Ringkesan obatan modern saka jamur

Nalika taktik ditemtokake, dhokter mung bisa milih obat sing paling apik kanggo ngobati jamur kuku, nanging dheweke nglakoni obrolan deliberatif karo pasien. Alesan kanggo iki - sebagéyan gedhé obatan lokal lan sistemik, sing beda-beda ing wangun pelepasan lan, mesthi, rega.

Daftar lengkap obat, instruksi, harga, review

Obat murah kanggo jamur kaki kuku asring nyebabake efek samping lan efisiensi sing kurang. Obat-obatan domestik lan impor sing enteng tumindak kualitatif, nanging ing sawetara kasus, perawatan jangka-panjang karo wong-wong mau bisa mabur "penny sing cukup." Umpan balik positif sing ditampa dening generik, sing, ora kaya obatan merek, duwe biaya sing murah, nanging uga apik karo macem-macem jinis jamur.

layang ointments

Cara milih ointment?

We offer kanggo nganalisa sawetara cara modern ngobati jamur kuku . Elinga yen alat sing paling apik bisa beda-beda gumantung saka penyakit. Kita bakal nggoleki sampeyan milih nalika milih, nanging kita banget nyaranake supaya sampeyan takon karo dokter sadurunge njupuk perawatan. Mbok menawa ringkesan dhasar obat-obatan bakal mbantu nemtokake manawa bakal dianggep.

Obat sintetik azoles

Klompok azoles kalebu obatan kanggo panggunaan lokal lan sistemik, sing dipérang dadi triazol lan imidazol. Antimikotik iki duwe efek fungistatik (ora ngidini spora jamur kanggo nambah) lan duwe aktivitas fungisidal (mbebayani sel-sel jamur).

Azoles aktif marang Candida spp. (kalebu Candida albicans, tropis tropis), Coccidioides immitis, Histoplasma capsulatum, Cryptococcus neoformans, Paraccoccidioides brasiliensis, Blastomyces dermatitidis. Miskin utawa umume ora kena pengaruh dening candida glabrata, Candida krucei, Aspergillus spp., Fusarium spp.

Ing ngisor iki kanggo perawatan saka jamur pucuk, gadhahanipun kelompok iki sing kadhaftar ing Rusia: ftorkonazol, terconazole, clotrimazole, miconazole , amikazol, bifonazole , fenticonazole, econazole , butokonazol, tioconazole, sulconazole, ketoconazole, voriconazole, fluconazole, itraconazole ., Dll Waca liyane fokus :

