Prakawis proyek

Senadyan pangembangan medicine, statistik penyakit saka macem-macem wangun mycoses ora nyenengake. Alesan kanggo iki, kayadene ing awake dhewe, yaiku kesadaran umum banget kanggo penyakit kulit umum lan mycosis.

Mulane, tujuan utama eksistensi situs "primalinstinctpheromone.com" yaiku kanggo nepikeun informasi maksimal saka pembaca babagan apa mycosis, carane ngidhèntifikasi lan ngobati kanthi bener, sing bisa diajak dokter, kanggo mbantu milih klinik.

Situs iki dirancang kanggo pamirsa sing paling akeh. Cara gawé kita minangka panjelasan istilah medis kanggo maca biasa ing basa sing prasaja.

Yen para pembaca, tinimbang ngobati lan nggunakake sarana "obat tradisional", bakal miwiti ngupayakake pitulung sing sah, kita bakal nganggep yen misi wis rampung kanthi sukses.

Sincerely, editors situs "dermatolog"

Babagan kerjasama

Syarat-syarat nyalin bahan

Yen sampeyan makili klinik, farmasi utawa sawetara institusi kesehatan, sampeyan bisa ngirim informasi babagan sampeyan ing situs web kanggo FREE , ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki.

Rawuh kita:

  • 3 meter persegi 2015: luwih saka sepuluh ewu saben dina;
  • 4 meter persegi 2015: luwih saka rolas ewu wong saben dina;
  • Q1 2016: 20 ewu saben dina;

lan saya tambah akeh.

Yen sampeyan kasengsem ing iklan ing situs iki, monggo ninggalake pesen liwat formulir umpan ngisor iki.

Wigati wilayah bisa:

  • nempatake spanduk ing kabeh kaca situs;
  • panggonan saka wawancara karo wakil perusahaan sampeyan;
  • Nambahake desain situs web telpon pengiklan, formulir umpan balik, contone, kanggo nggawe janjian;
  • situs branding;

Kita tansah kasengsem ing kerja sama saling nguntungake lan nawarake diskon lan kondisi individu marang pengiklan.

Hubungi Kami

Kebijakan privasi

Kirim pesen menyang administrator

Jeneng (dibutuhake)

E-mail panjenengan (dibutuhake)

Tema

Pesen