Oflomil, varnish

Analog

  • Amorolfine berbasis analog - Loceryl .

00000128681 Varnishes antifungal:

Nalika milih analog, pirsani volume botol!

Rega

865 р. Rata-rata online rega * 865 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

684684684 Indikasi: persiapan iki dimaksudkan kanggo ngilangake lesi piring kuku, sing diprakirake dening jamur: jamur, ragi lan / utawa dermatophytes. Kajaba iku, dianjurake kanggo nggunakake Oflomil minangka agen prophylactic yen sampeyan ngerti sing kontak karo operator jamur bisa (contone, kunjungan menyang blumbang).

Dosis lan administrasi:

Piranti kasebut digunakake sacara eksklusif, kanthi nggunakake piring kuku tangan utawa sikil. Nalika nglamar iku perlu kanggo mirsani urutan tumindak ing ngisor iki:

  1. Nggunakake file kuku, sing diwenehi obat, sampeyan kudu mbusak kabeh potongan kuku sing mati.
  2. Nggunakake tampon dilumuri alkohol, perlu kanggo degrease kabeh permukaan sing mbutuhake perawatan. Manungsa waé! Item iki kudu diulang sadurunge saben aplikasi Offloame!
  3. Kasebut kanthi teliti, dicelupake ing spatula ing lacquer. Aja nyentuh pojok botol nganggo alat utawa nyoba mbusak keluwihan produk sing diklumpukake.
  4. Kanthi bantuan saka scapula padha nutup kabeh kuku sing perlu perawatan.
  5. Sawise nglamar varnish ing botol kuku pungkasan kudu ditutup tightly.
  6. Varnish dries metu telung menit: sak wektu iki sampeyan kudu ora ndemek kuku.
  7. Nggunakake tampon sing wis dipigunakaké, ngetok scapula, mbuang tampon. Aja ngidini menyang kontak karo kuku sing dianggep.

354184684 Perawatan ora kena diganggu nganti area sing kena diobati kanthi lengkap lan kuku sehat mundhak. Minangka aturan, kursus terapi kira-kira nem sasi kanggo kuku ing tangan lan kira-kira setahun ing sikil.

Contraindications: penggunaan Oflomil dilarang mung yen ana intoleransi marang salah sijine komponen sing mbentuk obat kasebut. Amarga kurang informasi babagan efek varnish ing awak anak, ora digunakake kanggo nambani pasien ing umur 12 taun.

Efek sisih

Kira-kira siji wong ing sewu bisa ngalami efek samping saka panggunaan Oflomil. Padha kalebu ing kasunyatan sing kuku dadi brittle utawa ngganti werna. Panjelasan sing ora jelas ing mangsa studi klinis durung ditampa, paling mungkin iki minangka akibat saka penyakit sing ditindakake banget.

Kurang akeh (kira-kira siji pasien saben 10.000 wong) ana sensasi kobong ing piring kuku, nanging, manawa cepet banget.

Kanthi kontak terus-terusan saka varnish kanthi kulit, hubungi dermatitis ora dikalahake. Kanggo nyegah, gunakake varnish alon-alon mung ing pucuk, tanpa kena pengaruh kulit.

Komposisi lan farmakokinetik

Oflomil466 Bahan aktif utama yaiku amorolin (kira-kira 56%), komponen tambahan:

  • Triacetin
  • Etanol
  • Etil asetat
  • Butyl acetate
  • Methyl methacrylate
  • Copolymer amonium methacrylate
  • Trimethylammonioethyl methacrylate chloride lan ethyl acrylate copolymer

Oflomil - varnish medis kanggo nggunakake jaba, dirancang kanggo pertempuran infèksi jamur. Sawise aplikasi kasebut, efek fungisiko lan fungisida kedadeyan, sing disebabake dening kerusakan membran sitoplasma jamur kasebut. Kanthi nggunakake biasa ngurangi tingkat zat sing ningkatake pertumbuhan jamur kasebut.

Oflomil minangka obat spektrum sing wis bisa diweruhi kanthi efektif kanggo nindakake ora mung dikenal, nanging uga arang ditemokake patogen jamur.

Instruksi khusus

  • Sajrone periode ngandhut utawa nyusoni kanggo ngobati perawatan nganggo lacquer Oflomil ora dianjurake.
  • Interaksi karo obatan liyane nalika panggunaane ora dipasang.
  • Amarga kasunyatan manawa tamba kasebut ditrapake kanggo panggunaan njaba lan praktis ora diserap, overdosis ora mungkin.
  • Yen nyebabake panggetian, sampeyan kudu nyemprotake weteng utawa langsung nyuwun dhokter, nuduhake paket kasebut saka tamba kasebut.
  • Penggunaan Oflomil ora mengaruhi kemampuan kanggo ngendhakake kendaraan.
  • Yen wong sing ngobati perawatan karo Oflomil teka ing kontak karo pelarut organik, kuku kudu dilindungi sarung tangan khusus.
  • Dilarang nggunakake varnish kosmetik sajrone perawatan.
  • Sampeyan kudu ngilangi ingress varnish ing membran, mata lan kuping lendhut.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise pedicure ora sukses ing salon, aku duwe gatal-gatal sing elek saka driji sikil. A dermatologist akrab teka ing kesimpulan yen aku nggawa jamur, lan dianjurake Oflomil. Rong minggu kapisan, aku ora sok dong mirsani, driji-drijine terus-terusan gatal, luwih-luwih yen sampeyan lagi ngantuk. Aku ora ngalang-alangi dhewe supaya ora ninggalake kabeh separo. Dheweke ngalami owah-owahan positif pisanan ing telung minggu, lan sawisé sawetara wulan, ngresiki kuku sehat tanpa yellowness ageng ing dheweke sikil. Elena, 34 taun

