Tablet Pimafucin

Analog

tablet pimafucin Penting! Tabel adhedhasar natamycin digunakake paling kerep kanggo perawatan lan pencegahan candidiasis usus , amarga zat aktif praktis ora diserap menyang getih.

Kanggo perawatan sariawan, gunakake lilin lan krim .

Ora ana analog lengkap tablet Pimafucin, kanggo perawatan candidiasis ing weteng, kita bisa menehi saran tablet liyane (sampeyan kudu takon karo dokter):

Penting kanggo ngerti yen kabeh cara ing ndhuwur, ora kaya Pimafucin, duwe efek sistemik - padha ngetik getih. Ditambahake manawa dheweke ngalami kabeh sistem lan organ, lan minus - padha duwe sawetara keracunan kanggo ati lan produk sampingan liyane.

Rega

: 502 р. Rata-rata online rega * : 502 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

pimafutsin-pri-beremennosti Tablet iku bunder, ditutupi putih. Ing botol 20 pcs.

Bahan: natamycin 100 mg lan excipients - pati, magnesium stearate, povidone K30, lactose.

Zat aktif yaiku natamycin, antimikotik poliens saka gugus macrolide, sing duwe spektrum sing akurat. Candida albicans paling rentan marang natamisin. Dermatophytes lan kelompok jamur patogen liya sing kurang rentan kanggo obat kasebut. Lan, senadyan ora ana jamur ing endi natamycin ora bakal tumindak, ing wektu iki, umume digunakake kanggo ngobati candidiasis nganggo obat iki.

Indikasi

Kaping pisanan - candidiasis usus .

Tablet Pimafucin uga diwènèhaké dening dhokter kanggo macem-macem wangun candidiasis - vaginal, balanoposthitis, utawa sistemik. Tablet ing kasus iki digunakake minangka panganan kanggo pencegahan utawa perawatan candidiasis.

Waca liyane babagan perawatan thrush .

Dosis

5510e0139293 Ing kasus candidiasis usus, wong diwasa biasane duwe 1 tablet (100 mg) 4 kali dina, kanggo anak, 1 tablet 2 kali dina.

Ing kasus rehabilitasi saluran gastrointestinal, ing perawatan saka sariawan lan jinis, duration of treatment 10-20 dina.

Jajanan ora nggawa perawatan. Durung rata-rata saka Course iki 1 minggu, dhokter bisa prescribe istilah beda, gumantung karakteristik individu.

Contraindications

Hypersensitivity to natamycin or other components of the drug.

Efek sisih

Ing kasus sing jarang ditemokake:

  • mual;
  • diare

Sampeyan perlu ngandhani dokter sing nekani babagan kesehatan apa wae. Pasien karo intoleransi laktosa ngirim uga nyathet dhokter.

Ora ngakibatake kemampuan kanggo nuntun kendaraan.

Liyane

Kasus pirafucin sing overdose ora dicathet. Interaksi narkoba karo obat liya ora ana. Aman nalika meteng lan lactation. Umur urip - 4 taun. Simpen ing suhu ora ngluwihi 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise perawatan sing dawa lan mbebayani, aku mulai masalah karo sistem kekebalan. Aku wis diwenehake pil kasebut kaping pirang-pirang. Saben wektu kabeh rampung apik. Urip kesehatanmu. Galina, Novosibirsk

Pil iki ora mbantu aku, sing rada gerah, sekretariat tetep, aku kudu tuku tamba liyane lan njaluk ngobati. Senajan mbokmenawa palsu kejiret mesthi.

(Wigati Editor: Mangga diwaca kanthi teliti instruksi lan nggunakake lilin marang thrush) Panganggo anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.