Nitrofungin

Analog

Nitrofungin Obat-obatan sing padha karo tujuan lan pharmacological qualities kalebu:

  • Lambang,
  • Exipal Deoforte,
  • Yenenek,
  • Kanespor,
  • Loceryl,
  • Terbinafin-KV,
  • Itrazol.

Rega

: 276 р. Rata-rata online rega * : 276 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Gambaran umum

nitrofungin Miturut informasi saka pandhuan kasebut, Nitrofungin kalebu ing grup obat antijamur kanggo nggunakake ruangan. Wangun minangka solusi 1% sing nduweni ambu alkohol lan werna kuning (kuning-ijo).

Ing 1 ml komposisi kasebut minangka bahan aktif utama - 2-chloro-4-nitrophenol (10 mg). Kapasitas salah satu botol kaca coklat - 25 ml. Kit kalebu dropper lan tutup kanggo kontrol kontrol awal.

Minangka komponen tambahan yaiku:

  • 96% etanol,
  • triethylene glycol,
  • banyu diresiki.

Panggonan ing ngendi tamba disimpen kudu suhu ing kisaran 10-25 ° C. Uga, iku ora duwe akses menyang cahya lan anak. Dheweke duwe umur simpan limang taun, sawise iku dilarang nggunakake.

Prinsip operasi

31248509 Sifat efek saka Nitrofungin adhedhasar kemampuan kanggo nyegah tembok sel jamur lan nyegah sintesis ergosterol (bagian utama membran sel jamur sing perlu kanggo pertumbuhane).

Properti sing luar biasa saka obat kasebut minangka efek antibakteri ing mikroorganisme, sing asring digabung karo infeksi jamur. Iki nggawe Nitrofungin banget efektif kanggo kasus infeksi jamur bakteri. Keuntungan tambahan saka tamba kasebut yaiku efek anti-inflamasi lokal lan penyisihan kanthi cepet gejala gatal lan inflamasi.

Obat iki nyedhaki kulit mesum. Iki diturunake alon-alon, kanthi konsentrasi ing permukaan kulit. Iki bakal ngurangi kabutuhan panggunaan.

Sing dianjurake obat

Penetapan Nitrofungin kudu dilakokaké dening dhokter sing nate nekani penyakit cacing. Istilah kasebut nuduhake maneka warna penyakit kulit sing disebabake dening infeksi jamur. Pangobatan utama dikonsepake ing lapisan ndhuwur epidermis jaringan kasebut.

Instruksi nuduhake tandha indikasi produk:

  • atlet lan sikil atlit,
  • kulit candidiasis
  • mycoses kaki,
  • mycotic and fungal eczema,
  • ringworm lan scaly,
  • microsporia,
  • rubrofitia,
  • jamur rusak saka kanal auditory njaba.

Kanggo nyegah nitrofungin sing ditindakake kanggo nyegah superinfeksi staphylococcal lan streptococcal. Iku efektif kanggo nyerang wong yen infeksi wis kedaden.

Babagan kontraindikasi

a16908 Obat iki ora cocok kanggo wong sing duwe hipersensitivitas, alergi, utawa intoleransi mutlak kanggo awak komponen kasebut.

Anak-anak ing sangisoré umur telung taun uga ora diwènèhaké.

Gunakake nalika meteng bisa dipungkiri yen manfaat sing diprentahake saka obat kanggo ibu ngluwihi bebaya sing mungkin kanggo bayi bayi. Nalika lactation kudu njlentrehake masalah ngendhaleni pakane.

Efek sampane apa sing bisa

Sajrone periode perawatan karo Nitrofungin bisa berkembang:

  • gangguan kulit ing kulit (sesak, redness, gatel),
  • photodermatitis (tambah sensitivitas kanggo emisi cahya),
  • manifestasi reaksi alergi.

Teknik aplikasi

nitrofungin (1) Solusi Nitrofungin ditrapake ing piring kuku lan area patologis ing kulit kanthi swab katun. Manipulasi iki rampung loro utawa telu dina. Perawatan tahan nganti manifestasi klinis penyakit ilang.

Kanggo nyegah reaksi perkembangan jamur, terapi terus nganti 4 nganti 6 minggu, 2-3 kali seminggu.

Kanggo tujuan prophylactic, solusi kasebut bisa digunakake nganti kaping loro saben minggu kanggo sasi.

Minangka aturan, solusi kasebut digunakake kanggo perawatan ing wangun sing ora disenengi. Nanging ing kasus-kasus panyebab inflamasi lan hypersensitivity menyang tamba, tamba setengah diencerke karo banyu.

Ulasan

Nitrofungin ditemokake ing kabinet obat saya suwe. Biaya kasebut kurang, nanging efektif nalika kulit kena pengaruh jamur. Aku nyoba kanggo nindakake kabeh miturut pandhuane. Nanging dheweke bisa nglancarake kuku mung kaping pindho saben dina. Obat iki minangka solusi sing konsentrasi karo ambu alkohol, sing ngancurake jamur ing 2-3 minggu. Nanging supaya dheweke ora bali, aku dianggep limang minggu. Kerugian iku minangka kulit sing disamak kaya alkohol. Nanging iki ora penting banget, amarga saka dina katelu papat wis ilang, lan kulit bubar dibaleni. Aku uga seneng yen titik perih mung disapih kanthi swab katun moistened (luwih rumit karo ointment lan krim). Instruksi nyatakake yen sampeyan ora bisa ing srengenge. Mbok menawa nuduhake kulit lan awak. Sawise kabeh, kuku wis mbukak mung ing pantai.

Aku nyaranake minangka obat efektif lan murah kanggo infèksi jamur saka sikil.

Zinaida, 34, Ufa

Aku ngerti babagan obat iki 10 taun kepungkur. Kula kepengin damel kathah. Pisanan, dhokter kasebut nemokake colokan lan ngresiki. Sawetara jam ana rasa nyaman. Nanging banjur wiwit gatal maneh ing jero. Sensasi sing cukup pikaresep. Aku lunga menyang dhokter liyane lan dheweke ngidhentifikasi jamur. Ditetepake Nitrofungin. Dicenthang menyang kuping kaping pindho saben dina, 2 irungnya. Sawise ditutupi katun kapas. Telung dina mengko aku kelalen babagan penyakit. Nanging dheweke dianggep limang dina. Bener, kuping kuning. Nanging ana bedane. Gedhe alat. Zlata, 27 taun, Bryansk

Aku dermatitis kontak. Ing mangsa panas dheweke nempelake gelang perak sing tipis. Aku ngagem perhiasan kaya kanggo wektu suwe. Nanging dumadakan ana tandha abang muncul ing bangkekan lan lara gatal cilik. Aku ora bisa nolak lan combed, nyebabake wounds. Inflamasi rada bengkak. Dermatolog disaranake pelumas karo Nitrofungin. Obat iki gampang banget lan murah. Didol ing sembarang farmasi. Telung dina sabanjure, dermatitis wis ilang. Nanging situs perawatan kasebut dadi kuning. Perawatan iki wareg lan aku maringi pitutur iki tanpa ragu-ragu. Irina, 29 taun, Vladimir

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.