Orungamin

Analog

orungamin-1

Rega

: 687 р. Rata-rata online rega * : 687 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

pills closeup "Orungamin" minangka agen antifungal adhedhasar itraconazole. Obat iki efektif nglawan jamur saka macem-macem jinis, saéngga asring diwènèhaké kanggo pasien nalika ndandani infèksi jamur ing wong (candidiasis, mycoses, lan liya-liyane).

Efisiensi tinggi lan portabilitas apik kanthi mbenerake biaya dhuwur.

Nalika iku digunakake?

orungamin-2 "Orungamin" ditrapake kanggo pasien karo luka jamur sing beda-beda, kayata infeksi saluran genital lan organ internal (umpamane, kandidiasis langka saka usus utawa esophagus). Kinerja dhuwur ngijini sampeyan nggunakake tamba tanpa efek terapeutik saka terapi kanthi liya.

Minangka indikasi kanggo janjian, pabrikan nuduhake:

  • infèksi jamur saka membran lendhut (kalebu organ saka sesanti);
  • infeksi jamur saka kulit lan kuku;
  • candidiasis saka rongga lisan , organ internal (kayata esophagus );
  • candidiasis kelamin ;
  • mycoses sistemik;
  • sistematis aspergillosis;
  • scaby ;
  • karusakan ing piring kuku mouldy, jamur kaya jamur lan dermatophytes;
  • cryptococcosis;
  • meningitis cryptococcal;
  • sporotrichosis;
  • histoplasmosis;
  • blastomycosis;
  • paracoccidioidomycosis.

Carane njupuk?

"Orungamin" kanthi dosis 200 mg ditindakake sapisan dina kanthi diagnosa ing ngisor iki: duration of treatment dituduhake ing kurung):

  • vulvar lan vaginal candidiasis (3 dina);
  • keratitis jamur (3 minggu);
  • jamur kulit dermatitis (1 minggu);
  • pityriasis versicolor (1 minggu);
  • aspergillosis (2 nganti 5 sasi);
  • cryptococcosis tanpa gejala meningitis (nganti 1 taun);
  • kromomikosis (setengah taun);
  • histoplasmosis (8 sasi).

"Orungamin" kanthi dosis 200 mg wis kaparingake kaping 2 kanthi diagnosa ing ngisor iki: duration of treatment dituduhake ing kurung):

  • meningitis cryptococcal (nganti 12 sasi);
  • histoplasmosis (8 sasi);
  • blastomycosis (setengah taun);
  • vulvovaginal candidiasis (1 dina).

"Orungamin" kanthi dosis 100 mg diwènèhi kaping 1-2 dina kanggo penyakit kasebut (jangka waktu terapi sing dituduhake ing kurung):

  • ringworm (15 dina);
  • oral candidiasis (15 dina);
  • candidiasis (saka 3 minggu nganti 7 wulan);
  • sporotrichosis (3 wulan);
  • paracoccidioidomycosis (setengah taun);
  • blastomycosis (setengah taun);
  • chromomycosis (setengah taun).

Perawatan saka fungus lesions saka piring kuku (onychomycosis) dilakokake dening kursus-kursus sing diwenehake dening dokter sing nekani.

Contraindications

triple pack Contraindications relatif kanggo janjian saka "Orungamin" punika umur anak, meteng lan lactation, penyakit abot saka ati lan ginjel marang latar mburi disfungsi parsial.

Minangka watesan Absolute, pabrikan ngidini intoleransi kanggo komponen obat kasebut, uga asupan obat-obatan tartamtu, kalebu:

  • Inhibitor HMG-CoA reduktase (umpamane, Simvastatin);
  • Preparation karo zat aktif, kanggo metabolisme kang partisipasi enzim CYP3A4 perlu (contone, Pimozide, Midazolam, Tsizaprid, lan liya-liyane).

Pregnant lan lactation

Panganggone "Orungamin" sajrone meteng bisa wae mung kanggo indikasi nemen, sing kalebu mycoses sistemik sing ngancam nyawa pasien. Panalitiyan obat sing gegayutan karo safety nggunakake ora bisa dilakoni.

Penting! Fungsi wanita sing ditahan kanthi reproduksi kudu nggunakake cara kontrasepsi kanggo kabeh perawatan kanthi nggunakake Orungamin. Yen konsepsi ana ing latar mburi obat kasebut. Kejadian cacat lan malformasi ing embrio lan janin ora bisa dikalahake.

