Spray Panthenol

Analog

panthenol-spray

  • D-Panthenol Spray
  • Pantesol (fl oorizer)

Dhaftar minyak wangi kanggo regenerasi kulit

Rega

213 р. Rata-rata online rega 213 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

panthenolspr Spray Panthenol ana ing ndhuwur obat sing paling populer kanggo penyembuhan luka amarga gampang ditrapake (tamba mbentuk busa krim sing padhet, rampung nutupi wilayah sing kena pengaruh) lan efisiensi aksi sing dhuwur.

Zat aktif yaiku dexpanthenol, sing, nalika diserep (diserep), diowahi dadi asam pantothenat. Tekstur foamy nyepetake panyerepan kanthi cepet ing semprotan menyang lapisan-lapisan epidermis.

Asam pantothenat minangka stimulator kuat saka regenerasi kulit lan membran mukus. Nduweni efek sing menehi stimulasi ing lapisan kuman epidermis, nyepetake produksi sel anyar, lan, kanthi mangkono, keratinisasi jaringan rusak.

Komposisi obat kasebut

Wangun dosis - aerosol kulit. Ing wangun, siap kanggo aplikasi, preparation kaya putih umpluk karo ambegan rada sourish.

100 g saka panthenol ing negara aerosol ngandhut 4,53 g saka dexpanthenol. Minangka zat tambahan yaiku:

  • propellant;
  • cetearil alkohol;
  • asam peracetic;
  • lilin paraffin;
  • lenggang;
  • banyu

Indikasi sing digunakake

pantenol Weruh kasebut dianjurake kanggo nggunakake kanggo njaga kerusakan integument eksternal (kulit, membran mukosa) saka asal-usul sing beda:

  • Burns (kimia, termal, ultraviolet);
  • kabeh jinis wounds (kalebu postoperative);
  • rèspon inflamasi ing kulit, diiringi katon blisters (blistering lan bullous dermatitis);
  • herpes ing lambene.

Diijini nggunakake tamba nalika ngandhut lan nalika lactation, uga kanggo kulit rusak ing bocah (kalebu bayi). Pasien karo bronchial asma lan bronchopulmonary disease kudu ditolak saka inhaling propellant nalika perawatan pantenol. bisa nyebabake iritasi membran mukosa lan nyerang serangan bronkial asma.

Metode aplikasi

Tektur Panthenol kulit saka burns Frekuensi panggunaan lan dosis obat gumantung ing area permukaan sing kena pengaruh lan ambane kekalahan integument. Spray paling efektif nalika diterapake kaping pirang-pirang dina. Mekanisme aplikasi minangka kaya mangkene: semprotan diterapake ing permukaan sing kena pengaruh saka jarak 10-20 cm, nyiptakake "tutup" busa kanthi ketebalan minimal 5 cm.

Kanggo umpluk ana kandhel lan seragam, sampeyan kudu goyangake kaleng sadurunge saben semprotan. Yen perlu, aplikasi tamba ing pasuryan kudu disemprotake ing sawit lan ngaplikake umpluk ing panggonan sing kena pengaruh. Propelan sing nggawe semprotan iku beracun, supaya ora entuk busa ing mripat, irung, utawa tutuk.

Isi kartrij ana ing tekanan, saengga pancen dilarang nglanggar integritas lan dilebokake ing geni sing mbukak.

Contraindications and side effects

Spray Panthenol ora dianjurake kanggo intoleransi individu kanggo komponen individu saka tamba (paling asring - beeswax).

