Babagan AdBlock lan blockers liyane

Pozhaaaaluysta (memas) Para panganggo!

Situs kita, kaya akeh wong, ana liwat iklan. Ora ana iklan - ora ana situs, iku gampang.

Nggunakake AdBlock, sampeyan mbantu Eyeo nggawe dhuwit, lan meksa penulis artikel lan isi liyane dadi sukarelawan, yaiku: bisa gratis.

Temtu ana alasan iki. Iklan Internet wis dawa banget, nanging ora bisa ditrapake kanggo kabeh iklan.

Ing situs web "primalinstinctpheromone.com," kita ora nggunakake iklan agresif kayata jendhela pop-up utawa spanduk sing ngagetake karo produk sing bisa ditemokake.

Kabeh iklan lan bahan kudu dianggo kanthi bener. Iklan ngisi wilayah cilik ing wilayah sing ditemtokake.

Mulane, sampeyan pengin ndeleng proyek kita luwih, nindakake paguyuban apik - nambahake kita menyang dhaptar putih!

Conto:

AdBlock ing Google Chrome:

Cara nambah situs menyang AdBlock putih-dhaftar

Adblock Plus ing Mozilla Firefox:

AdBlock Plus - nambahake situs menyang dhaptar putih

Matur suwun! :)

Aja lali kanggo masang saran sampeyan ing komentar.

4 komentar

  • Rania :

    Mateni Adblock ing situs sampeyan apik amarga ora agresif.
    Good luck to you!

  • Rania :

    Aku pengin, yen bisa, kanggo langganan kabar situs sampeyan.
    Lan yen sampeyan bisa ngirim postingan karo kabar sampeyan ing LiRu, manawa bisa nuduhake link menyang situs sampeyan.
    Aku ora nggawe dhuwit ing Internet, nanging mung
    Iku banget migunani kanggo kita, wong tuwa.
    Kanthi sikil kita, kita duwe masalah sing disorot ing situs sampeyan.
    Yen ora, aku ora bakal.
    Matur suwun kanggo jawaban sampeyan.

  • Eugene :

    Artikel banget migunani. Matur suwun.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.