Itraconazole nyemprotake susu susu ing konsentrasi sing ora penting, saengga digunakake sajrone lactation mbutuhake sarane dhokter (kalebu bocah dokter, anak sing ngetrapake).

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing dilapurake. Yen nyebabake panggunaan dosis dhuwur ing tamba, perawatan gejala kasebut dituduhake, kalebu lambung lan gastric sorbents (contone, karbon aktif).

Efek sisih

opsi liyane Efek samping sing paling umum nalika njupuk Orungamin yaiku saka saluran pencernaan lan sistem saraf. Iki ditepungi kanthi tambah tension, irritability gemeter, ngelu, lan gangguan pencernaan. Pasien bisa ngalami mual saben dina, ing sawetara kasus muntah bisa.

Manifestasi negatif liyane sing kurang umum, kayata:

  • gagal siklus ing wanita, delayed menstruation;
  • anorexia;
  • edema, organ internal;
  • hipokalemia;
  • angioedema;
  • reaksi kulit (rash, gatel, eczema, panas prickly, etc);
  • gagal jantung;
  • hepatitis;
  • Sindrom Stevens-Johnson.

Saben reaksi negatif minangka alesan kanggo golek medical perhatian.

Komposisi lan bentuk dosis

Orungamin kasedhiya ing bentuk kapsul gelatin pink kanthi cap biru karo granula kuning. Kapsul dilebokake ing sel-sel kontur kanthi 5 lan 15 lembar (ing paket, 1 sel 5 utawa 15 potong, utawa 3 sel 5 lembar).

Siji kapsul mengandung 100 mg of itraconazole.

Pharmacokinetics

Umur setengah saka itraconazole dumadi saka 24 nganti 36 jam. Metabolit sing diekskripsikake ing urine (bagian utama) lan feces (jumlah cilik). Konsentrasi maksimum ing plasma getih kacandhet ing 3-4 jam sawise administrasi.

Liyane

Resep.

Obat kasebut kudu disimpen ora luwih saka 3 taun ing umur beting ing suhu saka 10 nganti 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tuku Orungamin kanggo bojoku nalika jamur muncul ing kuku. Sadurunge, ora ana apa-apa sing mbantu: ora cara rakyat, utawa obat-obatan. Iku nyenengake nyawang kuku gedhe. Akibaté, padha mandheg nyimpen lan tuku alat iki. Pocket hit, mesthi, nanging efek iku worth iku. Sawise 4 dina nggunakake, kabeh kuku dadi ireng lan lunga. Sawise suwe, ing kuku kuku sing resik sehat lan resik. Ora ana dhuwit sing ora ngelingi, sing penting yaiku tantangan kasebut mandheg. Zoya Vladimirovna, 54 taun, Arkhangelsk

Aku tuku piranti "Orungamin" karo vaginal candidiasis. Iku mbantu cepet sanget - mung telung dina. Tanpa lilin, ointment lan liya-liyane. Iku larang, nanging ora luwih saka kesehatan. Kajaba iku, wis ditrima kanthi apik, ora nyebabake fenomena negatif. Marina, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

5 komentar

  • Svetlana :

    Ing wulan Juni, dheweke diakibatake jamur kuku kuku. Aku nglakoni perawatan liya ing kompleks, kayata, nanging ora diwatesi, ing dalan orungamin. Kuku lara ing panggonan, ora tiba, nanging wiwit katon luwih apik. Dokter ngandika yen perbaikan biasane kedadeyan sawise 3 kursus njupuk orungamine. Istilah perawatan saka jamur punika dawa, 9-12 wulan. Lan orungamin sampeyan kudu ngombe paling sethithik 3 kursus, utawa malah 4 saurutan.

  • Svetlana :

    Saliyane komentar sadurunge. Nambani tataran orungamine 3 (terapi narik) minangka bagéan saka perawatan lengkap (lacquer sing dirancang kanggo ati Essentiale, perawatan sepatu). Jamur ora ditemokake, nanging perawatan karo varnish kudu terus. Iki apik. Sing ala, wis dadi tachycardia sasi. Sadurunge, jantung ora ana masalah. Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon dhewe utawa ora. Tachycardia dikonfirmasi dening ECG.

  • Lena :

    Amarga efek samping, aku ora wani njupuk iku. Aku tuku 6 paket - kanggo Course lengkap, nanging sawise ngombé siji, sawise kabeh review aku mutusake ora kanggo resiko. Yen wong kepengin tuku, aku bisa ngedol ora larang.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.