Obat Gambaran Metode aplikasi Contraindications
Clotrimazole Prinsip aksès: Blok sintesis asam nukleat, ergosterol, sing ndadékaké ngrusak lumahing, banjur menyang pati. (Aktifake dermatophytes (Microspporum spp., Epidermophyton floccosum, Trichophyton spp.), Jamur Mold lan ragi (Candida spp., Torulopsis spp., Asppergillus spp., Cladospporium spp., Rhodotorula spp., Ekpulsi Cryptococcucus, Cladospporium spp., Rhodotorula spp., Ekologi Cryptococcus, Cladospporium spp. Bentuk pelepasan: solusi, krim, salep. 2-3 kali dina, rubbing menyang piring kuku kena pengaruh jamur. Sadurunge nglamar: kaki dicuci, disinfected (bathuk soda-sabun cocok), kuku dipotong cendhak lan, kanggo penetrasi luwih apik, obat-obatan nggawe lumahing atos (mung area sing kena pengaruh). Pregnancy; Tambah sensitivitas kanggo komponen
Candide Prinsip aksi Clotrimazole - bahan aktif utama - nglanggar sintesis ergosterol lan sel mati amarga owah-owahan sifat dasar. Ora lumebu sirkulasi sistemik. Aktif marang: jamur ragi Torulopsis glabarata, Rhodotorula, Candida; dermatophytes, jamur jamur. Bentuk pelepasan: solusi lan krim kanggo nggunakake njaba. 2-3 kali dina, aplikasi krim utawa solusi ing piring kuku. Sadurunge aplikasi: ngumbah sikil lan kuku ing solusi sinetron kanthi pH netral. Tambah sensitivitas kanggo komponen.
Orungal Prinsip aksès: Nginteraksi karo sintesis ergosterol, sing ndadékaké karusakan saka membran sel. Aktifake marang: jamur ragi lan ragi (Candida albicans, Candida glabrata, Pityrosporum spp., Trichsporon spp., Candida krusei, Cryptococcus neoformans, Geotrichum spp.), Dermatophytes (Epidermophyton floccosum, Trichotontontontonpp). Wangun produk: 100 mg kapsul ing 6, 14, 28 potong ing blister. Kanggo infèksi jamur kuku, terapi pulsa dianjurake: 1 minggu - 2 kapulen kaping pindho dina 2, 3, 4 minggu - 5 minggu istirahat - 2 kapulen kaping pindho saben dina 6, 7, 8 minggu - 9 minggu istirahat - 2 kapulen kaping pindho saben dina . Kursus sing mesthi wae: 2 kapsul saben dina kanggo 3 wulan. Pregnancy, lactation. Resep simultan saka madu liyane. obatan (pirsani pandhuan ing tautan). Kanthi kasarasan: bocah, wong sing nandhang jantung, gagal ginjal, sirosis ati.
Nizoral Prinsip aksès : Ngundhuh sintesis ergosterol, sing ndadékaké owahan komposisi komponen lipid ing sel jamur, lan mati. Aktif marang: ragi (Candida, Cryptococcus, Pityrosporum, Torulopsis), dermatophytes (Microsporum sp., Trichophyton sp, Epidermophyton floccosum). Bentuk pelepasan: 200 mg tablet, krim, sampo (kanthi karusakan ing kulit) . Pisanan dijupuk karo panganan sapisan dina. Krim diwenehi 1-2 kali dina (gumantung ing tingkat keruwetan penyakit). Durasi saka perawatan yaiku 6-12 wulan (gumantung marang tingkat regrowth saka piring kuku). Hypersensitivity menyang komponen tamba - kanggo krim. Penyakit hati kronis, asupan simultaneous obat, lactation, meteng - kanggo tablet

Daftar lengkap obat

Persiapan sintetis gugus allylamines

Klompok iki kalebu antimikotik sintetik naftifine , butenafine (digunakake sacara lokal), uga terbinafine . Preparasi lokal dituduhake yen wilayah lesi kurang saka 50%, kuku kasebut minangka individu, lan matriks ora kena. Saluran allylimine diwenehake, yen akeh kuku sing kena, infeksi jamur jinis distal-lateral didiagnosa, lan uga yen terapi lokal gagal.

Obat Gambaran Metode aplikasi Contraindications
Lamisil Prinsip aksi: Terbinafine tumindak ing tahap awal biosintesis sterol lan kanthi mangkono ndadékaké kurang ergosterol lan pati. Aktif marang dermatophytes (paling dhuwur kanggo Trichophyton, kayata T. verrucosum, T. rubrum, T. mentagrophytes, T. violaceum), jamur candida albicans. Aplikasi yen: luwih saka 50% kuku kena, matriks kena, jamur wis nangkep luwih saka 2-3 kuku, lan kuku dystropi wis mulai. Bentuk pelepasan: semprotan, pil, krim. Semprotake : 1-2 kali dina, disemprotake ing piring kuku kanthi jumlah cukup kanggo moisturize. Krim : ing kuku lan wilayah sakitar 1-2 kali dina karo lapisan tipis rada rubbing.

Tablet : 250 mg. saben dina (1 tablet) - kanggo wong diwasa. Kanggo anak - setengah Tabel. kanthi bobot saka 20 nganti 40 kg, ¼ tab. kanthi bobot kurang saka 20 kg.

Uno : sapisan (pirsani instruksi)

Kanggo semprotan: hypersensitivity menyang samubarang komponen tamba, umur bocah. Kanggo krim: hypersensitivity kanggo komponen ing krim, umur nganti 12 taun.

Tablet: umur nganti 2 taun, alergi utawa sensitivitas kanggo bahan, ginjel kronis utawa penyakit ati.

