Oxolin

Analog

Nizhpharm Diprodhuksi dening perusahaan sing beda kanthi jeneng "Oksolin", "Oksolinovaya salep", ora ana analog.

Rega

: 47 р. Rata-rata online rega * : 47 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Salep oxolinic yaiku salah sawijining agen anti virus sing paling terjangkau. Wong seneng amarga rega sing murah lan gampang dienggo. Nanging, panggunaan wiyar kasebut banget dibesarkan. Iku mung nduweni efek antiviral sing apik tumrap virus tartamtu.

Indikasi

Sintesis Indikasi kanggo nggunakake salep Oxolinic yaiku penyakit sing disebabake dening adenovirus, virus influenza lan herpes simplex :

  • versicolor (bubbly, shingles , scaly);
  • warts;
  • flu (mung kanggo pencegahan);
  • molluscum contagiosum;
  • penyakit kulit lan mata virus etiologi;
  • virus etiologi rhinitis;
  • dermatitis dühring.

Metode aplikasi

Ukraina Salep oxolinic bisa diterapake nasal lan percutaneously. Kanggo administrasi hidung, konsentrasi 0,25% digunakake. Minangka langkah nyegah kanggo flu, ointment diterapake ing mukosa hidung kaping 2 dina.

Padha miwiti nyegah wabah lan terus babagan sasi. Panggunaan ointment sawise kontak karo wong kanthi flu bakal efektif. Kanggo rhinitis virus, salep oxolinic uga ditrapake nasal - mukosa nasal diliseni 3 kali dina kanggo 4 dina.

Minangka obat njaba, tamba kasebut ditrapake menyang kulit sing kena virus sing dipangan virus herpes . Kanggo perawatan molluscum contagiosum, uga prasaja lan herpes zoster, konsentrasi salep 3% digunakake. Kulit sing kena kena pelumas nganti 4 kali dina nganti bisa rampung.

Kanggo mbusak kutil nggawe aplikasi - ing lapisan ointment oxolinic ngemot kertas lilin. Aplikasi rampung 3 kali dina. Duration of treatment - saka 2 minggu - nganti 2 sasi.

Ing keratoconjunctivitis adenoviral, lapisan ointment kanthi konsentrasi 0,25% ditrapake saben kelipatan sewengi.

Contraindications

Contraindication mung hipersensitivitas kanggo komponen aktif utawa komponen tambahan.

Pregnant lan lactation

MPZ Ing aplikasi dermal, tamba ora bisa diserap menyang lapisan subkutan, saengga bisa digunakake ing wanita ngandhut lan nyusoni.

Perawatan herpes nalika ngandhut .

Overdosis

Amarga nggunakake njaba lan kurang absorbensi, kasus overdosis ora kacathet.

Efek sisih

Sawise ngemot obat, sensasi sing bisa diobong bisa wae, sing bisa cepet lan ora mbutuhake perawatan. Sawetara pasien duwe rhinorrhea (tambah sekresi mukus saka irung) sawise nglamar Oksigen Oxoline. Efek sisih kasebut dianggep normal lan ora mbutuhake therapy koreksi.

Komposisi

Bahan aktif yaiku oxolin, sing ngetokaké tumindak virucidal tumrap virus influenza lan sekelompok virus herpes. Efek antivirus bisa ditindakake kanthi nyegah reproduksi virus ing sel manungsa, uga kanthi nglindhungi membran sel saka penetrasi virus kasebut.

Pharmacokinetics

Obat kasebut ora nglebokake aliran getih nalika ditrapake ing kulit. Nalika diterapake ing mukus sing diserap kira-kira 20% oxolin. Akumulasi ing awak ora kedadeyan, lan obat kasebut diubengi dening ginjel ing wayah awan.

Fitur khusus

noname

  1. Salep oxolinic kudu disimpen ing panggonan sing peteng. Kondisi suhu kudu diklarifikasi ing pandhuan kanggo obat tartamtu, kaya maneka prodhuk sing kudu nyimpen ing kulkas.
  2. Obat kasebut dispensed saka apotek tanpa resep.
  3. Salep oxolinic ora duwe efek resorptive lan ora duwe efek samping beracun.
  4. Miturut instruksi manufaktur akeh salep oxolinic, ora dianjurake kanggo nggunakake kanggo bocah luwih enom tinimbang semangat taun, nanging bisa diwènèhaké ing umur iki miturut discretion of the pediatrician.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Oksigen Oxolinic minangka salah sawijining obat sing paling efektif kanggo ngobati herpes ing lip. Obat kasebut mbantu analog sing diarani luwih apik. Mung saiki wis angel banget kanggo nggoleki salep oxolinic konsentrasi 3%, mung 0,25% sing didol ing apotek. Yen sampeyan nggunakake ointment ing jam pisanan saka gejala katon ing lambé, banjur kadhemen bisa uga ora katon. Elena, Moskow

Aku ora bisa ngomong yen iki ointment antivirus sing paling efektif. Aku digunakake nalika epidemi musim gugur ARVI lan isih lara. Dheweke tuku salep Oxolinic kanthi saran saka kanca, lan saben wong digunakake lan obat kasebut cepet tuku ing apotek. Nanging mengko, sawise maca instruksi, aku nyadari yen oxolin ora tumindak kabeh jinis virus. Senajan aku ora kena flu, mesthine amarga salep Oksolinova. Natalia, Volgograd

Salep sing digunakake ing puncak epidemi flu. Saben wong lara, akeh institusi sing ana ing karantina, lan kudu kerja. Saben esuk dheweke ngubet irung karo ointment Oxolinic sadurunge metu lan saben sore nalika dheweke teka. Aku ora ngerti yen dheweke mbantu aku utawa yen kekebalanku cukup kuwat, nanging aku ora entuk flu. Igor, Krasnoyarsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Alexey :

    Dina iki kita nyoba ngedol kanggo 70 rubel. Aku ora gelem. Ana kutha pharmacy sing didol marang pemilik pribadi. Saiki kita nangis ing kutha Bratsk ...

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.