Neo Penotran Forte

Apa ngganti?

neo-penotran-5 Full analogue ing komposisi:

LEBIH: Ningkatake supositoria murah

Rega

: 790 р. Rata-rata online rega * : 790 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

neo-penotran-4 Neo-Penotran Forte yaiku tamba antifungal lan anti-bakteri buatan Jerman sing digunakake kanggo nambani infeksi genital lan inflamasi penyakit organ-organ panggul, vulva, lan vagina.

Alat kasebut kasedhiya ing bentuk supositoria vagina kanggo perawatan (utawa primer) therapy kanggo chlamydia, gardnerellosis, thrush lan penyakit infèksius liyane.

Siji paket biaya tamba babagan 950 rubel. Senadyan mangkono, alat iki misuwur ing kalangan pasien lan dokter, amarga nduweni efek terapeutik sing diucapkan ing dina katelu utawa kaping papat.

Nalika wis diterapake?

"Neo-Penotran Forte" aktif marang bakteri gram positif lan anaerob, lan kanthi cepet uga ditularake karo jamur (amarga miconazole, yaiku bagean saka tamba). Obat iki digunakake kanggo nambani penyakit ing ngisor iki:

  • vaginosis bakterial;
  • thrush (candidiasis) saka vagina lan vulva;
  • vaginitis sing disebabake dening aktivitas patogen saka Trichomonas;
  • trichomoniasis urogenital;
  • vulvitis;
  • vaginitis liyane saka infèksius asal;
  • patologi inflamasi saka organ panggul.

Sadurunge panuntutan obat kasebut kudu diteliti kanggo njlentrehake panyebab perkembangan proses patogenik.

Carane aplikasi?

siji lilin ing ukuran palem Lilin "Neo-Penotran Forte" kudu dilebokake ing vagina kanggo sawetara sentimeter. Sadurunge prosedur panenalan, sampeyan kudu ngumbah tangan utawa ngobati karo solusi antiseptik.

Senadyan ana pucuk driji ing kit, sampeyan kudu menehi perhatian marang kesehatan kuku - piring kuku sing dawa banget bisa nggeser mukosa vagina, sing bisa nyebabake penetrasi bakteri utawa mikroba lan infeksi sekunder.

Dosis saben dina kanggo kabeh kategori pasien yaiku 1 suppository. Durasi saka perawatan iku minggu. Kanggo pasien lansia ora ana saran khusus kanggo nggunakake.

Wigati! Yen perlu (contone, ing kasus kakehan penyakit) "Neo-Penotran Forte" bisa digunakake ing rong minggu.

Contraindications

Suppositories "Neo-Penotran Forte" ora bisa ditugasi kanggo wanita karo paling ora siji indikasi saka dhaftar ing ngisor iki:

  • alergi utawa intoleransi kanggo komponen obat kasebut;
  • epilepsy;
  • penyakit ati;
  • meteng (1 trimester);
  • porphyria;
  • ngarsane hymen (virginity).

Penting! Bocah-bocah wadon lan bocah-bocah wadon ing umur 18 taun "Neo-Penotran Forte" ora diangkat amarga ora ana data klinis babagan panggunaan obat kasebut ing umur kasebut.

Pregnant lan lactation

neo-penotran-1 Obat kasebut disetujoni kanggo nggunakake nalika meteng, wiwit 12-14 minggu ing gestation.

Ing trimester pisanan, panggunaan supositoria bisa nyebabake komplikasi, uga nyebabake pembentukan organ internal janin.

Perawatan saka ngandhut pasien ditindakake kanthi ketat miturut indikasi lan miturut pengawasan saka ahli ginjal utawa spesialis khusus liyane.

Ing wektu terapi, wanita lactating kudu mandheg lactation, minangka metronidazole ing konsentrasi signifikan menyang susu ibu.

Sampeyan bisa nerusake nyusoni bocah kasebut sajrone 1-2 dina - yaiku periode penyisihan saka zat aktif saka awak, takon karo dhokter sampeyan babagan wektu nyusup.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing dilapurake.

Efek sisih

neo-penotran-6 Sajrone therapy, reaksi negatif bisa kedadeyan, paling asring lokal. Iki kalebu gatal-gatal lan kobong, uga abang saka tempek organ genital njaba.

Penting! Gatal utawa ngiritasi abot ing vagina minangka pratondo kanggo interrupting therapy.

Kurang luwih asring "Neo-Penotran Forte" nyebabake reaksi sistemik (kurang saka 7% kabeh kasus diagnosa efek samping), kayata:

  • nyeri weteng;
  • sembelit lan diare;
  • kelainan pencernaan liyane (mual, muntah, lan liya-liyane);
  • leukopenia;
  • tambah kuatir;
  • psikosis;
  • nyenyet ing njero tutuke;
  • sindrom convulsive;
  • kekeringan saka membran mucous saka rongga lisan;
  • sirah;
  • mundhut napsu.

