Antifungal Shampoo Overview

gambar sing apik karo sampo Saiki, ana akeh alat sing ngilangi macem-macem jinis jamur (seborrhea, versicolor, lan liya-liyane). Kita saiki sampeyan shampo rambut antipungal sing paling efektif lan terjangkau (miturut urutan abjad).

Keto plus

keto shampoo plus Iki sampo karo agen antijamur diluncurake durung cukup suwe, nanging bisa mbentuk dhewe saka sisi paling apik. Bahan-bahan utama yaiku zirconium lan ketoconazole. Bebarengan, zat kasebut nindakake proyek sing apik kanggo mbusak flaking lan gatal-gerah kulit kepala. Pyrithione seng nduweni sipat antiproliferatif. Tanpa kasebut, ora mungkin kanggo nalisir kelenjar sebaceous. Lan gelut ketoconazole langsung marang infeksi jamur. Duration of use - 1 wulan (kaping pindho saben minggu).

Sampel antifungal kanggo wong-wong sing alergi marang komponen kasebut ora bakal bisa.

Biaya "Keto plus" (60 ml) - 500-600 rubel.

Mycozoral

mycoral shampoo Kita menehi sampeyan shampoo antifungal sing efektif, rega sing kurang dibandhingake karo wong liya (saka 300 rubel saben botol). Tegese duwe konsistensi sing rada kandhel kanthi warna oranye lan mambu spesifik. Kaya shampo antipung liyane sing adhedhasar ketoconazole, Mycozoral sampurna ngilangake gatal, desquamation, lan gejala liyane jamur kulit . Konstituen kasebut ora ngidini bakteri ngembang.

Kanthi nggunakake sampo biasa (2-3 kali seminggu), produksi sebum normal. Kanggo ngilangake jamur lan bakteri, disaranake kanggo ngrampungake kursus lengkap. Senadyan kasunyatan menawa shampoo antifungal "Mykozoral" ora ana contraindications, luwih apik kanggo taksuli karo dermatologist sadurunge tuku.

Nizoral

shampoo nizoral Shampoo saka jamur, komponen utama yaiku ketoconazole. Nizoral minangka cairan abang-oranye kanthi konsistensi lentur lan ambu khusus.

Carane aplikasi shampoo saka jamur sirah? Alat kasebut diterapake ing area sing kena pengaruh saka kulit. Ninggalake wektu 3-5 menit. Banjur ngresiki sakwise banyu. Kanggo sing duwe eczema utawa dandruff seborrheic, cukup nggunake sampo anti jamur "Nizoral" kaping pindho saben minggu. Cara perawatan 1 wulan. Yen kita ngomong babagan lichen sing keras, jadwal jadwal sampo kaya ing ngisor iki: saben dina kanggo 5 dina.

Contraindications:

  • wektu nyusoni;
  • meteng;
  • hypersensitivity kanggo komponen alat kasebut.

Biaya "Nizoral" bisa ditemokake ing kene .

Sebosol

shampoo sebozol Sampo syampu banget marang jamur kulit. Cocog kanggo nggunakake saben dina lan kanggo kabeh jinis rambut. Komponen utama alat kasebut yaiku ketoconazole, sing mbantu nyingkirake pruritus lan ketombe ing wektu sing cendhak. Cocog banget kanggo wilayah sing kena pengaruh kaping pindho saben minggu.

Shampo karo efek antifung sing diwenehake malah kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah saka 1 taun. Nanging aja nglakoni obat. Hubungi dermatolog utawa trichologist.

Konsentrasi ketoconazole ing 1%, ing shampoos liyane 2%, Nanging, kapasitas botol 100 ml, lan paling saingan ngasilake 60 ml botol. Biaya "Sebozol" (100 ml) - 300-350 rubel, sing, sanajan considering konsentrasi, cukup duwe bathi.

Zinovit

Iku ora antifungal! Senajan kadhangkala dianggep kaya mangkene, mula kasebut ing review.

shampoo mat Kasedhiya ing macem-macem formulir: krim , gel lan sampo marang jamur. Komponen kalebu ing prodhuk (seng, jojoba, lan minyak shea) ngilangi gatal, nourish lan moisturize kulit sirah.