Exoderil Prinsip akseptor Bahan aktif - naftifine hydrochloride - nyebabake tumindak ergosterol. Kajaba iku, obat kanggo jamur kuku Exoderil nduweni efek anti-inflamasi lan cepet ngilangi gejala gatal lan inflamasi. Nambani jamur ragi , dermatophytes (microsporum, trihofiton, epidermorfiton), jamur jamur. Wangun rilis: solusi lan krim Krim diwenehi sapisan dina kuku sing kena kanthi lapisan tipis jamur. Pre-treatment: ngresiki piring kuku, nglereni kuku, ngumbah lan ngilangke kanthi cepet. Solusi iki ditrapake ing kuku, uga menyang jaringan sehat sing cedhak (1 cm ing pinggir area sing kena pengaruh) sapisan dina. Pre-treatment: irung saka jamur kuku exoderil sing ditrapake ing file kuku sing polesan lan kuku sing paling akeh. Pengolahan bisa ditindakake kanthi alat khusus sing ngeculake piring kuku.

Durasi saka perawatan saka 6 sasi.

Exoderil saka jamur kuku kawat ora bisa digunakake kanggo hypersensitivity kanggo naftifine, nalika ngandhut lan nyusoni susu. Uga contraindication yaiku ngarsane permukaan luka.

Obat klompok sintetik morpholines

nempatake krim ing sikil Agen-agen antifungal ing grup iki ngemot amorolfine , sing ngganti struktur membran sel lan banjur ngalahake jamur utawa nyegah saka multiplying. Perwakilan saka grup iki yaiku Loceril, obat kanggo jamur kuku. Applied menyang piring kuku rusak saka driji sikil mung seminggu. Lucer Loceryl aktif marang spesies jamur ing ngisor iki: Candida, Pryrosporum, Microsporum, Epidermophyton, Alternaria, Cryptococcus, Trichophyton, Cladosporium, Fonseceae, Wangiella, Coccidioides, Hendersonula, Scopulariopsis, Histoplasma, Sporhophorho, Sporióphorho, Scorulariococio, Coccidioides, Hendersonula, Scopulariopsis, Histoplasma, Sporhophorium, Coccidioides Solusi uga tumindak uga preparat lokal: nglebokaké piring kuku lan nglanggar biosintesis sterol. Bahan aktif - amorolin ing kuku bakal dideteksi sajrone 24 jam sawise nggunakake varnish, lan ing 7-10 dina konsentrasi maksimum obat kasebut bisa dihubungi. Jamur kuku ing sikil Locerilom bakal sembronen ing 9-12 wulan (wektu iki saka aplikasi pisanan kanggo regrowth saka piring kuku sehat). Padha nggunakake kaya iki: padha spatula kanggo aplikasi menyang solusi lan nindakake liwat ndhuwur kabeh kuku, nunggu kanggo rampung garing. Ana sawetara nuansa:

  • Pretreatment perlu: permukaan kuku dianggep kanthi file kuku sing dipasang ing varnish lan degreased kanthi swab alkohol.
  • Syarat sanitasi kudu diamati supaya ora bisa ningkatake panyebaran infeksi jamur: potongan dibusak saka botol tanpa nutul gulu botol kasebut; gulu iki dianggep sadurunge sealing karo swab alkohol. Apa padha karo spatula. Loceryl saka jamur kuku wis rampung kanthi file kuku lan tampon: padha digunakake mung sapisan.

Penyerapan sistematis saka obat kasebut ora penting, saéngga, ing antarané contraindications kanggo nggunakake mung hypersensitivity kanggo komponen tamba, meteng, nyusoni, anak. Sampeyan bisa tuku polish kuku loceril ing apotek, nanging sampeyan kudu disiapake kanggo ndeleng rega rega sing luwih dhuwur tinimbang jeneng obat kanggo jamur kuku Loceryl: saka 1300 rubel saben botol 2,5 ml (sampeyan bisa nemokake rega rata-rata kene .).

Obat antifungal liyane

Saliyane ing ndhuwur, ana obat liya sing nduweni klompok arena, inhibitor sintesis glukan, pewarna aniline, derivatif asam boric, garam amonium bis-kuarum, lan liya-liyane. Obat-obatan jamu lan turunan asam undecylenat uga dianggep dadi ing grup iki. Sedhela nimbang perawatan iki kanggo jamur kuku.

