Ocmetilized

Analog

doused eye drops

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 206 р. Rata-rata rega online * , 206 p. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Manual iki ngandhut informasi penting, familiarization karo salah sawijining syarat penting. Ngeculake rekomendasi kasebut bisa nyebabake konsekuensi sing ora bisa ditindakake.

Indikasi

dokumentil karo kothak Obat Okumetil bisa uga ditrapake kanggo perawatan penyakit kaya:

  • Konjungtivitis non-spesifik kronis lan blepharoconjunctivitis;
  • Blepharoconjunctivitis lan konjungtivitis saka alergi ;
  • Iritasi saka jaringan mata, contone, "mote" ing mripat, abang, gatel.

Cara resepsi

Titik Ocmetil kudu digunakake kanggo nggunakake lokal, disaring ing saben mata sing rusak.

Minangka aturan, tamba kasebut diwajibake ing dosis 1 tetes kaping 3 dina.

Yen efek ora absah sajrone telung dina nggunakake produk, banjur resepsi kudu mandheg lan takon dhokter kanggo rekomendasi kanggo tumindak lanjut.

Contraindications

docked ing botol Penerimaan tegese Okumetil contraindicated ing ngarsane kondisi kaya:

  • Sindrom mripat garing;
  • Hipertensi, panandhang asma;
  • Glaukoma tutupan sirah;
  • Nandhang ulcer, diabetes mellitus;
  • Hyperplasia prostat, pheochromocytoma;
  • Epilepsy, stenosis leher kalsium;
  • Penyakit jantung iskemik;
  • Atherosclerosis, sing ana ing bentuk abot;
  • Alergi kanggo zat tartamtu;
  • Umur sabar nganti 2 taun;
  • Kelèt ing kelenjar tiroid.

Kanthi ati-ati, tamba iki ditrapake nalika njupuk obat inhibitor MAO lan obat liya sing nambah tekanan.

Pregnancy

Resep saka sarana nalika ngandhut utawa nyusoni bayi ora diijini.

Overdosis

Data overdosis ora kasedhiya.

Acara ala

dokumentil Antarane efek samping sing bisa kedadeyan, sampeyan bisa ndhelikake manifestasi kasebut minangka:

  • Reaksi alergi, sensasi kobong, pembengkakan membran mucous, mati rasa, sesambungan kabur, membran mukus garing, tambah tajem ing tekanan intraokuler, paresis akomodasi, pembengkakan membran mukus, hiperemia, dilapidasi pupil;
  • Mual, pusing, fotosensitifitas, gerakan sing rusak, tambah tajem meksa, tachycardia, nyeri sirah, kekirangan umum.

Ing pasien sing uga didiagnosis kanti lenga lensa, pangembangan maculopathy bisa diamati, nanging sawise disuntak saka obat, kondisi pasien stabil.

Komposisi

Komposisi cair kalebu zat sulfat, diphenhydramine hydrochloride, naphazoline hydrochloride, uga asam sitrat, natrium hidroksida, 4000 hipromolosa, banyu murni, benzalkonium klorida, natrium klorida, pewarna biru methylene.

Pharmacology

Nalika digunakake topically, Okumetil ngalami panyerepan sistemik. Data ing tingkat penetrasi menyang macem-macem jaringan mata ora.

mripat mlaku Liyane

Kanggo tuku produk, ora perlu nuduhake resep sing diterbitake dening dokter mata.

Obat kudu disimpen ing suhu 15 nganti 20 derajat ing panggonan sing bakal garing lan ora ana sinar suryo bakal tiba.

Yen sampeyan tindakake saran saka tamba bisa disimpen telung taun. Sawise mbukak paket, umur simpenan dhuwit dijupuk nganti satunggal sasi.

Sampeyan uga arang banget ngerteni kombinasi obat.

Sampeyan ora dianjurake kanggo njupuk Okumetil, yen 10 dina wis ora liwati wiwit administrasi pungkasan saka inhibitor MAO.

Naphazoline nyebabake proses penyerapan obat-obatan anestesi lokal kaping pirang-pirang, saéngga ora dianjurake kanggo njupuk Okumetil kanthi anestesi, sing digunakake ing ophthalmology, ing wektu sing padha.

Seng sulfat pancen ora kompatibel karo uyah timbal, perak, ichthyol, quinine lan protargol.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise instilasi ing wektu cendhak liwat rasa wedhi, abang, inflammation saka mripat, kobong, tearing. Aku aktif digunakake ing conjunctivitis lan bledug ing cornea ing mripat. Efek tetep kanggo wektu sing suwe. Kanggo kula, nyelehake Ocmetil mesthi luwih apik tinimbang Vizin. Evgenia, New Urengoy

Tetes banget bantuan! Sadurunge padha nyoba akeh liyane, nanging ora. Lan Okumetil wis ngobati tamba kanggo taun kalima, amarga mung bisa ngredhakaké gatal lan pucuke. Nanging, padha ngobongi 20 detik pisanan, nanging banjur katon kaya mengkono. Aku nyaranake. Andrey, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.