Nizoral, krim

Wangun dosis liyane:

Analog

Cream Nizoral - tabung lan kemasan

  • Mycozoral
  • Ketoconazole
  • Dermazole
  • Mykoket (metu saka produksi)
  • Sebosol (kanthi bentuk lenga arang banget)

Apa sampeyan bisa njamin kualitas sing murah?

Deleng uga obat antipungal liyane .

Rega

: 485 р. Rata-rata online rega * : 485 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nizoral Ketoconazole, yaiku bagéan saka krim, iku agen antijamur spektrum sing wiyar. Efektif marang infeksi jamur sing paling gedhe ing kulit, kuku lan membran mukus, khususe:

  • Pityrosporum orbiculare
  • Cryptococcus spp.
  • Trichophyton spp.
  • Epidermophyton floccosum
  • Microsporum spp.
  • Candida spp.

Kasedhiya ing tabung 15 g.

Indikasi

nizorlk Lara apa sing biasane diwenehi resep krim Nizoral (dawa perawatan dituduhake ing kurung):

  • dermatomycosis lan mycoses kulit (3-4 minggu);
  • pityriasis versicolor (2-3 minggu);
  • groin atlete (2-4 minggu);
  • kaki lan tangan atlet (4-6 minggu);
  • seborrhea (2-4 minggu).

Aplikasiake krim kudu 1 dina saben dina kulit sing resik lan garing (2 dina saben dina kasus dermatitis seborohe abot). Nalika ditrapake sacara eksternal lan diaplikasi, umume bisa nandhang kulit lan ngrusak jamur patogen, saéngga ora bisa diserap ing getih.

Punika dianjurake kanggo ngetrapake aturan kesehatan pribadi lan disinfine sepatu sawise perawatan sukses.

Contraindications

Standar: hypersensitivity kanggo ketoconazole utawa komponen liyane saka tamba.

Komposisi

Ketoconazole 2%

Eksipien: propylene glikol, banyu, alkohol cetyl, stearil alkohol, sodium sulfite, sorbitan stearat, polysorbat 60, polysorbat 80, isopropil myristat.

Efek sisih

Dermatitis kontak bisa, kurang saka 0,1% kasus;

Arang banget - urtikaria, hipersensitivitas kulit, eritema, ruam, gatal - kurang saka 0.01% kasus.

Instruksi khusus

32084 Aja ngubungi mata.

Yen nyebabake panyimpenan menyang weteng ora mbebayani, langkah-langkah khusus ora dibutuhake.

Kanthi nggunakake aktif, sampeyan bisa nemu sensasi kobong, bengkak, abang abot. Gejala kasebut ilang sawise tambalan obat.

Ora ana data ing efek saka krim ing wanita ngandhut lan lactating.

Supaya ora bisa nyedhaki anak ing suhu ora ngluwihi 30 derajat. Umur urip 5 taun. Didol tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Krim Nizoral pancen kerjane, utamane kanggo nggunakake miturut pandhuan, aja lali diterapake saben dina. Bojoku tetep menyang sauna, akhire ngangkat jamur. Padha menehi saran krim iki, padha ngobati kabeh cepet banget, ora ana gejala maneh. Saiki kita tetep krim ing kit pertolongan pertama, tansah digunakake kanggo nyegah. Irina, wilayah Belgorod

Ing pantai lokal ngusung jamur, mbok menawa ana ing jubah, aku ora ngerti manawa. Ana rereged ing sikil, mula gatal. Dokter diwenehi krim kanthi clotrimazole, minangka salah siji sing paling aman kanggo kulit. Sajrone seminggu, kabeh gejala ilang, nanging aku nglarani liyane 2 minggu, dokter ngelingake yen gejala kasebut cepet, nanging kudu digunakake luwih supaya jamur ora muncul maneh. Aku menehi saran kabeh. Zhanna, Nalchik

Aku nandhang jamur sajrone pirang-pirang taun. Aku ora ngerti apa masalahe, aku ora golek bathi umum, kabeh iku supaya kebersihan lan kabeh resik ing omah, aku biasa ngresiki. Mungkin hereditary. Nyoba maneka alat, akhire ditemtokake ing Nizoral. Amarga rega ditampa lan ora ana maneh wektu sing paling dawa. Ing bab utama kanggo paling sethithik 3 minggu, tanpa mangerteni apa gatal utawa ora, aja lali. Evgenia, Syktyvkar

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.