Panjenengane nempuh jamur ing babagan telung taun, nalika nyoba ngobati pirang-pirang obatan lan preparat, nanging kanthi sia-sia. Saiki sasi kapindho aku nggunakake Oflomilom. Ora kanggo ngandhani yen iki panacea, nanging yen sesanti ora ngganti aku, kuku sehat saka werna lan struktur sing normal bakal diwiwiti. Ayo katon ing asil sak nalika. Nikolay, 45 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

16 komentar

  • Svetlana :

    Aku diwiwiti dina iki, aku bakal nulis komentar babagan wektu wektu, nanging dear iki 1484r.

  • Guzalia :

    Dina iki aku mung tuku, aku bakal ngobati, nanging ora cetha carane botol cilik kuwi bakal cukup kanggo kabeh, kaya aku iki diwarah ing farmasi

    • Svetlana :

      Guzalia, mung siji botol varnis cukup gumantung ukurane (2,5 utawa 5 ml), kanthi jumlah kuku sing kena. Dhokter dianjurake supaya nyelehake kabeh kuku (sing ora kena kanggo pencegahan) 2 kali seminggu, 1 botol 2,5 ml bisa, mesthi ora cukup.

      • Victor :

        Nambani jamur kukus perennial kanthi cuka 9% murah lan èfèktif.

        • tamara :

          marang teknologi perawatan

          • Victor :

            Hello! Ora ana apa-apa sing spesial ing wayah esuk lan wayah sore sing disigar karo cuka kanthi 9% kuku kasebut nalika tansaya gedhé, penting banget kanggo nindakake kabeh wektu nganti tandha-tandha penyakit ilang. iku.

        • Marina :

          Victor, mung nyedhot cuka lan iya iku?

      • Irinka :

        Aku wis nggunakake lacquer wiwit April 2016 miturut pandhuan; siji kuku gedhe kena pengaruh 50%. Kira-kira 10 taun kepungkur, umpluk muncul lan diarani kenceng, nanging aku ora ngandhut apa-apa sing penting, pungkasane aku miwiti lan nyedhaki kuku. Dheweke ora lunga menyang dhokter, saiki dheweke lagi cuti ibu, nalika wektu sing kena pengaruh kasebut kena. Aku mutusake kanggo miwiti perawatan, sanajan nalika nyusoni. Ana perbaikan ing musim panas, nanging kabeh padha bali. Botol 2,5 ml cukup kanggo nem sasi. Saiki aku mikir maneh kanggo tuku utawa nyoba alat liya.

  • Laura :

    Victor, monggo kandhani carane sampeyan nggunakake cuka. Apa sampeyan mung sijine utawa sugih kanggo wengi?

    • Victor :

      Ati-ati kabeh wis diresiki nganggo kuping cemeng karo cuka lan diencerake ing kukus nganti kurang luwih 10 menit tanpa ndemek dhewek supaya cairan kenthang lan kabeh dressings mbantu aku.

  • Dimaic :

    Aku njupuk kauntungan saka sasi, owah-owahan katon.

    • Anastasia :

      Aku nggunakake kanggo setengah taun. Kanthi kena pengaruh 5 kuku. Wong-wong padha kaget banget menawa piring kasebut rampung ambruk dhewe ing sangisore wit. Kanggo miwiti, aku tuku setah mycospores, mbusak kuku, banjur diolesake karo botol minyak. Ing awal musim panas, aku ngulang prosedur karo mycospor. Marigolds sing ala + smeared karo semprotan bifonazole (turunan sing padha ing mycospores). Lan banjur aku nyoba ngapusi seminggu, kaping pindho saben minggu karo botol minyak. Ttttt. Marigolds ing paling Marigolds katon kaya ... File mesthi ing pesawat sing elek, Aku tuku sing pesawat saka gedhe-gedhe sampah. Larang, dawa, nanging efektif ... Lan aku nulis ing pabrike aku ngrancang supaya mikirake botol sing ora tumpah. Dijawab sing bakal ditindakake proposalku

  • Michael :

    Yen sampeyan duwe gatal ing antarane driji, banjur coba kanthi teliti - yen ora ana kulit kupas, yen ana, copot lan moisten kabeh sing kena gatal karo minyak cemara 2-3 dina. Gatal bakal ping 1-2 dina.

    • Julia :

      Michael, ngomong, ngendi resep iki kanggo perawatan saka jamur karo cuka teka saka? Kanthi cukà, aku dianjurake dening dhokter kanggo proses saka jero kabeh sepatu sing bisa nganggo sandhangan, utawa luwih, kanthi pati 70%. Utawa Veltoseptom, aku milih dheweke.

  • Sergey :

    ******** Fluconozol seminggu sabanjure kanggo 8-12 wulan. Cut soda lan remnants sabun saka soda lan kuku file menyang maksimum lan Cut kuku lan exoderil. senadyan exoderil lan bathi digawe fluconozol penting kanggo swasana ati. 7 wulan lan super kuku. perawatan interrupt sing kaping pindho ora bakal mbantu.

    (Wacan Revisi: 1 tablet fluconazole 150 mg seminggu, yen ora ana masalah karo ati lan penyakit kronis.)

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.