Obat Gambaran Metode aplikasi Contraindications
Mikoseptin Bahan aktif yaiku asam undecylenic. Zat iki aktif marang epidermophyton, Trichophyton lan Microsporum dermatophytes. Bentuk pelepasan: ointment. Aplikasi kaping pindho dina kanggo piring kuku sing di resiki lan garing. Bisa digunakake minangka kompres: ointment ditrapake kanggo bandage lan Applied menyang kuku. Course perawatan 4 nganti 6 minggu. Nalika gejala ilang, salep terus diterapake miturut skema: 1 minggu - perawatan sapisan dina, 2, 3, 4 minggu - perawatan saben dina liyane. Umur nganti 2 taun, anané tatu mbukak, sensitivitas kanggo turunan asam undecilenate.
Nitrofungin Bahan aktif yaiku asam undecylenic. Nduweni efek antiseptik, disinfecting, ora ngidini jamur ragi ngembang. Format rilis: solusi. Kanggo ngilangi gejala lengkap, piring kuku diobati 2-3 kaping dina. Kanggo prophelaxis (yen ana wong sing lara ing kulawarga), solusi kasebut diterapake 2 kali seminggu. Instruksi khusus: yen gangguan kasebut, obat kasebut diencerke banyu (1: 1). Anak-anak ing 2 taun, alergi, hypersensitivity kanggo tamba.
Mikozan Obat saka tanduran, kacathet minangka sawetara produk farmasi tambahan. Komponen aktif yaiku enzim rye. Bentuk pelepasan: serum. Ing set iku ana 10 file kuku sing bisa dianggo. Loro-lorone aplikasi serum sak dina. Cara perawatan paling sethithik 4 minggu. Umur nganti 4 taun.

Ana uga Demicten lan varnishes liyane , rincian ing link

Sawetara migunakake Formidron saka jamur kuku. Obat iki utamané mbantu nglangi ing sikil. Ing kasus jamur, efektifitas mung bisa dibahas ing tahap awal penyakit. Solusi Formidron diiseni ing permukaan kuku kanthi swab katun saben 2-3 dina.

Daftar lengkap obat

3 komentar

  • Oleg :

    Aku mung nyimpen kandidat!

  • Galina :

    Sawetara taun kepungkur aku duwe masalah - sikilku wis akeh banget, supaya aku ora bisa nganggo sandhangan cahya. Padha menehi saran kanggo tuku fordron! Obat sing paling apik saka sing dicoba! Mbantu apik tenan! + mbantu karo kaki sweating!

  • Zlata :

    Kula crita karo jamur kuku wiwit tahun 2009. Sawise kuku extension ing salon larang, jamur metu ing kabeh kuku Kuku mung exfoliated saka amben Aku wis ora katon kaya horror sadurunge .. Dokter didiagnosis Candida Albicans.Vigana menyang dokter nyebabake UAH 20.000, a bunch of pil, ointments, lotions, and other omens. Ing ati iki njerit "njaga". Sawise kuwi, obat-obatan wong-wong mau tindak kanthi tumindak. Ana housetos, pati cuka, campuran cuka, cuka lan komponen explosive liyane. elek, dadi uga kulit mulai mendaki. Lan mung bubar sawijiné pepadhamu teka lan weruh kepriyé aku lagi lungguh ing kuku sing ana ing sajroning solusi liya lan meh nangis. Dheweke menehi saran kanggo Cut minangka akeh minangka bisa saka kuku lan netes karo formidron, sing biaya 12 UAH ing farmasi. Kanggo sasi saka jamur iki ora malah jejeg. Nanging aku bakal ngelingake sampeyan adoh banget yen prodhuk iku agresif lan garing banget lan ngobong kulit ing pucuk. Iku apik kanggo lubricate karo salep antifungal sadurunge fordron diserap. Lan nyoba kanggo nyuda kulit sehat. Aku pengin kabeh apik luck ing perang nglawan mungsuh.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.