Pimafukort, krim

Pimafukort - kotak lan tuba Analog

Ora ana analogue lengkap. Miturut tumindak bisa dianggep minangka Triderm analog.

Rega

: 576 р. Rata-rata online rega * : 576 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pimafukort tamba minangka alat gabungan sing digunakake mung kanggo panggunaan njaba. Kasedhiya ing wangun krim lan ointment, sing duwe efek sing padha, nanging diserap menyang kulit kanthi kecepatan sing beda.

Komposisi krim kasebut:

  • Neomycin (antibiotik spektrum sing akèh);
  • natamycin (antijamur, obat antibakteri);
  • glukokortikosteroid hidrokortison .

Ointment uga normal Hydrocortisone mbantu ngurangi gatal lan inflamasi ing macem-macem jinis dermatosis. Neomycin lan natomycin duwe kapasitas adsorpsi sing kurang yen area kulit tetep utuh. Yen ana wounds utawa ulker ing kulit, tingkat seduluran mundhak akeh. Kanggo hydrocortisone, zat kasebut uga diserep luwih apik yen ditrapake kanggo kulit rusak. Yen kulit ora rusak, panyerepan tamba kasebut 1-3%. Ing perawatan kulit manifestations eczematous, panyerepan tamba nambah 2 kali, yaiku. 2-6%, kanthi infèksi kulit rusak - 4 kaping.

Komponen-komponen saka krim kasebut, sing bisa diinterelasi kanthi apik, minangka asil, Pimafukort asring digunakake ing dermatologi.

Wigati dicathet menawa panyerepan hidrokortison ing bocah luwih dhuwur tinimbang wong diwasa.

Indikasi

  • mycoses saka macem-macem jinis;
  • pyoderma;
  • otomycoses;
  • dermatoses sing durung kena pengaruh lapisan jero kulit, yaiku. entheng, kena infeksi jamur lan bakteri, nduweni sensitivitas dhuwur kanggo komponen antibakteri lan antijamur saka Pimafukort.

Krim kasedhiya ing tabung 15 gram. Siji gram:

  • 3,500 unit neomycin;
  • 10 mg natamisin;
  • 10 mg hidrokortison.

Struktur krim sing seragam, putih, werna kuning bisa dadi kuning. Tabung iki dilindhungi dening membran aluminium. Pimafukort dianyari ing kardus kartun, instruksi dilampirake.

Metode aplikasi

1560000_big_0 Krim digunakake kanggo nambani akut dermatosis. Yen dermatosis iku kronis, banjur dianjurake supaya nggunakake lenga. Menawa sawijine perlakuan oklusif utawa kulit garing sing diamati, banjur lenga kasebut uga diwenehake. Pimafukort ing wangun dosis apa wae kudu dileksanakake ing wilayah rusak kulit utawa mucosa saka 2 nganti 4 kali dina. Panganggone kuwi padha kanggo wong diwasa lan bocah. Nanging, bocah-bocah ora bisa nindakake pakaryan occlusive lan nglebokaké obat ing area gedhe awak.

Ing perawatan otomycosis, tamba kasebut kudu ditepungi ing kanal kuping sing rusak.

Obat kasebut wis kontraindikasi:

  1. Anak nganti 1 taun;
  2. pasien karo manifestasi kulit sifilis;
  3. pasien sing duwe reaksi alergi marang zat sing minangka bagian saka obat kasebut;
  4. lesi kulit virus;
  5. karo tuberkulosis kulit;
  6. kanthi lara ulcerative lan erosions;
  7. tumor;
  8. ing wounds mbukak;
  9. karo ichthyosis;
  10. kanthi kukul pink;
  11. reaksi pasca-vaksin;
  12. kanthi kukul ing kulit, kukul;
  13. karo gatel anogenital.

Panganggone tamba ing wanita ngandhut lan lactating ora contraindicated. Nanging penting kanggo dicathet yen antibiotik yaiku bagean saka efek ototoksik, mula, kaya bocah, wanita ngandhut lan lactating ora bisa digunakake kanggo dressings lan diterapake ing area kulit gedhe.

Efek sisih

Bukak kothak Ing dina pisanan nggunakake, exacerbation saka penyakit bisa. Yen tamba wis digunakake suwe, regane bisa katon ing kulit. Kasus arang banget, kaya rosacea, perioral , kontak dermatitis, depigmentasi, hipertrikosis, nyenyet kulit, telangiektasia bisa berkembang. Kabeh efek samping kadhaptar bisa kedadeyan sajrone wektu cendhak. Ing bocah, efek samping bisa kedadeyan nalika ditrapake menyang kulit gedhe, amarga nyerepake jumlah zat sing gedhe banget kayata hidrokortison.

Interaksi karo obatan liyane

Ora ana data sing kasedhiya.

Overdosis

Kasus iki ora dicathet ing cathetan medical.

Pandhuan panyimpenan

  • Krim - disimpen ing suhu 25 derajat. Umur urip 5 taun.
  • Ointment - kanggo nyimpen ing suhu 25 derajat. Umur urip 3 taun.

Ointment lan krim dirilis mung dening resep.

Ulasan

Anak iki duwe dermatitis atopik, amarga kasangsaran kasebut banjur ana infeksi sekunder. Sikil nyeleh, armpits bayi retak, direndhem lan abang. Dokter alergi-dermatologis nyatakake krim Pimafukort, perawatan kasebut kudu dilakoni 5 dina, krim kasebut digunakake ing lapisan sing banget tipis. Sawise 4 dina perawatan, kabeh gejala ilang, ora ana efek samping. Tatiana, ibune saka Veronica, 1.5 taun

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Pengarep :

    Pungkasan musim semi, putri kawula (umuripun 5 taun) tiba-tiba kagulawentah karo kerak bumi, dheweke disisir. Pak dokter anak menehi referral kanggo dermatolog lan ngandika nalika sampeyan nyoba pimafukort (tulis ing ngarep 2 minggu). Kanggo 3 dina bocah iki normal).
    Nalika kita entuk dermatolog, dheweke ora weruh manifestasi lan ngandika yen janjian kasebut bener. Wiwit kuwi, obat kasebut ana ing kabinèt obat, nanging ora ana sing repetisi.

  • Evgenia :

    Apa henna biotatuzh ing alis. Akibaté, ana reaksi sing kuat banget ing kulit. Kabeh ana bengkak, malah mata. Eyebrows dadi udan, banjur padha dijamin karo ngeduk, lan minangka asil, kabeh rambut ing alis tiba adoh karo crusts. Pangertèn elek! Oops ora cedhak! Dheweke nyoba ngobati akeh, nganti dermatolog menehi kula pimafukort. Asil kasebut katon sawise aplikasi kapindho. Ing pungkasan, sawise papat dina kabeh lunga. Lan mesthi alis anyar wis thukul

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.