Panavir Inlayt Spray

Analog

panavir-1 Ora ana analogue lengkap. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa nggunakake antiviral lan immunomodulators liyane minangka pasangan.

Kasedhiya ing macem-macem bentuk dosis: gel , lilin , injeksi , semprotan.

Rega

, 345 р. Rata-rata online rega * , 345 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Bukak instruksi resmi Panavir Inlayt Spray minangka tamba antivirus terapeutik lan prophylactic saka generasi anyar kanthi spektrum sing akehe.

Iki digunakake kanggo mulihake lan nglindhungi membran lan epithelium kulit. Nduweni efek bactericidal, immunomodulatory, antiviral lan anti-inflamasi.

Kasedhiya ing botol 40 ml. Isi kasebut minangka massa homogen putih kanthi bau tartamtu. Kit kalebu muncung elongated kanggo irigasi intracavitary.

Indikasi sing digunakake

Panavir semprotan digunakake minangka agen terapeutik lan prophylactic kanggo penyakit infèksius lan inflamasi disebabake bakteri, jamur, virus.

Obat iki nduweni efek anti-inflamasi lan regenerasi ing kulit lan lumahing mucous, nalika nggawe manifestasi gejala sing ora enak. Panavir inlayt bisa digunakake:

  • ing kompleks perawatan terapi lan pencegahan penyakit ambegan, rhinitis virus, tenggorokan sore;
  • minangka agen penyembuhan luka kanggo getihen gusi abot, uga kanggo trauma menyang mukosa lisan sawise ngunjungi dokter gigi, nyokot serangga;
  • kanggo perawatan lan pencegahan terapi saka gejala penyakit dermato-venereal saka organ kelamin njaba sing disebabake dening virus utawa bakteri;
  • minangka penghalang, agen pengawet kanggo infeksi seksual;
  • sajrone rehabilitasi sawise operasi mbusak kutil genital, papiloma, membran lan kulit mucous, kalebu kelamin;
  • ing kasus sensasi sing ora enak (kekeringan, gatal-gatal, kobong) ing kulit lan organ genital lendhut, kalebu sing duwé owah-owahan karo owah-owahan awak, gangguan ing komposisi mikroflora;
  • minangka obat anti inflamasi sing ngrangsang lan nyepetake regenerasi sel sing rusak.

Dosis lan administrasi

Tutup tutup botol Ing kasus infèksius lan inflamasi penyakit saka tutuk, irung, lan laring, dianjurake kanggo ngubengi rongga sing ditrapake kanthi 2-3 tekanan ing tutup. Nggawe kanthi ketat sawise mangan. Nggunakake obat ing njaba, kasebut kudu ditrapake kanggo kabeh permukaan sing kena pengaruh nganti 2 kali / dina.

Kanthi introduksi tamba vaginally, sampeyan kudu nggunakake khusus, kalebu ing kit Panavir inlayt nozzle. Iki ditempelake ing vial lan dilebokake ing jero vagina. Banjur irrigate saka sprayer karo sawetara nyebabake. Kanggo penetrasi efektif saka obat kasebut (kanthi administrasi vagina) perlu kanggo ngapusi ing posisi sing mlaku kanggo 5-10 menit.

Penting saben sadurunge nggunakake botol karo tamba kudu guncang, lan ing proses aplikasi supaya tetep vertikal. Wektu perawatan yaiku ngilangake gejala sing jelas lan nyenyel + sethithik liyane wektu 6-7 dina.

Minangka agen prophylactic, tamba semprotan digunakake sajrone eksaserbasi musiman saka infeksi virus respiratori, influenza. Ing wektu sing padha, rongga tutuk utawa irung wis ngilekake banyu kanthi 1-2 nyebabake kaping pindho saben dina. Spray dianjurake kanggo nyegah tenggorokan perihal herpetic, manifestasi herpes lan papillomavirus ing kulit lan membran mukus. Skema aplikasi - sprinkling 2-3 kaping / dina saka rongga lisan utawa hidung.

Kanggo nyegah penyakit virus lan infèksius, infeksi seksual nyemprotake kelamin sadurunge kontak. Efektivitas maksimal ditampa kanthi nggunakake obat antiviral iki.

