Pimafucin krim

Obat iki uga kasedhiya ing wangun tablet lan supositoria .

Analog

Ointment Pimafutsin Analog adhedhasar natamycin - Pimafukort (nduweni saperangan zat aktif).

Sampeyan bisa ngganti obat kanthi efek sing padha:

Rega

: 292 р. Rata-rata online rega * : 292 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pimafucin Cream Krim diwenehake menyang permukaan sing kena pengaruh karo lapisan tipis seragam nganti kaping 4 saben dina. Minimal kudu diterapake sapisan dina wektu sing padha, contone, sadurunge arep turu, kanggo efek luwih apik. Kanggo reliabilitas, luwih becik nambahi jumlah aplikasi sethithik nganti 2x (esuk lan sore).

Sabanjure perawatan minangka individu, sawise ilang kabeh gejala, sampeyan kudu nglamar krim ing sawetara dinten supaya ora dadi kambuh.

Komposisi

Natamycin, banyu, decyloleate, propyl parahydroxybenzoate, sodium lauryl sulfate, propylene glycol, methyl parahydroxybenzoate, lilin etil cetil, alkohol cetostearil. Kasedhiya ing tabung 30 g.

Zat aktif yaiku natamycin, antimikotik poliens saka gugus macrolide, sing duwe spektrum sing akurat.

Candida albicans paling rentan marang natamycin, saéngga biasane digunakake kanggo ngobati lan nyegah thrush, kalebu balanitis lan jinis candidiasis lanang liyane.

Indikasi

Krem-Pimafutsin-konsistentsiya

Efek sisih

img_0244 Pimafucin tamba iku salah siji sing paling entheng kanggo organisme manungsa, efek samping meh ora ana. Ing kasus sing jarang ditemokake, bisa uga kedadeyan kobong lan entheng.

Pregnancy

Krim Pimafucin bisa digunakake nalika meteng lan lactation. Obat kasebut ora mlebu getih ibu lan ora mengaruhi janin (bayi). Aman kanggo bayi anyar. Nanging ora dianjurake kanggo nglamar krim ing susu sajrone wektu nyusoni.

Liyane

Kasus pirafucin sing overdose ora dicathet. Didol tanpa resep. Sampeyan bisa nyimpen kanggo 4 taun ing garing, kelangan, metu saka tekan anak.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Bojoku ditrapake krim Pimafucin nalika aku ora duwe sariawan. Dokter mau ngomong yen loro mau kudu diobati. Wong apik, ora duwe thrush lan bisa ngirim. Ngrungokake dhokter lan aja lara! Olga, Saratov

Aku nggunakake Pimafutsin lilin karo krim, supaya luwih apik efek lan Recovery cepet occurs. Wektu pungkasan iku njupuk mung rong dina kanggo kabeh gejala kanggo lunga, nanging banjur rong dina liyane njebadi supaya kabeh mesthi. Wis suwe ora masalah. Irina Petrovna, wilayah Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Lali :

    Lan bebener iku obat ajaib. Anointed, moment gatal wis liwati ing 10-15 menit. Wow ... Lan akeh nu tormented ... Senajan awale krim kanggo bojo wis intended.

  • nikolaeva :

    Pimafucin tansah mbantu aku ngatasi thrush. Aku nyoba macem-macem lilin, nanging aku mandheg ing iki, lan dhokter menehi saran kula, supaya kabeh teka bebarengan. Ukuran efektif saka sariawan ditampa. Kajaba iku, tanpa efek sisih lan kabeh kuwi. Nanging bab sing gedhe iku kabeh sing cepet banget. Iki apa sing dikarepake saka obatan tumrap sariawan ing wiwitan.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.