Nystatin lilin

Lilin Nystatin: penampilan lan kemasan ing kabeh sisi Nystatin kasedhiya ing wangun tablet , ateges lan supositoria:

Analog

Lilin liya adhedhasar nystatin:

Deleng uga lilin liyane saka sariawan .

Rega

: 71 р Rata-rata rega online * : 71 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

lilin ukuran Nystatin

  • Vaginal candidiasis ( thrush );
  • Nyegah penyakit jamur kanthi terapi antimikroba lokal.

Dosis lan administrasi

Lilin nyuntikake 2 kali dina, esuk lan sore. Course saka perawatan punika 10-14 dina.

Contraindications

151-thickbox_default

  • hypersensitivity menyang tamba;
  • aja nganggo nalika meteng, pilih obat sing cocok ;
  • ati ati, kalebu gagal ati;
  • pancreatitis;
  • ulkus peptik lan ulkus duodenal.

Efek sisih

Arang banget: reaksi lokal (gatal, kobong).

Liyane: bisa nyebabake risiko panyebaran bentuk jamur tahan. Yen gejala thrush tahan, hubungi dokter.

Komposisi lan pharmakinetika

3 Bahan aktif: nystatin 250 000 IU.

Pengecualian: Witepsol H-15, Witepsol W-35, asam sitrat, propil ether asam paraxybenzoat.

Obat antifungal saka klompok polyenes. Aktifake marang kelompok jamur saka jamur Candida.

Nalika dianggo topikal, ora diserap menyang sirkulasi sistemik.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 2 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sadurunge digunakake obatan luwih larang, nanging sawise krisis lan owah-owahan karya kedah nyimpen kabeh. Hipotek tetep kudu dibayar, stres luwih cendhek. Nalika aku ngerteni gejala thrush, aku lunga menyang farmasi lan takon sing luwih murah. Padha menehi saran kanggo nyoba Nystatin. Iku mbantu uga, sanajan ora nganggo 100% kasus. Iku mbantu aku. Aku menehi saran yen sampeyan pengin nyimpen anggaran. Natalia, Moskow

Aku nyoba kanggo nambani thrush sapisan. Dianggep 2 minggu, minangka ditulis ing instruksi. Mesthi kabeh wis liwati, nanging sasampun sasi lagi gejala sing padha. Nambani tamba liyane ing pungkasan. Elena, Samara

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.