Panavir, lilin

Analog

panavir2 Panavir kasedhiya ing macem-macem bentuk dosis: gel , semprotan , injeksi, lan supositoria. Ora ana analogue lengkap.

Minangka analog, ing sawetara kasus, sampeyan bisa migunakake obat anti virus lan immunomodulator lan adaptogen . Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 1641 р. Rata-rata online rega * : 1641 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Agen antiviral wis nemu kasebar ing antarane akeh wong. Wong nggunakake mung ing kasus sing nemen, wong - minangka bantuan kanggo penyakit apa wae. Nanging ana kahanan sing mbantu sistem kekebalan mung perlu. Salah siji obat antivirus yaiku Panavir.

Indikasi

panavir-svechi-67 Panavir nduweni efek antiviral, immunostimulating lan anti-inflamasi. Sampeyan bisa nambah resistensi awak marang faktor-faktor advers, infèksi, stres. Panavir diwenehake sacara rectally kanggo:

  • infeksi virus herpes simplex jinis kapisan lan kaloro ;
  • virus encephalitis ditampilake tikus;
  • papillomavirus;
  • cytomegalovirus;
  • flu;
  • virus saka penyakit respiratori akut;
  • negara bagian sekunder immunodeficiency.

Supositoria vagina digunakake mung minangka bagéan saka perawatan herpes genital.

Dosis lan administrasi

Panavir lilin dumadi ing rong wujud:

  1. Rectal.
  2. Vagina.

blister karo lilin nutup munggah Suppositori rectal mung dimaksudaké kanggo introduksi menyang rektum. Cuci tangan sadurunge nglebokake lilin. Lilin dipasang ing posisi rawan. Sadurungé iki, sampeyan kena ngilangi usus.

Lilin-lilin vagina dilebokake ing jero vagina, kanthi bokong lan dhengkul mbengkong. Sampeyan kudu saranake supaya ngleboki jero suppository. Pangobatan sing paling efektif ing wayah sore, sadurunge bedtime. Sadurunge introduksi iku perlu dibasuh.

Kanggo virus herpes lan ensefalitis cetha, dosis Panavir yaiku 2 supositori, sing ditindakake ing interval 48 utawa 24 jam. Kanggo nyegah penyakit kasebut, tambalan kasebut bisa diulang sawise sasi.

Kanggo infeksi cytomegalovirus lan papilloma, Panavir kudu digunakake saben 48 jam. Sawise nggunakake 3 supositoria, interval tambah nganti 72 jam. Kursus standar biasane 5 lilin.

Ing kasus influenza lan ARVI, pasien diarani 1 suppository saben dina kanggo 5 dina.

Durasi saka perawatan ditemtokake dening dokter. Uga gumantung ing dalane penyakit lan kondisi kesehatan pasien.

Contraindications

Ora ana contraindications khusus kanggo panampa Panavir. Nanging, ing ngarsane sensitivitas individu kanggo komponen, tamba ora bisa digunakake. Uga Panavir ora disaranake kanggo bocah-bocah.

Gunakake nalika meteng lan lactation

Kemasan tutup Panavir ora kena dijupuk dening wanita ngandhut. Lactation uga kudu dihindari nalika Panavir dijupuk.

Obat kasebut bisa diterbitake sadurunge meteng, ing tahap perencanaan, kanggo nyiapake wanita kanthi infeksi cytomegalovirus.

Overdosis

Ora ana data ing kasus overdosis.

Efek sisih

Obat kasebut bisa ditularake, efek samping bisa uga ora ana. Kasus kasus hypersensitivity individu kasebut kacathet. Bisa uga ana manifestasi lokal suntingan - gatal, rasan, abang kulit. Yen sampeyan ngalami efek samping, sampeyan kudu ngontak dhokter sampeyan kanggo panggantos.

Ing dosis terapi, Panavir ora duwe efek karsinogenik, utawa ora duweni efek negatif marang janin - mutagenik, teratogenik, embriotoxic.

Komposisi lan farmakokinetik

panavir_svechi Panavir - tamba kanthi dasar alami. Ngemot extract shoanum tuberosum (200 μg), panggunaan ing pasien kanthi signifikan ningkatake produksi interferon. Glycoside komplek saka 6 komponen, uga asam uronic - komponen aktif utama saka ekstrak. Padha bisa nyegah perkembangan virus ing sel kasebut.

Pharmacokinetics saka tamba ing wangun suppository durung diteliti.

Fitur aplikasi

  • Panavir bisa digunakake kanthi obat liya, amarga ora ana interaksi negatif sing ditemokake.
  • Lilin Panavir kudu disimpen ing kulkas ing suhu 2-8 derajat.
  • Efek analgesik saka obat kanggo nyeri saka alam inflamasi amarga tumindak anti-inflamasi sing diamati.
  • Sajrone menstruasi, ora perlu ngganggu perawatan karo supositoria vagina.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Suppositories vagina digunakake kanggo perawatan herpes alat kelamin. Aku kepenak karo akibat - sawise perawatan, ruam ora keganggu saya suwe. Nanging, sawetara wulan mengko muncul maneh. Mbok menawa iki amarga mangsa kelemon sistem kekebalan. Saiki aku bakal nggunakake Panavir 1-2 kali setahun kanggo prophelaxis sanajan ora ana rashes. Larisa, Krasnodar

Dheweke nggunakake Panavir ing suppositori rectal nalika epidemi flu ing musim gugur. Esuke esuk aku ngalami efek - aku luwih seneng. Sawisé iku, sawetara sasi ing saben taun, dhèwèké ora duwé kadhemen sing paling umum. Nanging, tamba ora murah, mula aku bakal nggunakake mung ing kasus sing luwih abot. Victor, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.