Tablet Nizoral

Wangun dosis liyane:

Analog

pil nizoral

Rega

Wiwit Januari 2014, produksi tablet nisoral wis ditetepake. Saiki, tamba ora bisa didol, pilih analog.

Pandhuan kanggo nggunakake

_0054 Tablet putih ngemot 200 mg ketoconazole, ing paket 10 utawa 30 tablet ing blisters.

Bahan aktif yaiku ketoconazole, antimikotik sing paling populer, efektif marang paling akeh jamur: Torulopsis, Malassezia, Candida, Cryptococcus, lan liya-liyane. Bahan tambahan: banyu, jagung, selulosa, laktosa, polokidone K90, magnesium stearate, silikon dioksida koloid.

Obat iki nyebabake sintesis lan ngowahi komposisi komponen membran sel jamur, sing nyebabake wutah nyebabake mati organisme pathogen.

Sapa sing ditunjuk

Ketoconazole digunakake ing perawatan saka infèksi jamur, kalebu:

Kanggo perawatan kulit lan kuku, pil kasebut diwenehake dening dokter ing kasus-kasus khusus, contone, yen pasien umur lanjut utawa duwe masalah karo kekebalan.

Dosis

Wong diwasa njupuk tablet Nizoral sapisan dina, bebarengan karo pangan, kanggo panyerepan sing luwih apik. Kadhangkala dokter sing nekani dosis nganti 200 mg. Mung karo sariawan dosis tambah nganti 400 mg saben dina (2 tablet), nanging perawatan yaiku 5 dina (ndeleng tabel).

Anak-anak diwenehi obat mung dening dokter, ing kasus sing luar biasa.

Duration of treatment:

Ringworm (jamur ing kulit) 1 wulan
Onychomycosis (kuku jamur) Saka enem sasi nganti taun, nganti kuku sing kena pengaruh dianyari
Pityriasis versicolor 10 dina
Mycosis sistemik 1-2 wulan
Candidosis saka mukosa lisan , candidiasis saka kulit 2-3 minggu
Thrush 5 dina (400 mg saben)
Nyegah infeksi jamur 400 mg sapisan

Contraindications

  • Intoleransi laktosa, kurang laktase;
  • umur nganti 3 taun;
  • penyakit ati;
  • non-tolerability saka samubarang komponen tamba.

sekolah lawas Gabungan bebarengan karo obat kasebut wis kontraindikasi:

  • astemizole;
  • bipridil;
  • halofantrine;
  • dihydroergotamine;
  • disopyramide;
  • domperidone;
  • dofetilida;
  • irinotecan;
  • levacetylmethadol (levometadil);
  • lovastatin;
  • methylergometrine;
  • midazolam;
  • mizolastine;
  • nisolipine;
  • pimozide;
  • sertindol;
  • simvastatin;
  • terfenadina;
  • triazolam;
  • quinidine;
  • cisaprida;
  • tauolimus;
  • eplerenone;
  • ergometrine;
  • ergotamine.

Yen dijupuk bebarengan karo alkohol sacara nyata ningkatake risiko efek samping lan efek beracun ing ati.

Pregnancy

Tablet sing mengandung clotrimazole, sing dikontraindikake kanggo nggunakake nalika meteng lan lactation.

Yen ana sing perlu nggunakake tamba kasebut sajrone periode pakan, sampeyan kudu ngrembug karo dhokter wektu pambludingan saka laktasi nalika perawatan.

Efek sisih

Nizoral

  • Sakit kepala;
  • Penekan;
  • Tambah tekanan intracranial;
  • Mual, muntah;
  • Dhingklik ngisor;
  • Perkembangan hepatitis narkoba arang banget;
  • Kasus turu;
  • Gangguan siklus menstruasi;
  • Photosensitivity (sensitivitas kulit kanggo cahya);
  • Paresthesia (mati rasa, tingling, goosebumps);
  • Amarga tingkat drop testosteron, gynecomastia bisa uga ana ing wong lan nyuda libido;
  • Pengurangan jumlah platelet.

Liyane

Kanggo didol kanthi resep. Simpen ing panggonan sing garing ing suhu kamar. Umur urip - 5 taun.

Ulasan

Kula nenem kagungan toenails elek, coklat, nglukis, brittle, dheweke smeared padha periodik karo yodium, ora bantuan. Aku ora ngira dheweke bisa ngobati perawatan, dheweke kandha yen dheweke bakal ngedol breeding infeksi, aku ora pengin lara, lan yen dheweke ora lagi ngobati, aku ora bakal ngunjungi dheweke maneh. Mung sawise sing padha menyang dhokter, diwenehi lenga lan pil, uga, aku weruh umur tuwa. Aku mlayu menyang farmasi, tuku kabeh karo dhuwit dhuwit, mbantu dheweke ngolah kuku kanggo pisanan, njelasake kabeh. Mesthi, aku kudu diobati nganti suwe, nanging saiki wis apik. Aku pengin kabeh ora nglakoni kesehatanku. Marina, Gatchina, Leningrad Region

Obat paling apik kanggo thrush !! Aku ngalami Pts. kanggo wektu sing suwe, tindak menyang dokter, nyoba liya liya. Aku tuku paket 10 tablet. Sawise 2 tablet saben dina, paket iki telung dina 5 dina, lan kabeh padha lunga! Aku pengin kabeh sehat! Tamara, Maykop

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.