Polysorb MP

Analog

polisorb-2 Ing basis silikon dioksida koloid ora ana analog.

Ingetosorben liyane uga cocok minangka analog; konsultasi karo dokter perlu.

Rega

: 216 р. Rata-rata online rega * : 216 r. (25 gr.)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

"Polysorb" kanthi bener nuduhake generasi anyar enterosorbents, amarga bisa ngikat lan mbusak saka awak ora mung senyawa beracun, nanging uga logam abot berupa garam, uga bahan beracun lan karsinogen. Obat kasebut kanthi efektif nandhang mabuk lan ngalangi perkembangan komplikasi.

Properties

polysorb-8 Polysorb iku bubuk silika anorganik kanthi efek detoksifikasi sing kuat. Iku gampang penetrates organ saluran pencernaan lan mbusak kabeh zat berbahaya lan mbebayani, kalebu:

  • bakteri lan produk sampah;
  • patogen liyane;
  • karsinogen;
  • toksin lan logam berat;
  • derivatif medis kanthi kegiatan beracun;
  • senyawa beracun;
  • alergen pangan;
  • radionuklida, radikal bebas;
  • etanol lan vapors.

Ciri khas "Polysorb" iku kemampuan kanggo ngresiki struktur awak saka keluwihan derivat sing asalé saka proses metabolik, kayata:

  • urea;
  • bilirubin;
  • kolesterol;
  • senyawa lipid;
  • metabolit karo aktivitas teratogenik.

Indikasi sing digunakake

Sendok karo wêdakakêna lan kaca wêdakakêna Obat kasebut dianjurake kanggo digunakake ing kabeh kondisi sing mbentuk pembentukan unsur beracun. "Polysorb" bisa ditunjuk nalika:

  • bentuk pathologi ginjel sing abot sing nglanggar fungsie;
  • hepatitis, jaundice;
  • flu usus;
  • keracunan (panganan, tamba, alkohol, lan liya-liyane);
  • infèksi getih purulent;
  • infeksi usus macem-macem asal usul;
  • dysbacteriosis (ora seimbang karo microflora usus);
  • diare akut sing ora dingerteni;
  • Kekalahan poisons lan logam abot;
  • alergi kanggo pangan lan obatan;
  • sindrom alkohol.

Wigati! Piranti kasebut bisa digunakake kanggo prophelaxis ing wong sing aktivitas profesi digandhengake karo nggarap kondisi sing saleh (kanthi tingkat banyu lan polusi lemah) utawa kontak langsung karo zat berbahaya (ing industri kimia).

Carane njupuk?

Kanggo nyiapake suspensi lisan, perlu nyampur jumlah obat sing disaranake kanthi banyu (100 ml). Komposisi sing diasilake dipakani lisan sadurunge dhahar (sethithik 1 jam). Sampeyan uga bisa njaga interval 60 menit antarane njupuk polisorb lan obat-obatan liyane.

Regimen dosis ing wong diwasa ora mbutuhake koreksi individu lan 0,1-0,2 g saben kilogram bobot. Jumlah kasebut kudu dijupuk kaping 3-4 dina.

Penting! Ora diidini ngluwihi maksimum dosis saben dina, yaiku 20 g.

Regimen ing bocah-bocah padha karo pasien diwasa, lan dosis kasebut diatur sacara individual, adhedhasar bobot awak bocah.

Bobot anak Dosis (tunggal)
Kurang saka 10 kg 1, -1,5 g (saben dina)
Saka 10 kg nganti 20 kg 0,8-0,9 g
Saka 20 kg nganti 30 kg 1 g
Saka 30 kg nganti 40 kg 2 g
Saka 40 kg nganti 50 kg 3 g
Saka 50 kg nganti 60 kg 3-6 g

Cathetan!

  • 1 g saka obat = 1 sendok teh kanthi bukit;
  • 3 g saka obat = 1 sendok teh kanthi slide.

Durasi aplikasi gumantung marang faktor pribadi, efektivitas terapi lan tingkat keruwetan asil klinis, lan kisaran saka 3 nganti 14 dina.

Contraindications

polisorb-a "Polysorb" ora bisa diarani ulcer duodenal lan weteng, utamane ing tahap akut. Sampeyan uga dilarang terapi kanthi nggunakake obat iki kanggo pendarahan internal saluran gastrointestinal lan atrium usus.

Ing kasus hipersensitivitas kanggo silikon dioksida, reaksi alergi bisa kedadeyan, mula, pasien kasebut ora dianjurake kanggo perawatan karo Polysorb.

