Polynadim

Analog

tamba kasebut polynadim

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 57 р. Rata-rata online rega, 57 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Obat iki nduweni indikasi ing ngisor iki:

  • Konjungtivitis alergi akut ( conjunctivitis pollinous lan jinis liyane);
  • Penyakit infèksi saka organ-organ saka sesanti karo komponen alergi;
  • Konjungtivitis, alergi dadakan.

Dosis lan Administrasi

Jempol polynadim Wong sing diwasa diwenehake 1 tetes Polinadim saben telung jam ing kantung konjungtiva , nganti gangguan iritasi lan mata mudhun. Banjur gulung 1 gulung telung dina nganti klinik mandheg.

Anak-anak saka umur 2 taun milih 1-2 irung ing saben mata sapisan dina. Duration of therapy nganti 5 dina, ora luwih.

Ing basis individu, duration of treatment bisa nambah. Yen gejala penyakit tetep ing 72 jam, perlu kanggo nyegah perawatan obat kasebut.

Contraindications

Polynadim dikontraindikaké ing:

  • Conjunctival conjunctiva, utawa keratoconjunctivitis garing;
  • Hypersensitivity to the components;
  • Glaukoma tutupan sirah;
  • Urut therapy karo inhibitor MAO.

Aja nggunakake tetes ing bocah-bocah umur 2 taun, nalika lactation lan meteng. Ngandhut lan lactating bisa digunakake ing kasus sing luar biasa yen entuk manfaat samesthine luwih saka potensial risiko.

Overdosis

packaging iku polynadim Nalika ditrapake (topikal), overdosis ora mungkin. Ing bocah-bocah ing sangisoré umur 6 taun, tundha banget karo Polynadim, perkembangan fénoména kaya:

  • Hypothermia;
  • Depresi pusat;
  • Long-term mydriasis;
  • Tachycardia;
  • Tambah tekanan getih.

Pangobatan kasebut minangka sindrom klinis - gejala, kanthi penghapusan obat kasebut.

Efek sisih

Reaksi lokal bisa uga, kayata tanda-tanda iritasi konjungtiva (hiperemia saka membran mukus, gatal, kobong kelopak mata). Kadhangkala ana gangguan fungsi visual, tambah tekanan intraokular, mydriasis, sensasi nyeri ing mata, lan tambah garing saka membran lendhut saka rongga irung. Sawise pambusakan Polynadim kabeh gejala kasebut ilang.

Ing praktik medis, siji kasus dijelasake - minangka efek samping saka panggunaan obat kasebut, opacification kornea dumadi (Polynadim dipigunakaké kira-kira 10 kali dina luwih saka seminggu). Sawise mandheg therapy, gejala kasebut ilang.

Kadhangkala, luwih asring ing bocah-bocah, wong tuwa, kulit pucet, nyeri ing njero atimu, tachycardia, tambah tekanan, hyperhidrosis, sirah, tremors, ngantuk, mual, dizziness, agitasi sing diamati.

Komposisi

polynadim Bahan aktif utama yaiku diphenhydramine, naphazoline. Bahan tambahan ing komposisi:

  • Asam borat;
  • Sodium tetraborate 10-banyu;
  • Disodium edetate;
  • Methylcellulose iku larut sajrone banyu;
  • Banyu

Tindakan farmakologis

Histamine H1 receptor blocker diphenhydramine (diphenhydramine) nduweni efek antiallergic, nyuda gatal-gatal, tearing, pembengkakan. Alpha-adrenomimetik naphazolin (naphthyzinum) duweni tanggung jawab kanggo efek vasoconstrictor jangka panjang, ngurangi permeabilitas pembuluh perifer, nalika digunakake sacara lokal duwe anti-edema lan efek anti-inflamasi.

Instruksi khusus

Ing kanak-kanak, sampeyan ora bisa nggunakake tamba tanpa konsultasi karo dokter. Sampeyan ora bisa ngeculake Polynadim luwih saka 5 dina, njupuk coro, ngetik kanthi injeksi. Yen tanda-tanda overdosis utawa penyerapan sistemik katon, perawatan kudu mandheg langsung.

Polynadim kanthi instruksi Sajrone mangsa therapy karo Polynadim, aja nganggo lensa kontak alus. Yen perlu nggunakake lensa, kudu diilangi sadurunge ngobati obat kasebut lan sijine ora luwih dhisik saka 15 menit sabanjure.

Sanalika sawise nggunakake tetes kasebut, perlu kanggo nyegah kendaraan sing nyopir, nglakoni aktivitas mbebayani sing butuh sesambungan sing jelas.

Kanthi nggunakake bebarengan bebarengan karo antidepresan trisiklik, kemungkinan efek vasoconstrictor saka naphazoline ditingkatake. Zat aktif sing padha nalika digabung karo pengobatan MAO utawa digunakake ing 10 dina sawise pembatalan bisa nimbulaké krisis hipertensi.

Fitur jaba lan panyimpenan

Obat iki kasedhiya tanpa resep. Toko Polynadim ngirim ora beku ing suhu 15-25 derajat ing panggonan sing dilindhungi saka akses anak. Rana urip - 2 taun, sawisé mbukak - 1 sasi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing wayah sore, malah dandanan sing paling ayu aku wiwit ngrusak wadhah abang ing mripatku. Aku kerja ing ngarep monitor komputer, jadi mripat regane ora umum kanggo aku. Saiki aku nemokake obat sing sampurna lan murah kanggo masalah iki. Polynadim tamba kasebut kanthi harfiah satus, 10 kaping luwih murah tinimbang Vizin sing dipublikasi. Aku nyeluk 1-2 irung ing mripatku, lan dheweke langsung dadi putih luwih putih. Rada sengit ing sawetara detik pisanan, nanging perasaan iki cepet liwat. Mesthi, sampeyan ora kudu digawa, kaya obat apa wae, nanging minangka pitulungan darurat, tetes banget Irina, Moskow

Nalika musim semi teka, aku nyiksa saben dina. Tansah kuwatir babagan periode musim semi ora gampang, amarga aku alergi. Eyes sing inflamed, aliran luh, gatal iku pancet lan abang - ing umum, kondisi elek. Polynadim mandhap musim semi kepungkur teka marang sepindahku, dhokter diwenehake kanggo obat conjunctivitis pollinous. Nalika manifestasi saka alergi kuat, mudhun nganti 5 kali dina, lan sisa wektu, 2 dina. Padha bantuan sawise nggunakake, sing ditrima, aku ora sok dong mirsani "efek sisih" Olga, Tver

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.