Ngandhut lan nyusoni

Cara migunakake semprotan nalika ngandhut ora ngrugekake perkembangan lan perkembangan janin. Sajrone perawatan, sampeyan kudu ninggalake nyusoni.

Efek sisih, overdosis

panavir-3 Obat iki ora karsinogenik lan mutagenik, ora beracun, ora ana efek samping. Ing semprotan bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, tanpa munculé gejala overdosis.

Intoleransi individu kanggo komponen individu saka semprotan sabisa. Wong sing duwe limpa lan ginjel, karo reaksi alergi kanggo rhamnose, xylose, glukosa utawa mannose ora kudu nganggo obat kasebut.

Nalika ngilekake banyu karo semprotan Panavir, kadang-kadang abang lan kobongan ringan lan rasa sensitif bisa cepet dumadi. Pangobongan ing Panavir inlayt ing bocah diwatesi.

Komposisi lan farmakokinetik

Komposisi kalebu polietilen glikol (muter peran pambantu bantu), heteroglycoside aktif biologis, uyah logam langka-bumi, banyu. Bahan aktif utama yaiku tanduran heteroglikosida. Iki minangka ekstrak sing diteteske saka embrio saka kulawarga tanduran Solanum tuberosum (kentang). Ing pangaruh polysaccharides rumit sing ana ing njeroné (galaktosa, glukosa, rhamnosa, lan sapiturute), sintesis aktif interferon wiwit, aktivasi leukosit kedadeyan, sing, ngalami lesi, ngancurake kabeh mikroba patogen lan nyegah sintesis. Ing tembung liya, kekebalan awak dhewe mundhak.

Bahan aktif tamba duwe efek komplik ing tingkat sel, ngeculake proses penetrasi virus menyang awak, nalika ngatasi aktivitas kanthi mblokir protèin mbebayani. Radang paru-paru lan gatal-gatal dibusak, marasake awak saka membran mukus lan kulit dipercaya kaping pirang-pirang.

Kondisi panyimpenan lan urip raket

Tetep metu saka anak ing suhu ora> 25o C. Nalika sirah semprotan metu, salah siji kudu (kanthi nyopot tutup pelindung) ngedhunake botol kanthi botol semprotan mudhun menyang banyu anget. Banjur, kanthi tekanan sing cetha, pompa liwat sirah semprotan.

Obat iki cocok kanggo 3 taun. Penting kanggo elinga yen sawise tanggal kadalu warso alat kasebut ora bisa digunakake. Nalika komposisi kasebut ana ing botol kasebut, semprotan Inlayt dianggep ora cocog kanggo panggunaan luwih lanjut.

Kabeh wangun obat saka tamba

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anak lanang umur 18 taun asring ngeluh tenggorokan. Angina ora ditemokake. Immunologist diwenehi Panavir Spray Srengenge kanggo 7 dina kanggo cipratan ing wayah esuk lan sore. Sawise 5 dina, rasa sakit rampung ilang, nanging kita isih ngrampungake kabeh dalan. Puas. Bener mlarat biaya sing dhuwur saka tamba kasebut. Irina, Kursk

Pasangan duwe herpes genital, sanajan saiki ora ana ing fase aktif. Ambruk saka infèksi, aku proses lan alat kelaminku. Panavir semprake semprotan sadurunge kontak. Lan sampeyan ngerti efek kasebut. Olya, Moskow

Sanalika dheweke overcooled lan dheweke ana "kanca" herpes tengen ana. Dokter menehi saran Panavir semprotan. Cepet lan painlessly ing 3 dina, kabeh manifestasi ilang, nanging kanggo 7 liyane dina aku diligently dianggep wilayah sing kena pengaruh. Asring wiwit nggunakake sarana kanggo nyegah. Lan saiki, ing mangsa udan, herpes wis ora bakal keganggu. Sampeyan ora nyenengake rasa pahit, mula aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake sawise dhaharan. Sergey, Murom

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Anastasia :

    Rasa ora nyenengake, nanging bocah (5 taun) nyedhaki. Uga obat sing becik, ora ana hormon lan antibiotik bisa digunakake nalika meteng! Akhire, ing Rusia padha ngobati obat sing apik. Rega larang!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.