Cara migunakaké:

Aplikasi shampoo ing kulit sirah, nglakoni gerakan pijet. Kita umpluk, ninggalake kanggo 2-3 menit, banjur ngumbah kanthi banyu. Gunakake sampo kudu saben dina liyane.

Biaya "Tsinovita" (150 ml) - 270-350 rubel.

Dermazole minangka tamba liyane sing adhedhasar ketoconazole. Saiki ora kasedhiya.

Tampilan ketombe

dandruff ing sandhangan

Infeksi jamur kulit kepala ora mung masalah sing dialami wong modern. Akeh sing nandhang cacat, nanging saben-saben nerusake perawatan. Nanging akibat saka sikap "negligent" kanggo rambut sampeyan bisa dadi serius lan banget sedih. Baldness lan seborrhea - lan iki mung bagean saka dhaptar.

Penyebab cacat beda. Iki kalebu: stres ing omah lan ing karya, ekologi miskin, panganan sing apik, panganan lan panganan asin ing diet. Nanging sing paling kerep ditemokake minangka karusakan saka kulit sirah dening jamur. Ing kasus iki, sampeyan kudu nggunakake shampoo anti-kanker antijamur. Padha duwe efek ganda. Kita daftar alat sing paling populer lan efektif saka kategori iki:

"Perhohot". Shampoo multifungsi sing sampurna nangani dermatitis seborrheic , mycosis scalp lan lichen. Botol (100 ml) bakal biaya 250-270 rubel.

Sulsena. Selenium disulfide sing ana ing shampoo nularake kelenjar sebaceous lan uga ngetokake pertumbuhan sel jamur. Kanggo nambah efisiensi, disaranake nggunakake shampoo kanthi pasta 3%, ditanggepi miturut merek sing padha. "Sulsena" ora murah, babagan 180-200 rubel per botol (150 ml).

Rambute awak

Rambute awak Senadyan, nalika groin minangka lempung atlit utawa jamur kulit, rambut sing tuwuh ing awak ngganggu perawatan. Vegetasi minangka fenomena sing bener banget, kanggo pria lan wanita. Kita kabeh ngerti yen iki amarga ciri genetik saben individu.

Dadi, ing kasus nalika jamur kena pengaruh wilayah awak sing ditutupi rambut, salep lan krim bisa uga luwih becik tinimbang kulit alus. Ana rong pilihan kanggo ngrampungake masalah iki.

1 Gunakake sampo. Instruksi kanggo sawetara shampo tegese nyatakake yen dheweke kudu digunakake kanggo atlet atlit, topikal. Sanajan area sing ditutupi rambute ora kena pengaruh jamur. Kanggo nyegah panyebaran luwih akeh. Nah, yen kaget, aja mikir apa-apa.

2 Mbusak rambut, banjur gunakake salep antifungal lan krim. Pilihan iki luwih cocog yen sampeyan duwe vegetasi kandel ing dada, lan ing dermatophytosis kasebut.

Penghapusan rambut ing wilayah intim ora kanggo kabeh. Shaving lan hair removal tansah dikaitake karo risiko nyaman tartamtu, bisa uga ora bisa ditampa amarga saka moral lan sopan kapercayan wong, etc. Ing kasus iki, kita bali menyang pilihan pisanan (ketoconazole ora efektif kanggo kabeh patogen, takon dhokter sampeyan.)

Afterword

Sampeyan bisa tuku shampo rambut antipung sing diterangake ing ndhuwur ing sembarang apotek . Rega kasebut beda-beda gumantung saka 150 nganti 500 rubel (rega pas kanggo saben sampo, pirsani pranala sing ana ing ndhuwur). Thanks kanggo pilihan sing wiyar, saben panuku bakal bisa milih pilihan miturut budget.

1 komentar

  • Tanya :

    Lan aku dibantu dening sampo Sebopyrox 911, sing apik banget kanggo ngobati penyakit jamur ing sirah. Aku mung disimpen, lan sadurunge shampoo iki, aku nyoba akeh bab, nanging ora duwe manfaat. Lan Sebopirox 911 nambani kula.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.