Ing kasus-kasus langka, reaksi alergi bisa kedadeyan, diiringi iritasi kulit ing situs aplikasi, gatal-gatal lan ruam. Yen tamba nemu menyang sistem pencernaan, weteng bisa ngganggu.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Kanggo nyimpen ing panggonan sing dilindhungi saka cahya, ing suhu saka +5 nganti + 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Cepet nyopir panggonan sing diobong-obong, mbusak pain, trep kanggo nggunakake. Aku nulis review adhedhasar pengalaman anyar nggunakake tamba iki. Sadurunge, mung mirsani ing jendela apotek utawa ndeleng iklan ing TV. Saiki aku ngerti yen "efektif" ora mung tembung gedhe nanging kualitas nyata. Kula crita ora pati penting: aku nyemprot banyu nggodhok ing sikilku ing panggonan sing mlaku menyang sikil. Nyeri banget. Ing sawetara menit, ana blisters sing muncul lan kulit ing sandhuwure ireng. Suami banjur ditarik menyang apotek, bali karo Panthenol. Padha disemprotake karo ngobong nganggo umpluk lan oh, rasa seneng - ing sawetara menit nyuda nyuda lan abang sirna ing babagan jam. Mengko dheweke nglamar ing panggonan sing diobong saben telung jam lan ing dina kapindho, sikil mulai mari, lan ora ana rasa sakit maneh. Saiki semprotan iki wis didaftar kanthi permanen ing kit ngarep kit ngarep! Nelya, Moskow

Spray Panthenol - busa aerosol kanggo nggunakake ruangan. Bisa ditemokake ing sembarang apotek. Piranti iki dianjurake kanggo kula dening ahli kecantikan kanggo mulihake kulit ing pasuryan sawise kobong metu titik pigmen kanthi senter. Sawise nggunakake aerosol iki, aku ora butuh moisturizers - kanggo kejutan sing nyenengake, kulit dadi lembut, kaya sawise prosedur spa. Ing semprotan panas mbutuhake indikator kanggo sunburn. Yen sampeyan melumasi kulit sing disamak kanthi kulit iki, sensasi banget nyenengake. Foam diserep meh cepet, ora nggawe bathi. Akibaté - ora ana kulit peeling! Irina, Penza

Kanggo pisanan, aku kudu nggunakake obat iki nalika anakku mutusake mriksa suhu kopi anyar kanthi driji! Horror, kejut! Kula driji reddened bebarengan, sing blister ing driji sandi cilik. Nalika anak lanang nyekel tangané ing banyu adhem, rasa nyusahake, nanging sawisé dheweke ngresiki - nangis, nangis! Aku langsung menyang apotek paling cedhak kanggo anestesi. Padha ngajak njupuk Panthenol. Padha plentifully smeared driji karo umpluk - lan sawise sawetara menit anak kalem mudhun, lan rauh wiwit muter karo umpluk, kanggo jotosan adoh. Ora ana pain! Saiki semprotan Panthenol - obat nomer 1 kanggo lara. Inna, Kiev

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

5 komentar

  • Arina :

    Cukup cepet ninggalake segara, aku arep tuku saka sinar matahari.

    • Mary :

      Arina, panthenol pancen minangka penolong paling apik kanggo sunburns lan luwih trep lan higienis kanggo nggunakake semprotan. Uga, supaya ora tuku palsu, wenehake manawa kasunyatane yen emoticon jeruk kasebut kanthi jeneng - iki minangka panthenol kualitas Jerman, dene liyane minangka produk kosmetik lan ora bisa digunakake kanggo sunburn amarga komposisi ora aman. Iku cukup kanggo kita sepisan, kulit banget ached saka palsu - saiki aku tansah nggoleki smiley ing panthenol.

  • Nina :

    Kabèh apik, aku nglamar panthenol ing kulit sawise sunburn ing wayah sore lan dadi luwih gampang, nanging ora ana tulisan yen perlu (arep) ngumbah, umpamane ing wayah esuk.

    • Doc :

      Iku luwih apik kanggo aplikasi kulit resik, sadurunge aplikasi sabanjuré, sampeyan ora bisa mbilas.

      Maneh, ora ana sing nglarang ngolah banyu :) nanging sampeyan kudu nyekel krim sajrone saperangan jam.

  • Marrying :

    Aku nambani burns sawise foto-epilation, padha cilik, nanging pinched. Diarani master. Lan aku njupuk panthenol kanthi eseman uga, aku seneng karo kualitase: disemprotake kanthi apik, langsung ngendhihake lan nyuda panyakit. Lan kabeh wis mari ing rong dina. lan pangandikane yen yen sampeyan ora nggunakake, banjur jejak bisa tetep lan bakal bertahan kanggo dangu. Lan ora ana parabens.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.