Orungal

Analog

Orungal 14 tablet

Rega

: 3040 р. Rata-rata online rega * : 3040 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

41817 Orungal kasedhiya ing bentuk kapsul biru-biru opaque. Kapsul dikemas ing blister lan kardus kardus, saka 4 nganti 14 biji saben pak.

Úa: itraconazole, hypromellose, sukrosa, macrogol 20000, gelatin, pewarna

Itraconazole minangka antimikotik saka sintetis saka gugus azole, mbantu uga ngatasi dermatofit, ragi lan jamur cetakan. Menghindari sintesis komponen saka membran sel saka jamur, mangkono ngancurake.

Indikasi

Saka apa sing ditrapake Orungal:

Penting kanggo elinga yen jamur kulit lan kuku kudu diobati dhisik karo preparasi lokal. Pil kasebut diwenehake dening dokter nalika jamur wis dipindhah menyang wangun mlaku .

Duration of treatment:

Trus ing wanita 200 mg 2 kali dina 1 dina
... utawa: 200 mg saben dina 3 dina
Pityriasis versicolor 200 mg saben dina 7 dina
Mycoses kulit, tangan, kaki, bagian awak liyane 200 mg saben dina 7 dina
... utawa: 100 mg saben dina 30 dina
Keratitis jamur 200 mg saben dina 21 dina
Trus ing tutuk 100 mg saben dina 15 dina

Kanggo jamur kuku, tumindak wektu 3 minggu kanthi istirahat 3 minggu. Alami, sampeyan uga kudu nggunakake tamba lokal (tetes utawa salep). Perawatan karo tamba lokal tetep nganti regrowth saka kuku sehat.

1 minggu 200 mg 2 kali dina
2 - 4 minggu a break
5 minggu 200 mg 2 kali dina
6 - 8 minggu a break
Minggu 9 200 mg 2 kali dina

Duration of treatment of mycoses systemic saka 2 sasi nganti setahun, pemantauan pasien lan tes perlu.

Contraindications

orungal (1) Kontraindikasi langsung - hypersensitivity kanggo itraconazole utawa komponen liyane saka tamba.

Preposisi kudu diresepake kanggo fungsi ginjel utawa ati sing ora karu, uga kanggo gagal jantung.

Ati-ati kudu diwenehi kanggo bocah lan wong tuwa.

Kaya wae antimycotic sistemik, orungal dilarang kanggo njupuk wanita ngandhut lan lactating. Kajaba iku, siji ora kudu ngrancang konsepsi sajrone perawatan karo Oruhal.

Yen sampeyan butuh janjian nalika nandang laktat, sampeyan kudu nemtokake dhokter babagan wektu pambusakan nyusoni.

Punika dilarang kanggo njupuk bebarengan karo:

  • astemizole
  • penyekat saluran kalsium
  • dihydroergotamine
  • dofetilide
  • levometadone
  • lovastatin
  • methylergometrine
  • midazolam
  • mizolastine
  • pimozide
  • sertindol
  • simvastatin
  • terfenadine
  • triazolam
  • quinidine
  • cisapride
  • ergometrine
  • ergotamine

Efek sisih

Wangun dosis sing beda

  • Sistem pencernaan: mual, muntah, konstipasi, diare, mundhut nafsu makan, nyeri abdomen, hepatitis.
  • Sistem saraf: sirah, pusing.
  • Iritasi kulit: gatal, rash, urtikaria, edema, reaksi anafilaksis. Ing kasus sing jarang ditemokake - alopecia, sensitivitas kulit dadi luwih entheng.
  • Sistem jantung: edema, gagal jantung kongestif lan edema pulmonary.
  • Liyane: kelainan menstruasi, hypokalemia.

Liyane

Kasus overdosis Orungal ora dicathet. Yen sengaja njupuk dosis pengobatan sing ngluwihi norma, dianjurake kanggo ngumbah weteng.

Ranjang - 3 taun. Tetep metu saka anak, ing suhu 15 nganti 30 derajat Celsius. Resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku iki diwènèhaké Orungal saka sariawan amarga pil liya ora bisa digawé apik. 3 dina pil saben dina lan kabeh wis ilang. Sayang yen ana mung 14 tablet sing didol, ana cadangan. Gusti ngalang-alangi supaya ora migunani maneh. Tatyana Nikolaevna, Khabarovsk

Awalé, aku nguripake menyang klinik ing masyarakat, menyang terapi. Nyiksa rasa sakit weteng, gas, lan liya-liyane, aku ora nulis kabeh. Ahli terapi distrik ora nemu apa-apa, dikirim menyang endocrinologist, dheweke menehi saran kanggo mangan tengen lan iya.

Sawise sawetara wektu, gejala intensif, aku kudu menyang klinik sing dibayar. Aku duwe dhokter banget, nglakokake ujian, didiagnosis "candidiasis usus" lan menehi saran kanggo nambani kanthi nguwuh. Perawatan iki kurang saka setengah taun, kanthi interupsi, miturut sistem tartamtu, aku ora ngeling-eling persis saiki. Tablet mesthi ora murah, nanging luwih apik kanggo nyisihake luwih dhisik tinimbang nandhang umurku.

Dadi, sethithik kurang saka sasi kepungkur, dheweke ngliwati survey pungkasan, kabeh ana ing urutan. Lan gejala tindak-tindak sasi sawise aku wiwit ngombe pil.

Secara umum, aku nyaranake everyone kanggo kontak spesialis, kesehatan luwih larang. Panganggo anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.