Pimafucin, lilin

Kasedhiya ing wangun krim lan pil .

Analog

Packaging Pimafucin (suppositories) Analog kanthi zat aktif sing padha:

  • Primafungin
  • Ecofucin

Sampeyan bisa nggunakake minangka suppositories antipung analog liya, yen ora ana contraindications:

Ora kabeh obatan sing padha aman, maca instruksi sadurunge nglamar mau. Dhaptar pranata sing aman kanggo ibu sing ngandhut lan nyusoni .

Rega

: 507 р. Rata-rata online (6 pcs) * : 507 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

svechi Pimafucin ing wangun lilin minangka supositorial vagina standar, kuning utawa coklat, ing paket foil sing nutup, ngulang wangun lilin lan ing karton kothak 3 utawa 6 potong.

Zat aktif yaiku natamycin, antimikotik poliens saka gugus macrolide, sing duwe spektrum sing akurat. Candida albicans paling rentan marang natamycin, mula biasane digunakake kanggo ngobati sariawan.

Bahan-bahan: natamycin (100 mg), panedhaan: lemak padhet (700 mg), alkohol cetyl (690 mg), polysorbate 80 (460 mg), sorbitan trioleate (460 mg), natrium bikarbonat (69 mg) mg).

Indikasi

Thrush ing macem-macem proyaleniya:

Panganggone

Lilin Pimafutsin mbukak Skema panggunaan iku standar: siji lilin saben dina, sadurunge bedtime. Sampeyan ora perlu moisten, supositoris kasebut dilebokake ing posisi rawan, sawayah-wayah. Sawise gejala ilang, perawatan kudu dileksanakake kanggo 2-3 dina kanggo nyegah kambuh. Durasi rata-rata mesthi saka 3 nganti 6 dina.

Ing kasus sing parah, dhokter bisa prescribe tablet pimafucin (ndeleng pandhuan ), kanggo nyegah candidiasis usus, utawa ngilangake lara sing ana ing weteng. Yen organ genital eksternal kena, sampeyan bisa nambah perawatan karo krim Pimafucin .

Partner banget dianjurake kanggo nggunakake krim pimafucin sauntara perawatan, kanggo nyegah candidiasis lanang lan candidiasm. Ora perlu interrupt sex life, nanging sampeyan kudu nggunakake kontrasepsi jinis-jinis.

Contraindications

Lilin Pimafutsin ing cangkang aluminium Hypersensitivity to natamycin or other components of the drug.

Bisa dijupuk nalika meteng lan lactation.

Obat kasebut ora mlebu getih ibu lan ora mengaruhi janin (bayi).

Sajrone dina kritis, disaranake pil (nanging ora pimafucin!).

Efek sisih

Pimafucin tamba iku salah siji sing paling enom kanggo awak manungsa, efek samping meh ora ana. Ing kasus sing jarang ditemokake, bisa uga kedadeyan kobong lan entheng.

Liyane

Wangun dosis sing beda Nalika ditrapake sacara intervaginally, praktis ora diserap menyang getih lan ora ana efek sistemik. Kasus pirafucin sing overdose ora dicathet.

Sajrone periode therapy saben wulan karo lilin ora dianjurake.

Ora ngakibatake kemampuan kanggo nuntun kendaraan lan mekanisme liyane.

Didol tanpa resep. Umur urip - 2 taun, suhu sing disimpen - saka 15 nganti 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Lilin apik, ora nyenengake, ora kobong, apa-apa. Aku nyaranake kanggo kabeh. Valentina, Vitebsk

Lilin apik, dhokter diwenehake kanggo kula suwene wektu ing thrush. Ana sensasi kobong sing rada entheng, nanging dibandhingake karo sariawan dhewe iki omong kosong. Liyane plus yaiku sampeyan bisa nggunakake nalika meteng, tegese - aman kanggo awak. Tamara, Orel

Sajrone meteng, discharge lan gatal muncul. Dokter nyatakake yen iki normal, kekebalan ibu sing nyenengake kadang kerep, angen-angen tambah gedhe. Padha milih lilin iki, sawise telung dina kabeh padha lunga kaya tangan. Sawise kuwi, padha nguji - kabeh kudu. Iku luwih apik kanggo njupuk paket 6 biji kanggo ngobati kanthi bener. Oksana, Wilayah Krasnoyarsk

Aku duwe thrush sacara periodik. Sadurunge njupuk obat liyane ing pil. Lan sadurunge lair aku disaranake kanggo nglakoni dalan singkat Pimafucin, amarga aman kanggo bayi lan bakal ana garansi yen terusan lair iku resik. Umumé, kabeh iku apik, saiki, yen aku nggunakake lilin mung lan menehi saran kabeh! Victoria O., Magnitogorsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.