Nogtimizin

Analog

nogtimicin-00

Rega

: 135 р. Rata-rata online rega * : 135 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Jar karo krim ing tangan Nail cream Nogtimizin digunakake ing perawatan komplèks kangkung kuku infèksi. Digunakna kanggo melunak lan mbusak piring kuku.

Indikasi

Jamur kuku, utamané tingkat lanjut

Dosis lan administrasi

Piranti kasebut ditrapake sacara eksklusif ing piring kuku sing kena. Prosedur aplikasi kudu dileksanakake ing limang tahapan:

  1. Kuku sampeyan nganggo solusi sabun-soda. Proporsi kanggo mlaku mlaku: 1 sendok teh saben liter banyu anget. Proporsi bathuk kanggo tangan: sendok teh saben liter banyu anget. Sampeyan perlu nglakokaké bathi sajrone 20 menit kanggo nylametake piring kanthi becik.
  2. Pasang tape masking utawa tape adesor ing piring kuku. Kanthi cara sampeyan nglindhungi kulit sehat.
  3. Aplikasi lapisan Nogtimizin ing kuku, cedhak karo plester ing ndhuwur. Aja njupuk telung dina.
  4. Copot plester, kukus kuku ing bathi (ndeleng titik 1), mbusak lapisan ndhuwur.
  5. Ulangi prosedur nganti kuku sing disuwat rampung.

Contraindications

Instruksi resmi Sampeyan ora bisa nggunakake Nogtimizina yen sampeyan duwe luka sing mbukak lan goresan jero. Contraindication utama iku alergi marang komponen salep.

Ing kanak-kanak, panggunaan obat kasebut mung bisa ditindakake dening pengawas spesialis.

Pregnant lan lactation

Ing wektu nyusoni lan nyusoni, tamba kudu dibatalake.

Dijelasake kanthi ora perlu tes riset lan safety.

Ora ana jaminan yen krim kasebut ora mengaruhi janin utawa ibu sing mangan.

Overdosis

Kasus krim overdosis ora direkam.

Efek sisih

Obat iki nduweni efek samping sing cilik. Salah siji saka efek samping sing bisa ditularake dening alergi awak marang obat kasebut.

Ing kasus iki, sampeyan kudu mungkasi nggunakake Nogtimitsin lan njaluk saran saka pakar sing bakal menehi alternatif.

Komposisi lan farmakokinetik

Iku katon kaya krim lan kemasan saka sisih mburi Urea, asam stearat, asam salisilat, urea, banyu dimurnèkaké, minyak jagung, lilin, lenga kastor, lenga peppermint, lenga lavender, minyak kayeput, lebah.

Bahan aktif (urea, asam stearat, asam salisilat) nyumbang kanggo nyuda lan ngurangi jaringan orogs sing kena. Komponen alam (lenga) sing nggawe Nogtimizina ngapusi struktur kuku.

Liyane

Supaya kontak karo kulit sehat. Yen krim nemu ing area kulit sing bebas saka jamur, kudu dibilas uga ing banyu sing adhem.

Suhu panyimpenan saka 5 nganti 25˚C. Didol tanpa resep. Kasedhiya ing kontaner 30 ml sing dikemas ing kothak karton.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku entuk masalah - jamur kuku muncul. Dokter diwarahi gunung obat sing larang larang. Aku panginten sing luwih gampang kanggo saya tuwuh kuku sehat, mbebayani kanthi cepet ngilangi sing kena infeksi. Saka Internet aku sinau babagan minyak Nogtimizin. Konsistensi saka krim sing luwih gedhe, mambu kaya jarum pinus. Digunakake 5 dina tanpa nderek instruksi. Aku ora nglakoni apa-apa, mung sijine produk ing piring kuku lan turu. Ing dina kaping lima, piring meh bae, aku rada faked. Ora ana rasa nyeri. Dmitry

Long berjuang karo jamur kuku. Akeh dhuwit sing dituku ing obat-obatan larang sing diwènèhake dening dokter. Boten mbantu kula. Saka kanca-kanca ketemu babagan nogtimitsin. Ing kawitan aku wedi yen krim nyumbang marang detachment saka kuku lara, nanging banjur ditarik dhéwé bebarengan. Iku angel banget kanggo aku nglamar krim kasebut. Wetting kuku ora bisa ditrapake kanggo kulit sehat uga dilarang. Proses kabèh kuku sing disebabake njupuk 14 dina. Saiki aku ngenteni kuku anyar kanggo tuwuh. Nalika sing lawas dibusak, ana kulit pink sing lembut. Lily

Kanggo wektu sing suwe, jamur ora weruh. Dokter, sing wis sinau, nyimpulake yen perawatan biasa ora pantes. Iku luwih gampang kanggo mbusak piring kanthi cara operasi. Aku mutusake kanggo mikir. Banjur dermatolog ngomong babagan Nogtimizin obat. Iku kanthi ora karasa lan kanthi cepet mbantu mbusak kuku sing lara. Kuku kasebut mung nglerakake supaya bisa mlaku dhewe. A minggu sawise nglamar obat, kuku sing kena infèksi saya meh mandheg. Saiki aku dadi sehat. Irina

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Alesya :

    Aku disaranake nggunakake kuku krim-911 ing farmasi, aku ora tuku pisanan, nanging kuku rusak katon banget ala. lan perlu kanggo mbusak minangka ora kelangan. Aku maca review lan mutusake yen apoteker iku bener sawise kabeh Aku tuku, smeared, ngetokake kanggo 4 dina. Dheweke pancene softened kuku karo jamur, sawise kang kuku ambruk. Ninggalake spasi kanggo kuku sehat sing anyar.

  • Larisa :

    Alesya, aku ngresiki kuku sing nyedhaki aku kanthi bantuan Nogtimitsin 911, nanging amarga sampeyan ora duwe cepet, aku ngeculake 3 kali, tindak ing plester, lan banjur mbantu aku kanthi nailing lan ngolah, nanging banjur, kanggo rasa seneng, marigolds sehat tansaya.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.