Pregnant lan lactation

Ing pandhuan manufaktur, meteng lan nyusoni ora dituduhake minangka contraindication kanggo nggunakake obat kasebut. Nanging, ora ana data sing nyetujoni keamanan panggunaan Polisorb sajrone periode kasebut. Mulane, panuntun tamba kudu ditindakake kanthi tegas miturut tandha-tandha lan sawise konsultasi karo ahli gynecologist (obstetri) utawa dokter anak.

Overdosis

Kasebut overdosis durung kacathet.

Efek sisih

polisorb-15 Ing kasus sing luar biasa, nalika njupuk polysorb, sembelit lan kelainan liyane ing sistem pencernaan bisa kedadeyan. Ing sawetara pasien, perawatan narkoba diiringi dening suntingan mual lan manifestasi alergi.

Efek samping saka terapi Polysorb uga bisa nyakup panyerapan lan panyerepan cacat tartamtu lan macronutrien, utamané kalsium. Mulane, kabeh pasien dianjurake kanggo njupuk preparasi vitamin saka tumindak gabungan, uga suplemen sing ngandung kalsium.

Formulir komposisi lan release

Polysorb minangka persiapan monokomponen lan dumadi saka silikon dioksida silikon koloid. Piranti kasebut kasedhiya ing bentuk wêdakakêna kanggo nyiapake suspensi (komposisi ora ana ambu, dicithak putih, werna biru diwenehake). Yen diencerke karo banyu, sawijining precipitate ditentukake.

Pharmacokinetics

Silicon dioxide ora dimetabolisme lan ora diserep dening saluran pencernaan. Dieksekusi saka awak kanthi alami feces ing wangun sing ora diganti.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep.

Obat kasebut bisa disimpen limang taun (ing tanggal kadalu warso) ing wadhah sing kuwat, nyegah penetrasi partikel lebu lan sinar matahari. Komposisi rampung (suspensi) bisa disimpen rong dina ing suhu saka 14 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nalika anakku umur 10 sasi, dheweke meracik karo dhuwit (sabab ora tau diakoni). Ana muntah banget. Bojo lunga menyang apotek kanggo "Smekta", nanging ora ana. Pharmacist menehi saran Polysorb. Aku wis tau krungu saka dheweke sadurunge, nanging aku mutusaké kanggo nyoba, awit ora ana opsi liya. Goseni wêdakakêna manut prentah karo banyu, banjur diparingake. Anak ora wrinkle lan spit, sing kaget aku akeh amarga kabeh obat-obatan liyane spat metu menyang lantai karo persistence nyenengake. We njupuk polisorb kanggo 4 dina (marang latar mburi perawatan karo obat-obatan liyane). Asil banget puas. Lan biaya cukup ditrima. Anna, 24 taun, Tyumen

Pungkasan sasi, aku lunga menyang pawingking kakungku ing desa, banjur aku menyang rumah sakit kanthi keracunan abot (ora mung aku, sawetara wong sing diracuni dening alkohol sing ora sopan). Ing rumah sakit aku diwenehi obat "Polysorb". Aku ngombe nganti 5 dina. Aku ora bisa ngomong apa-apa. Diare mandheg ing dina kaping kalih perawatan, lan dandan sing signifikan ing sakabéh kesejahteraan ditemoni ing dina 4. Mung yen aku njupuk cathetan saka alat iki, awit iku tegese sijine kula ing sandi kaki. Maxim Viktorovich, 36 taun, Perm

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

  • Katya :

    Polysorb MP - obat efektif lan aman kanggo hangover. Iki sorbent ngresiki sabab banget saka sindrom Hangover - intoxication alkohol. Kanggo taun saiki aku wis nggunakake Polysorb kanggo nyerang mabuk lan alkohol. Aku tansah nggunakake ing kasus kaya mengkono.

  • Margarita :

    Sawise ngalami efek saka Polysorb, aku kepengin weruh yen kanthi cepet lan efisien nyepuh jerawat. Aku nggawe topeng saka Polysorb seminggu sawise 15 menit lan nang endi wae sawise rong wulan aku ngelingi yen 60% kukulku wis sirna. resik lan fresher. Saiki Polysorb tansah saiki ing dandanan tas !!

  • NIKHOLAS :

    ngeculke apa sing kudu dilakoni? Apa aku bisa tamba?

    • Doc :

      Hello

      Yen keracunan, bisa mbantu. Nanging yen luwih saka sapisan, utawa yen sampeyan ngrasakake gejala liyane, takon dhokter.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.