Deleng supositoria murah

141917 Apa lilin sing murah saka sariawan sing populer? Saliyane rega, saben wanita bakal milih tamba kasebut kanthi adhedhasar akeh faktor, kayata mode kerja, utawa preferensi pribadi.

Ana wong sing sabar lan bakal nemoni awake dhewe, ngemot 14 lilin kanggo perawatan, lan wong mung butuh 1-3 potong, lan rega dana bakal ana ing latar mburi nalika tuku.

Antarane lilin sing murah lan efektif kanggo sariawan dikenal:

Clotrimazole (30-60 rubel), Candide B6 (70 rubel)

klotrimazol-svechi150 Contraindications: sensitivitas kanggo komponen, meteng, nyusu. Efek sisih: cystitis, nyeri abdomen, nyeri nalika ngencar, kobong, gatal, kerep pisah, nyeri sirah. Cara aplikasi: ing 6 dina 1 lilin sadurunge arep turu.

Keuntungan lan kerugian: murah, nanging nyebabake efek samping.

Nystatin (60-80 rubel)

nistatin150 .. lan obat-obatan sing ngandung nystatin - Poliginaks lan Terzhinan (pranala kanggo harga). Contraindications: meteng, sensitivitas individu. Efek sisih: diare, nyeri abdomen, nyeri, muntah, mual. Cara aplikasi: ing wayah esuk lan sore (2 kali dina) 10-14 dina.

Keuntungan lan kerugian: mirah, candida ora nduweni stabilitas, diwenehake kanggo candidiasis kronis. Dosis - dysbiosis, mesthine dawa, ing ngarsane, nggunakake 2 kali dina.

Sintomitsin (supositoria, ora emulsion) 250 mg (35 - 63 rubel)

SONY DSC Bahan aktif: chloramphenicol. 1 suppository 2-3 kali dina kanggo 8-10 dina. Contraindications: sensitivitas, inhibisi hematopoiesis sumsum tulang, gagal ginjal utawa ginjel. Aja nggunakake obat ing bocah-bocah wadon sadurunge kegiatan seksual, nalika ngandhut, nalika nandang laktat.

Keuntungan: resistance of microorganisms develops slowly; rega

Cons: Spektrum sempit, ora tumindak ing bakteri tahan asam, protozoa. Mbutuhake kontrol pola peripheral. Ngindari saka karya sing butuhake perhatian lan tanggepan cepet (nyopir mobil, ngontrol mesin).

Efek samping: alergi , suppression of microflora normal, suppressure hematopoietik, dispepsi, infeksi jamur sekunder, urinane kerep banget, gatal, hiperemia saka membran lendhut saka organ kelamin njaba, dysbiosis.

Klion-D 100 (rincian lan rega) , Ginezol 7 (280 rub.)

klion150 Daktarin, Gyno-dactanol, Neo Penotran , Mikozon, Metromikon-Neo (300-350 r.).

Contraindications: sensitivity, herpes, pregnancy 2-3 term, lactation, liver liver, diabetes.

Efek sisih: rasa ora nyenengake, diare, kobong, mual, nyeri weteng, gatel. Aplikasi: 6-7 dina ing wayah wengi kanthi lilin, aja njupuk alkohol.

Keuntungan lan kerugian: Efek kanthi cepet, sawetara sudhut, ora nyebabake dysbacteriosis, efektif karo kambuh. Minus: bebaya panggunaan nalika nglairake bayi lan dipakani.

Iodoksida (250 r.), Betadine (220 rub.)

iodoksid150 Contraindications: penyakit toroida, gagal ginjal, sensitivitas individu, meteng, lactation. Efek sisih: akeh alergi, hiperemia. Aplikasi: 2 kali dina kanggo lilin kanggo 7 dina.

Keuntungan: diijini nalika haid , ing perawatan komplikasi vaginosis.

Obat-obatan ing lilin nembus getih. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu resep dokter, selaras karo dosis sing disaranake.

Carane aplikasi?

  • Cara migunakake lilin Maca instruksi. Sawetara wong-wong mau wis dikocok sadurunge ngetokake banyu.
  • Manipulasi kudu dileksanakake kanthi tangan resik tanpa kuku dawa. Siji nggunakake ujung driji utawa aplikator.
  • Ketik sewengi supaya ora metu saka amben.
  • Sadurunge prosedur kasebut, wisuh lan jarake suntik karo obat decoction (yen diwenehake dening dokter) utawa solusi antiseptik.
  • Lebokake driji ing punggungmu, ngepyakake lilin sing jero jero.
  • Ngomong babagan 20 menit kanggo obat dissolve menyang vagina.
  • Nyelehake celana lan sheets saka soiling saka lilin berlebihan sing bakal bocor metu.
  • Esuke, ngumbah banyu panas. Ora ana lilin sing isih ana.
Tip: Tansah lilin ing kulkas, tekan langsung sadurunge prosedur, supaya ora nyawiji. Luwih apik ing pinggir sisih supaya ora bisa ngendhog.

Ing wektu perawatan:

  • nolak strings, gawean sintetik,
  • nyandhang celana katun organik,
  • ora nggunakake bantalan rasa, cairan liya kanggo kesehatan intim.

Kaya obat sing bisa nyebabake alergi. Dadi manawa takon dhokter sampeyan:

  • Ora ana efek saka perawatan.
  • Gatal lan kobong dadi kuwat.
  • Ana bengkong saka lambe kelamin, sing dadi gedhe.
  • Ana akeh urtikaria.

Lilin lenga sing luwih apik, tablet lan kapsul?

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Kaluwihan nggunakake lilin:

  • Kanthi introduksi obat-obatan ing situs breeding jamur, efek kasebut luwih cepet (livarol utawa zalain).
  • Penyerapan sistematis ing supositoria kurang, sing artine kedadeyan efek samping dikurangi yen dibandhingake karo terapi lisan.
  • Obat sing dijupuk saka tutuk diserep ing saluran pencernaan. Antibiotik duweni efek negatif ing ginjal, ati lan saluran pencernaan, nransfer kabeh organ internal kanthi aliran getih.
  • Suppositori vagina tumindak sacara lokal, langsung tumiba ing organ target.
  • Relief teka saka dina pisanan perawatan karo supositoria sing nyuda gejala akut sariawan: pembengkakan, kobong, gatal.
  • Terapi lokal nglindhungi organ wadon saka panyebaran infeksi menyang uterus.

Supositorat anti-inflammatory tumindak ing patogen kasebut:

  • bakteri,
  • virus,
  • jamur,
  • paling gampang.

Kegiatan lilin antimikrobial kena pengaruh patogen sapisan.

Kekurangan perawatan:

  • nyawakake sawetara ketidaknyamanan (watesan urip jinis, kain lenya kotor),
  • efek positif ing bentuk candidiasis sing luwih cerah. Nalika penyakit kasebut luwih abot, perlu kanggo nggunakake formulir tablet,
  • efek samping. Biasane ana dysbacteriosis saka vagina, sing mbutuhake perawatan karo lactobacilli (Acilact, Vagiflora, Lactobacterin, Lactonorm, Ecofemin).

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.