhut. Kapasitas botol 10 ml.

Sayange, analog murah sing ana. Dear:

Octenisept (octenidine)

Octenisept Aktif marang bakteri, sawetara virus, jamur dermatophyte, lan jamur sing kaya ragi. Biaya 250 ml bab 800-900r.

Sampeyan kudu ora diijini ngetik mata, ora bisa ditelan, ora dianjurake kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah.

Miturut prentah lan rega, ora ana kaunggulan jelas saka Miramistin. Sampeyan bisa nyoba ing kasus intoleransi menyang obatan liyane.

Protargol

Siarol Saiki kasedhiya ing wangun semprotan lan irung irung ing sangisore jeneng merek Sialor. Biaya 200-250r saben 10 ml solusi (kedadeyan nyebabake biaya bahan baku).

Protargol - proteinat salaka , nduweni aktivitas antimikroba lan antijamum. Iki digunakake utamané kanggo perawatan inflammation saka nasofaring, tenggorokan, otitis.

Efek sisih langka banget. Sadurunge nggunakake, dianjurake kanggo nyoba dhewe kanggo intoleransi individu kanthi nimbulaké sawetara tetes ing bend sikil. Yen ora ana reaksi alergi - tamba cocog karo sampeyan.

Apa liyane sing bisa digunakake kanggo ngganti?

Antiseptik kanggo tenggorokan lan tutuk:

  • Hexasprey
  • Hexoral
  • Septolete

Kanggo mripat:

  • Krnjunktin (Dekametoksin) - obat resep, tetes mata antiseptik, Okomistina analog.
  • Wis spektrum sing akèh tumindak marang bakteri, protozoa, lan virus. Kurang aktif marang kelompok jamur. Iku biaya kira-kira padha karo Okomistin. Ditunjuk dening dokter.

Furacilin Kanggo rehabilitasi vagina, sampeyan bisa nggunakake lilin:

Salep antiseptik lan solusi kanggo kulit:

Antiseptik sing isih ana luwih agresif , utawa kurang aktif marang macem-macem mikroorganisme, utawa ora didol.

Kita bakal bungah yen sampeyan nambahake ing dhaptar iki ing komentar.

4 komentar

  • Elena :

    Informasi migunani banget.

  • Victor :

    Matur nuwun! Sangat lucidly, topik iki dingerteni lan ora diungkapake superficially.

  • Vleria :

    Dina iki, dhokter ENT nyatakake yen Miramistin bisa diganti (amarga iku padha karo sodium sulfat).

    • Doc :

      Hello

      Iki minangka bahan kimia sing beda miturut formula. Ocomistin (tetes mripat) ing akeh kasus bisa diganti, nanging ora mesthi. Senajan biaya luwih murah mesthi.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.