Nogtivit

Analog

nogtivit-43

Rega

: 158 р. Rata-rata online rega * : 158 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nogtivit tamba minangka alat sing nyedhiyakake penghapusan piring kuku, sing kena infeksi jamur. Rumus sing aman saka tamba ora cilaka kesehatan.

Indikasi

Onychomycosis, utamane ing wangun sing diabaikan

Dosis lan administrasi

nogtivit-83 Rata-rata, emulsion cukup kanggo ngilangi total 4 pasien karo piring kuku, nanging saben kasus kudu dianggep minangka individu.

Tahap onychomycosis sing ditindakake mbutuhake pirang-pirang cara kanggo nyingkirake kuku kasebut kanthi cetha, kanthi bentuk jamur sing luwih cerah, cukup kanggo nggunakake Nogtivitis sapisan lan mbusak lapisan lemah karo file kuku utawa gunting kuku.

Aplikasi saka Nogtivita kalebu limang langkah wajib:

  1. Priksa manawa kuku wis resik lan uga dikukus ing bathuk soda-soda (1 sendok rasa dessert kanthi slaid soda, 1 liter banyu panas, sabun cair cilik). Cairan kudu suhu ora luwih murah tinimbang 35 derajat. Bath bisa nganti 20 menit. Nalika kuku dikukus, bungkus karo andhuk, supaya garing.
  2. Nutup kulit sehat ing kuku sing kena pengaruh kanthi tape scotch, plester utawa tape masking. A epithelium sing sehat ora bakal entuk alat, sa sawayane bakal kena pengaruh kanthi agresif komponen ointment.
  3. Nggunakake swab katun, ngapikake salep karo lapisan sing nyengsemake ing kuku sing nyenengake. Bubuk ora perlu. Aplikasi tape adesor menyang ndhuwur produk tanpa meksa, nyelehake kaos kaki sing longgar. Ninggalake telung dina utawa patang dina. Ora mungkin wektu iki ora nyandhang sepatu sing sempit, weteng kuku sing dianggep.
  4. Mbusak tembelan. Gawe mandi sabun-soda lan ulangi prosedur steaming. Nggunakake file kuku kaku, mbusak lapisan sing rusak lan alus saka piring kuku. Sawise prosedur, berkas kuku sing digunakake ora bisa digunakake kanggo kuku sehat.

Baleni yen perlu. Bisa nganti patang cara kanggo mulihake kuku sing sehat, uga bisa ngilangi infeksi jamur.

Elinga yen penting kanggo ngurus kuku antarane perawatan:

  • ngumbah tangan lan sikilmu kanthi reguler;
  • Lubricate bed nail karo minyak es teh wit;
  • Aja nglirwakaké janjian saka dhokter (yen diwenehake pil utawa ointment);
  • tetep ganti sheets, kaose sikil lan kathok ketat;
  • disinfect shoes (kalebu sepatu ing ngarep).

Contraindications

nogtivit-d Miturut instruksi, Nogtivit ngirim ora mung digunakake kanggo wong sing nandhang intoleransi utawa hypersensitivity marang komponen tartamtu saka obat kasebut. Kanggo wong liya, tamba kasebut aman lan disetujoni kanggo nggunakake.

Overdosis

Kasus overdosis durung ditetepake.

Efek sisih

Efek sisih bisa dadi reaksi alergi awak menyang komponen Nogtivit. Ora ana respon tartamtu saka awak kanggo nggunakake ointment ditemokake.

Komposisi lan farmakokinetik

Antarane komponen komponen Nogtivita ing ngisor iki:

  • carbamide (urea);
  • teh wit minyak;
  • lenga mineral;
  • lenggang;
  • asam stearat;
  • propylene glikol,
  • triethanolamine,
  • banyu

Amarga komposisi sing apik-apik, tamba bisa digunakake kanthi efisien lan mbusak kuku "kaya susu saka susu". Urea uga ngresiki piring kuku, mbantu nyingkirake sel-sel mati. Minyak atsiri iku antiseptik banget, sing nduweni sifat disinfecting, nyebabake regenerasi sel kulit. Lilin nglawan infèksi, ngrusak patogen, jamur lan bakteri, duweni efek anti mikroba.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip - telung taun saka tanggal pabrik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nogtivit yaiku kaslametanku saka jamur kuku. Risked kanggo tuku tanpa consulting dermatologist lan ora ilang. Secara harfiah sawise rong prosedur, piring kuku wis ilang. Aku dadi wedi banget, supaya sadurunge aku arep turu saben dina, aku nyambut kuku kanthi lenga wit teh. Alena, Moskow, 32 taun

Aku pancen wedi nandhang lara, supaya kriteri utama kanggo prosedur apa wae kanggo aku iku rasa ora puas. Mulane dheweke menehi perhatian khusus marang Nogtivit, amarga review babagan dheweke meh kabeh positif. Aku duwe telung prosedur lan njaluk nyisihake plate kuku lara. Lan kanthi infeksi kuku lan jamur lunga. Inna, St Petersburg, 35 taun

Babagan Nogtivit sing dawa banget, nanging ora wani tuku. Nanging, nalika ngaku lan nggunakake alat iki, banjur rada kecewa. Aku ngarep-arep yen bagian rusak saka kuku ajaib ilang, nanging kudu di resiki karo file kuku kaku. Nanging rasa sakit tenan ora, lan iki minangka tamba sing luwih rinci. Oksana, Volgograd, 25 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • pavel :

    Good afternoon Ngomong apa, sing nggunakake alat iki, sampeyan mung perlu mbusak bagean sing kena kena kuku utawa kabeh plate? Sawing sawing lan scraper. Sisih sing magepokan cepet banget lan tanpa nyeri, dene sisih sehat dibusak alon lan rada. Carane dadi? Matur suwun.

    • Doc :

      Hello

      Sehat ora perlu njupuk. Nalika kabeh jaringan sing rusak dibusak, mulai nglamar tetesan utawa varnish antipungal.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.