Polyphepane

Analog

Kabeh formulir

Mbokmenawa entosorbenty liyane analog minangka analog.

Rega

: 76 р. Rata-rata online rega * : 76 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Polyphepanum iku salah sawijining pangasil saka tanduran.

Ing pharmacology, enterosorbents diarani minangka obat-obatan, sing digabungake karo bahan beracun, racun, mbusak saka awak. Keuntungan saka polyphepane dibandhingake karo obat sing padha yaiku:

  • minangka produk pengolahan bahan tanduran lan mulane wis ora ana contraindications;
  • duwe struktur sing alus, ora ngrusak mukosa usus;
  • nduweni sifat penyerapan (nyerep) dhuwur;
  • menehi stimulasi gerakan usus, aktif metu saka awak.

Wangun lan komposisi rilis

Sampeyan bisa tuku tamba ing formulir ing ngisor iki:

  • pil;
  • bubuk kanggo penundaan;
  • granula kanggo penundaan.

Komponen aktif poliphepane dihidrolisis lignin . Zat iki ditampa kanthi ngolah serat tanduran. Sawise ing awak, lignin hidrolisis ndungkap lan ngilangi saka saluran gastrointestinal:

  • bakteri patogen;
  • racun bakterisida;
  • poisons;
  • alkohol;
  • obat;
  • allergens;
  • uyah logam abot;
  • keluwihan produk metabolis tartamtu (kolesterol, metabolit, bilirubin, urea).

Ing 24 jam, Polyphepan wis rampung ngilangi saka awak, obat kasebut ora beracun.

Indikasi sing digunakake

Apa bubuk katon kaya Polyphepanum digunakake kanggo mabuk ing njero awak, dumadi saka latar mburi penyakit lan infeksi kasebut:

  • salmonellosis;
  • sirosis ati;
  • kolera;
  • dyspepsia usus fungsional;
  • enterocolitis;
  • dysentery;
  • ulcerative colitis;
  • demam panggang;
  • hepatitis;
  • pancreatitis;
  • dysbiosis usus;
  • peptic ulcer disease.

Penting! Kaya wong sing nyenengake, Polyphepanum ora ngobati penyakit kasebut nanging minangka tamba tambahan.

Efektivitas penggunaan obat ing alergi lan panganan alergi dicathet:

  • dermatosis alergi;
  • angioedema;
  • toksikoderma;
  • bronchitis alergi lan bronchial asthma;
  • pollinosis;
  • neurodermatitis .

50 g tas Uga indikasi kanggo panggunaan Polyphepane yaiku:

  • peracunan akut;
  • gagal ginjal;
  • pyelonephritis;
  • kelainan metabolik;
  • alkoholisme (kalebu mabuk);
  • atherosclerosis lan obesitas (perawatan lan panyegah);
  • kondisi sawise kemoterapi lan terapi radiasi;
  • kabutuhan ekskresi xenobiotik lan radionuklida.

Contraindications

Penggunaan Polyphepane wis kontraindikasi ing:

  • intoleransi individu marang tamba;
  • gastritis anacid;
  • exacerbations saka ulcer padharan lan ulkus duodenal;
  • intestinal atony.

Panggunaan granula dening wong-wong diabetes kudu ati-ati, amarga wangun iki ngandhut sukrosa.

Dosis lan Administrasi

tas saka 250 g Dosis lan dosis Poliphepane ditemtokake adhedhasar wangun pelepas sing digunakake.

Tablet kudu dijupuk kira-kira jam lan setengah sadurunge mangan, dosis saben dina kanggo pasien diwasa yaiku 12-16 tablet (4.8-6.4 g), kanggo anak - 3.8-4 g.

Ing janjian saka granula utawa bubuk, ana rong aplikasi bisa:

  • lisan (dening tutuk);
  • introduksi liwat pemeriksaan lan sistem saluran menyang macem-macem bagian saka saluran pencernaan (usus gedhé lan cilik, weteng liwat entero-, gastro-lan cecostomy, uga nggunakake enemas dhuwur).

Nalika digunakake ing njero, bubuk utawa granul diencerke ing 50-100 ml banyu inum, aduk obat kasebut sajrone 2 menit, lan dijupuk jam sadurunge mangan 3 utawa 4 kali dina. Dosis saben dina ditemtokake dening keruwetan penyakit, uga kondisi pasien lan kira-kira 0.5-1 g ubat saben 1 kg bobot awak pasien.

Dosis siji rata-rata yaiku:

  • kanggo wong diwasa lan bocah sing wis umure pitu - 1 sendok teh;
  • kanggo anak saka setahun nganti 7 taun - 1 sendok panganan dessert;
  • kanggo anak ing umur 1 taun - 0.5-1 sendhok teh.

Nalika ditrapake liwat pemeriksaan, bubuk utawa granula diencerke ing banyu ngombe kanthi rasio 1 nganti 5 - 1 nganti 10.

Nalika digunakake ing endi wae saka bentuk Polyphepane, duration therapy biasane mung 3 nganti 7 dina. Yen perlu, perawatan mesthi wae ditindakake: 10-15 dina nggunakake obat sacara otomatis ing interval 7-10 dina.

Efek sisih

Ing kasus-kasus sing paling umum, tamba uga ditrima, nanging sawetara pasien bisa ngalami sembelit lan reaksi alergi.

Interaksi narkoba

pil Pangopènan Polyphepane sacara simultan karo obat liya bisa ngurangi efektifitas, saupamane, perlu njaga interval wektu 1 jam antara mangan enterosorbent lan obat liyane.

Penggunaan polyphepane sing langgeng bisa nyebabake nyerep kalsium lan vitamin K, D, E, lan B, saéngga, yen perlu, nggunakake obat luwih saka 20 dina, dianjurake kanggo njupuk kalsium lan komplek multivitamin.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip 2 taun. Simpen ing panggonan garing sing asri.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kita ngginakaken kalih minggu pungkasan musim panas ing Turki. Saliyané kuwi aku uga dianggep keracunan (saus sithik, utawa endhog scrambled ...). Ing kasus iki, aku tansah duwe karbon aktif sing lawas, sing sakperangan alesan ora gelem mbantu wektu iki. Begjanipun, wong lanang saka Krasnodar diowahi dadi Polifan. Aku ngombe tablespoon ing wayah awan lan sethithik ing wayah sore, turu, lan ing wayah esuk, weteng ora lara maneh lan kursi bali normal. Saiki tansah tamba karo sampeyan ngaso! Alex

Kanggo kula, penting banget yen Polyphepan minangka obat alami. Aku tansah duwe kit pertolongan pertama. Aku nggunakake ing kasus darurat (ing kasus peracunan), uga kanggo prophelaxis, kanggo njaga biobalance awak lan gawe resik racun. Punika nyenengake banget yen Polyphepan cukup murah. Katerina

2-3 kali setahun aku gawe awak kanthi bantuan Polyphepan. Alat iki 100% alami lan murah. Sawise rong minggu kursus, aku luwih seneng, kulit wis ngresiki. Sawise ibu aku wis ngobati radhang paru-paru kanthi antibiotik kanggo wektu suwe, aku uga menehi saran supaya dheweke ngombe Polyphepan supaya bisa ngilangi obat lan racun. Tatyana

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.