Wigati! Fenomena sistemik nalika migunakaken "Neo-Penotran Forte" praktis ora muncul amarga konsentrasi rendah zat aktif ing plasma getih nalika diterapake topikal.

Formulir komposisi lan release

Supositorial ing tutup kemasan plastik Suppositories "Neo-Penotran Forte" kalebu mung 3 komponen.

  • Metronidazole (750 mg). Nduweni efek antibacterial, uga sifat antiprotozoal. Ngilangi bakteri anaerob, kayata streptococci, gardnerella, Trichomonas, lan liya-liyane.
  • Miconazole (ing bentuk miconazole nitrat, 200 mg). Komponen antifungal, utamané efektif marang jamur saka Candida genus, sing nyebabake pangembangan sariawan. Gelut mikroorganisme paling gram positif.
  • Witepsol. A dicampur asam lemak jenuh kanggo produksi suppositories (basa).

Obat iki kasedhiya ing wangun lilin vagina putih, diselehake ing blister saben 7 potong. Termasuk karo obat kasebut yaiku instruksi lan 7 ujung jari.

Pharmacokinetics

Miconazole karo nggunakake lokal ing plasma getih ora dideteksi. Metronidazole 20% sing diikat menyang plasma. Konsentrasi maksimum wis tekan ing 2-4 jam.

Umur setengah saka metronidazole antara 6 nganti 11 jam. Zat kasebut dibusak kanthi ginjel (kira-kira 20% - ora diowahi). Metabolisasi ing ati.

Interaksi karo bahan liyane

Substansi / tamba Efek nalika diterapake bebarengan
Etil alkohol / etanol Fenomena kaya Disulfiram
Preparation sing ngandung garam lithium Tambah toksisitas litium
Phenobarbital Ngurangi jumlah metronidazole ing plasma getih
Astemizol Penindasan saka disintegrasi astemizole, nambah konsentrasi ing getih
Terfenadine Penyebab pemecahan terfenadine, nambah konsentrasi ing getih
Cimetidine Efek samping saka sistem syaraf
Phenytoin Penambahan ing kandungan phenytoin, pangurang ing konsentrasi metronidazole
Anticoagulant lisan Ngapikake efektivitas terapi antikoagulan
Disulfiram Neurosis, psikosis

Instruksi khusus

  • Alkohol ora diijini (dosis apa wae) sajrone perawatan, uga 48 jam sawise penolakan kasebut.
  • Disaranake supaya kontak seksual nalika nggunakake "Neo-Penotran Forte", sauntara karet kondom bisa rusak (komponen sing dadi basis kanggo pembuatan supositoria).

Panyimpenan

Obat bisa disimpen ing suhu kamar utawa ing kulkas (ora ngisor 2 derajat). Pembekuan Suppository ora diijini! Lilin bisa disimpen rong taun ing tanggal kadaluarsa.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku iki ditetepake minangka "Neo-Penotran Forte" sanajan nalika meteng kanggo perawatan trichomoniasis. Nalika nggunakake, ana sensasi kobong sing rada entheng, nanging nganti kira-kira 2-3 dina, lan ora nyebabake rasa ora nyenengake. Disimpen lilin 7 dina. Iku mbantu banget, supaya aku ora ngerti wong-wong sing ngomong sing alat punika larang. Ana obat-obatan lan luwih murah, nanging kanthi jumlah efek samping lan efisiensi sing luwih gedhe. Nyimpen kanggo kesehatan, aku, ora worth iku. Julia S., 26 taun, Orel

Diobati kanthi bantuan "Neo-Penotran Forte" sasi kepungkur. Aku duwe thrush kronis - sing aku ora nyoba! Akeh dhuwit dibuwang, nanging sethithik mbantu. Akibaté, liwat kanca tuku obat iki (didol kanthi resep, ora mung kanggo tuku) lan pungkasanipun mbuwang masalah kasebut. Yen mengkono maneh, aku bakal langsung takon dhokter kanggo resep kanggo "Neo-Penotran Forte." Galina, 29 taun, Penza

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Victoria :

    Obat sing paling apik kanggo vaginitis bakteri, kanthi sariawan, uga mbantu akeh! Aku menehi saran kabeh! Dina kapisan lan kaping telu ana sensasi sing kobong, iki norma. Ing dina kaping telu, kabeh gejala rampung ilang, nanging sing paling utama yaiku rampung kabeh nganti pungkasan! Sepisan maneh, gedhe! Aku pengin kabeh sehat!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.