Nystatin salep

Nystatin kasedhiya ing bentuk pil , suppository lan salep:

Analog

Katon lan konsistensi salep

  • Fungicidin,
  • Antikandin,
  • Nistafungin,
  • Mycostatin.

Rega

: 94 р. Rata-rata rega online * : 94 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Babagan obat kasebut

Katon lan kemasan Efek antifungal saka salep nystatin luwih entheng tinimbang jamur saka kulawarga Candida . 1 g saka tamba ngandhut 100.000 unit zat aktif - nystatin. Bahan tambahan yaiku vaseline medis lan lanolin anhydrous.

Salep nduweni warna kuning utawa coklat-kuning. Kasedhiya ing tabung aluminium 10, 15, 30 g Ana wangun ing bentuk botol kaca.

Suhu panyimpenan ngirim ora ngluwihi 5 ° C. Panggonan endi salep kasebut kudu peteng lan ora bisa diakses kanggo bocah. Kondisi kasebut cocog karo kulkas. Umur urip saka tamba - 3 taun.

Sapa sing disaranake tamba

Nystatin ngancurake permeabilitas dinding sel jamur. Iki ngasilake penghapusan komponen utama sel kasebut. Zat aktif ing jamur kaya ragi kayata Candida, kalebu Candida albicans .

Tanda-tandha umum kanggo panggunaan obat-obatan yaiku candidiasis (yaiku, thrush) saka membran mukus (vagina, usus rendah, dubur, dll.), Uga kadhangkala uga ditrapake kanggo infeksi jamur kulit.

Minangka langkah pencegahan marang komplikasi jamur, salep nystatin dianjurake kanggo wong-wong sing wis diobati kanthi antibiotik kanggo wektu sing luwih suwe, utamané nalika awak kurang.

Contraindications

GfiVl3hvQ1qnkeC0X65P8A Miturut instruksi resmi (!) Nystatin salep ora bisa digunakake kanggo:

  • Pelanggaran ati,
  • ulcer padharan lan ulkus duodenal,
  • pancreatitis,
  • meteng,
  • hypersensitivity kanggo komponen aktif obat kasebut.

(Kanggo stomatitis, tamba diterapake ing mukosa lisan, supaya lumantar saluran gastrointestinal lan nyebabake awak kanthi sakabehe.)

Kanthi gati babagan nggunakake ointments kanggo nyusoni - data akurat ing ingestion saka nystatin ing susu susu ora kasedhiya. Sajrone wektu iki, obat luwih apik kanggo ditolak.

Ana safety nystatin sing cukup dhuwur. Mung ing sawetara kasus bisa kanggo mirsani reaksi intoleransi. Alergi minangka efek sisih manifests dhewe:

  • itching
  • urtikaria ,
  • rashes
  • gangguan ing wilayah aplikasi salep.

Instruksi khusus

Sisih liyane Ing proses ngobati penyakit jamur ing tempek, dianjurake supaya salep diwenehake ing saindhenging pinggir penis. Iki bakal ningkatake efek terapeutik lan supaya kambuh. Ing wektu sing padha, terapi pasangan seksual dibutuhake.

Nalika haid ora kudu ninggalake prosedur kasebut.

Yen bebarengan karo nystatin digunakake clotrimazole, efektifitas terakhir weakens.

Cara migunakaké obat kanthi bener

Rekomendasi umum yaiku ngaplikake lapisan lenga sing lancip menyang area sing kena pengaruh jamur. Prosedur iki ditindakake kaping pindho saben dina. Wektu durasi standar yaiku 7 nganti 10 dina. Bisa extension nganti 4 minggu.

Ing kasus stomatitis:

28897138 Ing penyakit iki, salep nystatin mung dipigunakaké nalika panyebab penyakit kasebut yaiku thrush saka tutuk. Obat bakal mandhegake panyebaran jamur lan bisa nglebonake awak saka wong kasebut ing wektu sing cendhak.

Obat kasebut ditrapake menyang swab kapas utawa gauze, banjur dilumuri ing wilayah rusak ing tutuk. Frekuensi perawatan - ing wayah esuk lan sadurunge bedtime. Course perawatan ditemtokake dening karakteristik individu saka awak lan tingkat kerusakan membran mucous ing tutuk.

Kanggo wong:

Gejala thrush ing manungsa katon kaya ing wanita. Pisanan, perawatan saka genitals eksternal kanthi sabun lan banyu anget perlu. Sabanjure, wisuh tangan lan tumusake lapisan lenga sing lancip menyang permukaan wilayah kasebut. Baleni kaping pindho saben dina. Sadurunge saben aplikasi, luwih becik ngunjungi kamar mandi.

Kursus iki dumadi saka 10 nganti 12 dina. Istilah kasebut nuduhake wangun akut penyakit iki. Kanggo penyakit kronis, duration bisa ditambah. Ing kasus iki, salep ora cukup. Sampeyan kudu njupuk obat ing njero.

Ing ngarsane rash diaper:

Fenomena iki khas ora mung kanggo bocah-bocah. Ing sawetara wong diwasa, umpamane, pasien ora aktif, uga katon. Salep nystatin ngrampungake masalah iki nalika ditrapake telung dina kanggo masalah kulit. Sawise loro utawa telung dina, kondisi pasien wis jelas ningkatake.

Ulasan

Ointment karo nystatin tansah dumunung ing kit sepindah. Sanalika sistem imun saya lemah, trus katon langsung. Salep iki nyawiji kanthi apik. Mung kudu diwenehi tektur sing rada lemak saka komposisi. Iku luwih apik kanggo nggunakake gasket. Oleum kanthi cepet nylametake lan ngresiki membran lendhut. Kaya tamba iki tansah kasedhiya lan murah. Raisa, 28 taun, Saransk

Aku seneng iki ointment, kaya efek sedative ing membran mucous (thanks ora mung nystatin, nanging uga kanggo lanolin). Kasunyatan yen dheweke dadi reged minus cilik. Nanging miturut asil saka impact ing membran lan kulit mucous - plus ageng. Kondisi kasebut mbenakake secara harfiah ing rong dina. Nanging aku ngerti saka pengalaman sing luwih apik kanggo ngrampungake kursus kasebut, kaya sing diwenehake dening dokter. Evgenia, 22 taun, Moskow

Bayi kuwe duwe masalah kulit amarga popok - ruam, abang, kaya sing diobong. Nyoba macem-macem ointments lan krim. Aku kudu menyang dhokter sing menehi resep nystatin salep. Cukup dina kanggo nyingkiri inflamasi kasebut. Saiki iki tegese aku tansah duwe omah. Sanalika racun katon, sapisan kanggo kulit. Iki cukup kanggo nggawe kabeh lunga. Aku banget menehi saran ibu sing enom. Lydia, 29 taun, Perm

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.