Panavir, gel

Analog

Tabung 3 g lan 30 g Panavir kasedhiya ing macem-macem bentuk dosis: gel, semprotan , injeksi, lan supositoria . Ora ana analogue lengkap.

Minangka analog ing sapunika, sampeyan bisa migunakake obat antiviral lan immunomodulator liyane. Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 158 р. Rata-rata online rega * : 158 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

3g - tuba lan kotak Indikasi

  • virus lesi kulit minangka akibat infeksi herpes simplex Herpes Simplex (loro tipe 1 lan tipe 2);
  • herpes genital ;
  • inflammatory skin diseases sing disebabake dening kelompok jamur utawa bakteri (contoné, ARVI, influenza, rhinitis virus);
  • getihen gum saka intervensi dental;
  • gangguan mikrolofor amarga ngurangi kekebalan lokal saka organ kelamin njaba (gejala inflamasi-inflamasi);
  • Lokal kerutan saka gigitan serangga beracun;
  • Nyegah infeksi seksual;
  • rehabilitasi sawise ngilangi warts lan papillomas (kalebu lokalisasi formasi adoh ing jaringan mucous saka organ kelamin);
  • pencegahan kanker serviks (kanthi sindiran inféksi HPV oncogenic ing wilayah tartamtu);
  • Herpes Zoster virus ( shingles );
  • cytomegalovirus.

Properti saka tamba:

  • bactericidal;
  • anti-inflamasi;
  • regenerating;
  • immunomodulatory;
  • antiviral;
  • protèktif.

Dosis lan administrasi

mbukak tabung Panavir® gel ditrapake kanggo panggunaan lokal lan eksternal. Rekomendasi kanggo nggunakake:

  • dianggo 5 kali dina kanggo kulit utawa tissue mucous sing kena pengaruh;
  • perawatan saka 4 nganti 5 dina;
  • ing kasus-kasus khusus, duration of treatment tekan 10 dina;
  • Clinical manifestations in the genital area are eliminated intravaginally (jumlah cilik diselehake menyang vagina lan wis disebarake rata-rata bebarengan tembok ing lapisan tipis);
  • Tanda-tanda pisanan infèksi (abang, kobong, tingling, gatel) minangka sinyal kanggo miwiti nggunakake gel Panavir®. Ing tahap awal, bisa kanggo nyegah pangembangan infeksi menyang panggung bubbly.

Contraindications

Saka contraindications kudu ditanggung ing ngisor iki:

  • intoleransi individu;
  • negara kehamilan;
  • nyusoni lan nyusu.

Ora bisa ditrapake nggunakake Panavir gel ing area mripat (alat iki ora dimaksudake kanggo ruang lingkup ophthalmology).

Pregnant lan lactation

Ora dianjurake kanggo nggunakake gel Panavir® nalika ngandhut lan nyusoni (amarga safety kanggo ibu ngandhut lan nyusoni ora ditliti). Kajaba iku ana kahanan sing risiko potensial kanggo janin luwih murah tinimbang sing diprediksi kanggo ibu.

Efek sisih

Pilihan Eropa Efek samping saka Panavir®:

  • cilik, kanthi cepet ngasilake abang ing wilayah aplikasi gel;
  • itching tipis.

Sauntara akeh tes sing ditemokake:

  • Keracunan ubar banget kurang;
  • ora ana kasus overdosis sing diamati;
  • Dipunake kanthi cepet lan bola-bali (ora nggawa efek samping sing signifikan).

Komposisi lan farmakokinetik

gel ing driji, konsistensi Apa alat anti-virus iki:

  • massa warna putih lan konsistensi seragam;
  • gel duwe lemah, nanging ambune aneh;
  • Panavir aktif bahan - shoots saka Solanum Tuberosum tanduran (dimurnèkaké extract);
  • jumlah zat aktif ing 100 g prodhuk iku 0,002 g (0,002%);
  • sawetara panuku (lanthanum nitrat, poliethelin oksida 4000, natrium hidroksida, banyu dimurnèkaké, 400 polietilen oksida, etil alkohol, gliserin);
  • packaging ing tabung 3, 5, 10 utawa 30 gram kanggo panggunaan njaba lan lokal (kemasan aluminium kanthi lacquer utawa polimer);
  • Botol ml 40 ml nganggo irigasi kanggo irigasi kanggo intrakavitasi.

Prinsip operasi:

  • gel duwe efek virusostatik (mandheg sintesis protèin virus, saéngga nolak pingpinan virus luwih);
  • zat aktif minangka glycoside hexose molekul dhuwur - kanthi kombinasi karo basa gel, nyegah sintesis DNA saka sel sing kena ing tisu, duweni efek akeh ing reaksi polimerase lan replikasi virus;
  • ngrangsang kekebalan seluler;
  • neutralizes racun saka nyokot serangga;
  • nyepetake regenerasi sel-sel (kulit lan membran mukosa).

Liyane

Informasi penting:

  • umur rak saka persiapan Panavir® sing dikemas ora luwih saka 5 taun (botol 40 ml) lan ora luwih saka 3 taun (tabung). Tanggal manufaktur dituduhake ing packaging;
  • kondisi panyimpenan optimal - metu saka jangkauan bocah, ing suhu + 4 ° C nganti + 25 ° C, ing papan sing dilindhungi saka sinar srengéngé langsung;
  • Panavir apotek didol tanpa resep.

Wangun Panavir Dosis

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawetara wektu kepungkur aku ngembangake condyloma ing wilayah genital. Dokter wis menehi saran laser removal. Prosedur iki sukses. Sawise rong sasi, kondiloma mulai muncul ing panggonan liyane - uga ing wilayah genital. Ing wiwitan saka penampilan, aku wiwit nggunakake gel Panavir kanthi saran saka dokter. Efek kasebut ngluwihi kabeh pangarepan. Infeksi virus ditindhes, wis ilang. Marianna T., Tomsk

Kanggo luwih saka setahun lan setengah aku ora bisa nyingkirake papilloma ing kukus. Sawise bedhah, proses kasebut dilanjut - ora ana watesan kanggo keputusanku. Iku banget masalah kanggo nyandhang T-shirts panas, sundresses. Panavir gel mbantu aku ing tabung 5 gram. Uga, kanthi cara, efek apik ing gigitan serangga. Cepet ngilangi rasa lara, rasa gerah lan tingling, nyuda swelling ing panggonan kasebut. Vera V., St. Petersburg
Bojoku tuku gel iki kaya mangkono, kanthi saran saka kanca. Mung ing kasus. Dadi, dheweke pancen migunani kanggo kabeh kulawarga. Cepet ditangani karo herpes ruam ("kadhemen" ing lambé). Aku duwe papilloma ing weteng - ora ana jejere kiwa. Ingkang mboten namung nyenengake aroma, ananging wonten ingkang mboten sae. Lan ing bab efektifitas ora ana keluhan. Yury Sh., Tobolsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.