Nizoral shampoo

Wangun dosis liyane:

Analog

nizoral_shampun

Rega

: 610 р. Rata-rata online rega * : 610 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi

shampun-ot-lishay Manual sampo nyatakake yen deterjen iki minangka agen antijamur kanggo nggunakake ruangan. Katon kaya cairan abang-oranye kanthi ambu sing nyenengake. Minangka bahan aktif utama saiki ketoconazole ing konsentrasi 2% (20 mg saben 1 g saka komposisi).

Bahan tambahan yaiku (mg):

  • sodium lauryl sulfate (380)
  • disodium lauryl sulfosuccinate (150),
  • asam lemak klapa diethanolamide (20),
  • kolagen hidrolisis (10),
  • macrogol diodeate methyldextrose (10),
  • sodium klorida (5),
  • asam klorida (4),
  • imido urea (2),
  • flavoring (2),
  • sodium hydroxide (1),
  • banyu (ora luwih saka 1 g),
  • Dye E129 ("abang nengsemake") 30 mcg.

Wangun kasebut minangka botol polietilena densitas tinggi kanthi cap sekang 25 lan 60 ml. Padha kudu katahan ing suhu maksimal 25 ° C. Anak kudu ora duwe akses menyang wong. Umur urip telung taun.

Farmakologi pajanan

file1351675939 Ing proses nggunakake shampoo Nizoral bisa nyepetake obat kulit sing endhase, sing muncul amarga tambah jamur. Penggunaan sistematis obat-obatan ngresiki gejala kasebut:

  • kulit gatal
  • peeling sisik kulit,
  • pigmentasi saka kulit, gulu.

Miturut instruksi, indikasi kanggo nggunakake shampo minangka perawatan lan pencegahan didhaptar:

Babagan efek samping

Shampoo contraindicated ing mung siji cilik - karo sensitivitas individu tambah kanggo komponen komposisi.

nizoral_shampun3 Resiko reaksi alergi iku cilik banget. Kadhangkala tanda-tanda alergi bisa berkembang ing wangun:

  • rash kulit,
  • gatel
  • sesak ambegan
  • pembengkakan faring, lambe, utawa lidah
  • dizziness.

Ing kahanan kaya mengkono, shampo kudu ditinggalake lan takon dhokter.

Cairan ngumbah tumindak alon-alon ing kulit. Nanging ing sawetara kasus kanthi nggunakake tamba tetep bisa diamati:

  • owah-owahan ing tekstur rambut lan werna kulit (minangka aturan, ana ing rambut abang utawa kimia rusak),
  • gangguan kulit ing bentuk kukul,
  • tambah oiliness utawa kekeringan rambut lan kulit.

Biasane, gejala kasebut cepet ilang.

Bebaya tambahan

-92311-20140210151303 Nalika nggunakake shampoo, penting kanggo ngerti babagan sawetara faktor:

  1. Aja ngidinake cairan kanggo mlebu ing mripat, amarga ketoconazole ngiritasi membran lendhut. Yen mengkono, mata kudu langsung dicuci nganggo banyu.
  2. Yen perawatan topikal pérangan karo kortikosteroid ditindakake kanthi podo karo, bisa digabungake karo sampo. Sampeyan kudu mbatalake kortikosteroid mboko sithik - ing rong utawa telung minggu.
  3. Shampoo Nizoral meh ora nyebabake rambut rontog. Biasane, rambut wis ilang kanthi dermatitis seborrheic lan dandruff.
  4. Penggunaan deterjen ora mengaruhi kemampuan kanggo nyopir mobil lan bisa nganggo peralatan.
  5. Yen tamba wis dadi ora bisa digunakake utawa wektu panggunaan wis ngluwihi, banjur ora bisa ditampik ing dalan utawa ing banyu sithik. Pisanan sampeyan kudu nyelehake ing tas kasebut lan dikirim menyang tong sampah. Pengukuran kasebut perlu kanggo njaga lingkungan.
  6. Shampoo ora mbebayani kanggo bocah-bocah lan bisa digunakake saka bayi.

Fitur aplikasi

nizoral Proses perawatan ora rumit. Gunakake shampo marasake awakmu sing cilik banget kanggo kulit sirah lan weteng. Nggawe gerakan pijet alus. Tahan komposisi limang menit. Banjur rambute lan carane ngumbah rambute nganggo banyu anget.

Komponen aktif obat bakal duwe efek terapeutik karo panggunaan sistematis. Sabanjure perawatan, dosis ditemtokake dening konsentrasi dana. Kabeh iki dijelasake ing instruksi ing paket.

Regimen perawatan:

  • karo pityriasus lichen: sapisan dina, wektu limang dina;
  • kanthi dandruff lan seborrheic dermatitis: kaping pindho saben minggu, periode 2-4 minggu.

Kanggo prophelaxis:

  • pityriasis lichen: sapisan dina telung dina (terapeutik mesthine sadurunge mangsa panas);
  • Dermatitis seborrheic lan dandruff: saben siji utawa rong minggu.

Ulasan

Pendhaftaran kanca cedhak ngalami stres lan minangka asil ditemokake ketigan ing rambut. Dianggep minangka balm, shampoo, lan topeng. Nanging efek kasebut rada suwe. Akhire, penata rambut dianjurake Nizoral shampoo. Dituku ing farmasi. Weruh deterjen iki ora mung dandruff, nanging uga minangka perawatan kanggo macem-macem penyakit kulit sirah. Sawise ngumbah telung wektu, dandruff ilang. Kanggo luwih saka setahun, dheweke durung ngerti masalah iki, sanajan dheweke bali menyang shampo lawas ing rong minggu sawise perawatan. Saka shampoo Nizoral ketombe bakal ilang sajrone wektu suwe (lan mungkin, selawase).

Taisiya, 36 taun, Omsk

Aku entuk dandruff, karo aku nggarap shampo khusus kanggo dandruff. Nanging piye wae dheweke teka menyang kosmetik, sing nemokake ora mung dandruff, nanging seborrhea. Penyakit iki ora ngumbah shampoo ketombe. Dheweke kudu diobati. Spesialis menehi saran shampoo Nizoral. Aku kudu tuku botol cilik ing apotek kanggo dhuwit serius (kanggo shampo). Aku ditugasake nggunakake rong kali seminggu lan liya karo deterjen biasa. Asil sing dikarepake dicethakaké kanthi cepet: sawise ngumbah pisanan, peeling lan gatel kulit mudhun. Banjur rambut mandheg. Nizoral ana sing apik lan berbusa. Kauntungan liya yaiku yen sawise ngumbah rambute tetep resik kanggo wektu sing suwe lan ora dadi berminyak. Komponen komposisi ora diserap, sing uga penting kanggo kula nalika aku nyusoni anakku. Sing, kanggo ngandhut lan nyusui, iku aman. Oksana, 29 years old, Akhtubinsk

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.