Opatanol

Analog

Opatanol kanggo mata

Ora ana analog, deleng irung mata antiallergic .

Rega

, 482 р. Rata-rata online rega * , 482 r. (5 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Manual iki ngemot informasi migunani sing kudu diwaca kanthi teliti. Yen sampeyan ora maca instruksi, banjur ing mangsa mbesuk ana konsekuensi sing ora becik.

Indikasi

Obat Opatanol digunakake kanggo konjungtivitis alergi utawa keratitis.

Cara resepsi

Manungsa waé! Gesang botol sadurunge nggunakake.

Sampeyan kudu ngubur ing saben irung sing kena pengaruh mripat. Jumlah resepsi 2 kali dina.

Contraindications

Opatanol Contraindications kanggo nggunakake tamba kasebut negara kayata:

  • Pasien kurang saka telung taun;
  • Alergi marang komponen obat kasebut.

Pregnancy

Nalika nggunakake alat iki bisa uga nalika meteng, bocah wadon kudu tansah dadi pengawas dokter.

Sajrone nyusoni, luwih becik ora nyegah obat kasebut. Yen sampeyan ora bisa ngilangi panggunaan sarana kasebut, banjur dipakani alam.

Overdosis

Kanthi nggunakake obat lokal, overdosis iki meh ora mungkin. Yen obat-obatan sing wis akeh banget wis ditemokake, mripate kudu dicuci nganggo banyu mlaku akeh.

Acara ala

mripat nempelake Opatanol Kadhangkala ana efek sisih kayata:

  • Pharyngitis, sinusitis, pusing, kelemahan umum, mual, sirah, rhinitis;
  • Iritis, hyperemia conjunctival, sesambungan kabur, rasa partikel bledug ing mripat, tearing, burning, keratitis, gatal, kelopak mata.

Yen kahanan kasebut isih ana, dana kudu mandheg. Sabanjure sampeyan kudu pindhah menyang rumah sakit.

Komposisi

Obat iki ngandhut olopatadin, uga natrium klorida, banyu, disodium fosfat dodecahydrate, benzalkonium klorida, larutan natrium hidroksida, lan asam hidroklorat.

Pharmacology

Opatanol karo kothak Nalika dianggo topically, panyerepan sistemik kurang.

Konsentrasi maksimum saka zat aktif ing getih kasebut ditindakake sawise 2 jam. Umur setengah saka zat ana 3 jam.

Zat iki ngilangi saka awak sajrone karya ginjal. Item aktif ditampilake ora diganti.

Liyane

Kanggo tuku tamba mbutuhake resep saka dokter.

Obat Opatanol kudu disimpen ing suhu 4 nganti 26 derajat ing papan ing ngendi tetesan banyu lan sinar matahari ora bisa nembus. Kajaba iku, alat iki ora nduweni akses menyang bocah cilik.

Ing observance kabeh rekomendasi obat kasebut bisa dianakake telung taun. Yen sungkowo kemasan pecah, wis diijini nggunakake produk kanggo 1,5 wulan.

Sampeyan uga penting kanggo nimbang kombinasi obat-obatan.

Yen dibutuhake, tamba bisa digabung karo obatan ophthalmologic liyane. Mung ing kasus iki, interval antarane resepsi ora bisa kurang saka limang menit.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ahli ophthalmologist nyatakake panggunaan simultan saka rong jinis tetes - Tobadex lan Opatanol kaping 4 dina. Sawise nggunakake tetes pisanan, banjur alergi elek. Minangka asil, aku mandheg reception. Saiki aku mung nggunakake tetesan Opatanol. Mripat wis dadi luwih gampang. Aku seneng banget karo tumindak obat iki. Alexey, Voronezh

Aku alergi. Aku tansah mikir sing misfortune paling gedhe sandi poplars, nanging carane salah aku. Ora suwe, aku digigit dening tawon. Akibaté, mripat saya banget bengkak. Aku nyoba pil antihistamin, nanging ora ana sing mbantu. Dokter sing mrentah mata tetes Opatanol. Efek kasebut teka ing sawetara jam. Puffiness banget ana dina. Aku nyaranake kanggo kabeh. Anna, Saint Petersburg

Tetesan mata tetesan Opatanol kuwi sejatine sejati. Ora suwe, mripate saya dadi gedhe banget yen aku ora bisa metu saka amben, mulane pindhah menyang dokter mata. Aku kudu nelpon kanca - dheweke dianggo minangka oculist. Sawise nliti aku, dheweke diwenehi resep Opatanol. Aku lunga menyang farmasi lan nggawa obat kasebut. Sawise nggunakake pisanan, puffiness wiwit subside. Dina sabanjure, ora ana jejere negara iki. Mata saya ora suwe. Galina, Kaliningrad

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.