Sandhangan khusus

Ing dermatology, bandage occlusion diarani bandage, sing menehi segel ketat saka area kulit rusak lan ngalangi kontak karo lingkungan, kalebu udara.

Sawise perawatan lan aplikasi saka ancang-ancang, lumahing tatu / ulcer / kena pengaruh ditutupi kanthi banyu lan materi sing nyenyet hawa supaya nutupi wilayah sing kena pengaruh lan kulit sehat 5-10 cm watara.

Materi bisa dadi film sintetis, polietilena biasa, kain karet, sarung tangan medis. Penting yen materi kasebut resik. Ndandani materi nganggo tembelan utawa bandage.

Inggih, yen sampeyan ora pengin kekacoan watara suwe, banjur ing apotek sampeyan biasane bisa tuku linings khusus lan tambalan beda ukuran lan bentuk.

Wektu minimum kanggo nggoleki sing efektif yaiku ganti rugi 2 jam, sing paling optimal yaiku kanggo wengi. Kadhangkala bandage ditugasake kanggo nyandhang jam.

Nganggo klambi khusus, kayata karo kortikosteroid, diwenehake dening dokter. Dheweke kudu njlentrehake carane nyegah lan ngreksa kanthi bener.

Minangka aturan, perawatan kasebut diijini mung sawetara dina lan mung ing tahap akut, supaya ora ngobati dhéwé. Pakaryan ngagem ageman kaya sing bisa nyebabake inflamasi folikel rambut utawa infeksi kulit.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.