Injeksi Panavir

Analog

Ampoules ing latar mburi kemasan Panavir kasedhiya ing macem-macem bentuk dosis: gel , semprotan , injeksi, lan supositoria . Ora ana analogue lengkap.

Minangka analog, ing sawetara kasus, sampeyan bisa migunakake obat anti virus lan immunomodulator lan adaptogen . Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

: 1631 р. Rata-rata online rega * : 1631 r. (2 amp 5 ml saben)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

ing meja Panavir minangka obat anti-spektrum wiyar domestik sing digawe saka bahan baku alam. Tindakan saka zat aktif kasebut adhedhasar sipat immunomodulator sing kuwat saka komponen sing mbentuk sel kanthi cepet ing pamisahan.

Obat iki bisa kasil ngatasi karo macem-macem jinis infèksi virus lan bakteri opportunistik.

Panavir ing ampoules minangka agen antiviral lan immunomodulatory kanggo administrasi intravena sing mbantu nglindhungi awak saka infeksi virus lan ningkatake resistensi.

Obat iki digawe saka shoots Solanum tuberosum, ditrapake kanthi apik, lan ora ana aksi karsinogenik, mutagenik, alergi, lan embriotoxic.

Indikasi

Suntik obat kasebut diwènèhaké kanggo panyakit ing ngisor iki:

  1. Papillomavirus.
  2. Wabah Adenoginetal.
  3. Cytomegalovirus.
  4. Ophthalmic herpes.
  5. Virus flu.
  6. Adenovirus.
  7. Rhinovirus
  8. Lisan lan herpes genital.

Kajaba iku, suntikan obat kasebut minangka bagian saka perawatan pasien karo status immunodeficiency sekunder marang latar mburi penyakit nular. Iki diwatesi karo obat liya sajrone ngatasi masalah kasebut:

  1. Ulkus lambung lan duodenal.
  2. Rheumatoid arthritis.
  3. Enthung pijet-ensefalitis.
  4. Prostatitis bakterial.

Dosis lan administrasi

2 ampul close-up Solusi Panavir untuk administrasi intravena disuntikaken alon-alon ing jet, tanpa nyampur karo obat apa wae ing jarum suntik sing padha. Wektu saka terapi lan dosis ditemtokake dening dokter. Gumantung ing penyakit, injeksi narkoba bakal kaya mangkene:

  1. Kanggo encephalitis jenis 1 lan tipe 2, wong diwasa sing diwenehi 2 injeksi saben 5 ml kanthi interval 24 utawa 48 jam. Yen perlu, ulangi sawijine sawise sasi.
  2. Kanggo papillomavirus lan cytomegalovirus, wong diwasa lagi nyuntikake 5 ml larutan saben rong dina kanthi suntikan 3 suntikan, lan 5 suntingan lagi disuntikake kanthi interval 72 jam.
  3. Ing kasus peptic ulcer disease, wong diwasa nampa 5 ml larutan saben 24 utawa 48 jam kanthi total 5 injeksi.
  4. Ing arthritis reumatif kanthi kombinasi karo herpes tipe 1 lan 2, 5 ml larutan diterbitake saben 24 utawa 48 jam kanthi jumlah 5 injeksi. Yen perlu, sawise 2 sasi. mesthi wae diulang.
  5. Ing kasus infeksi saluran napas akut lan SARS, wong diwasa nampa 5 ml larutan saben jam 18-24.
  6. Ing kasus prostatitis bakteri kronis, 5 ml larutan diterbitake saben 48 jam kanthi jumlah 5 injeksi.
  7. Kanggo bocah-bocah umur 12 taun, dosis siji 100 mikrogram. Liyane cara aplikasi sing pas karo diwasa.

Contraindications

Obat kasebut contraindicated ing kasus ing ngisor iki:

  1. Kanthi tambah sensitivitas kanggo komponen solusi kanggo injeksi.
  2. Iki digunakake kanggo nambani anak saka umur 12 taun.

Pregnant lan lactation

Mbalikake packaging Sajrone meteng, Panavir diwenehake dening dokter sawise netepake risiko lan manfaat potensial nggunakake obat kasebut. Yen sampeyan nggunakake obat nalika nandang laktat, nyusup bayi mesthine disela.

Overdosis

Nalika nggunakake tamba miturut instruksi, overdosis iku ora mungkin.

Efek sisih

Obat kasebut meh tansah ditoleransi tanpa dumadi manifestasi alergi. Yen reaksi sing padha kedadeyan, suntikan kasebut bakal mandheg lan perawatan gejala kasebut bakal ditindakake.

Komposisi lan farmakokinetik

Saben ampuh ampuh Panavir kanthi solusi kanggo injeksi ngandhut extract Solanum tuberosum shoots kanthi jumlah 200 μg.

Sawisé administrasi intravena, polysaccharides saka tamba wis dideteksi sawise 5 menit, lan dijupuk dening sistem reticulo-endoliteral saka limpa lan ati. Pembuangan occurs sawise 20-30 menit. sawise administrasi, nuduhake munggah ing air lan urine exhaled.

Liyane

Panavir kurang dikombinasi karo alkohol, saéngga sajrone disuntikake rampung ngilangi panggunaan omben-omben alkohol, lagi reaksi karo obat kasebut, lan mimpin kanggo kelainan ati lan manifestasi alergi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ketemu HPV-6, diwenehi suntikan Panavir, lan lenga sing padha. Obat kasebut larang banget, nanging, amarga virus bisa micu onkologi, dheweke ora ngapusi dhuwit, utamane amarga aku wis nggambarake anak kanggo wektu suwe. Sakwise perawatan, tes nuduhake yen kabeh iku normal. 3 wulan mengko Aku bakal ngandhut. Victoria, Omsk

Wiwit saka taun anyar, aku weruh herpes genital ing omahku, sing wiwit ngganggu aku. Aku nyoba kanggo njupuk Acyclovir - Aku ora weruh apa efek khusus. Sawise menyang dhokter, dhèwèké diwènèhaké perawatan kanggo Panavir kanthi jumlah 5 injeksi. Tembakan pungkasan bertepatan karo kambuh sing kuat banget, nanging dheweke pungkasan. Kanggo 9 sasi. sawise sawah herpes ora nonton. Elena, Tambov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Anna :

    Aku duwe jinis 16 HPV ngombe kathah pil nanging sawise sasi pengujian padha .. bisa aku prick panovir

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.