Polygynax

Analog

Penampilan packaging lan lilin Antarane obatan sing padha karo "Polygynax" ing interaksi awak, ana:

Rega

: 448 р. Rata-rata rega online (6 kapsul) * : 448 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Kapsul vagina (asring disebut "suppositories") "Polygynax" dianggep minangka obat antijamur sing paling efektif kanggo ngobati sariawan , sing bisa numpes lan ngrusak mikroorganisme sing nyebabake penyakit iki, uga nyegah perkembangan lan reproduksi infeksi luwih lanjut.

Indikasi sing digunakake

ukuran supositoris Nalika pasien duwe macem-macem penyakit infèksi lan inflammation saka organ genital sing disebabake dening macem-macem microorganisms, banjur iku arang banget angel kanggo ngatur tanpa antibiotik lokal. "Polygynax" disaranake ing kasus kasebut:

  • Penyakit iki diarani vaginitis sing ora spesifik;
  • Ing ngarsane vaginitis jamur ;
  • Vulvitis ;
  • Vulvovaginitis ;
  • Cervicovaginitis;
  • Nyegah penyakit kelamin sing disebabake dening infeksi utawa inflamasi;
  • Langkah-langkah pencegahan sadurunge pasien dijadwalake kanggo campur tangan bedhah ing wilayah genital;
  • Sadurungé diathermocoagulation cervical, lan sawise iku;
  • Kanggo nyiapake diagnosa spasi intrauterine;
  • Sanitasi saka terusan lair lan aborsi;
  • Minangka pencegahan sadurunge nglairake.

Dosis

Biasane kanggo perawatan saka sariawan perlu perawatan 12 dina. Kapsul dilebokake siji saben dina sadurunge bedtime. "Polygynax" ditepungake ing posisi supine, sawise kabeh prosedur kesehatan. Kapsul kudu nglebokake jero jero vagina.

Yen mung babagan pencegahan , banjur 6 dina cukup. Yen pasien kanthi alasan ora kejawab siji utawa luwih dosis saka tamba, dheweke kudu nerusake perawatan kasebut ing kesempatan sing pertama lan terus kaya biasanipun.

Polyginax virgo Cathetan: kanggo bocah-bocah wadon lan remaja, obat Virgo - prawan, perawan). Muncul ing wangun kapsul kanthi ujung runcing. Sampeyan kudu ngetokake ujung runcing lan, kanthi menekan ing kapsul, masang tamba menyang vagina. Rampung ngresiki kabeh isi lan mbuang kapsul dhewe.

Contraindications bisa

8776293 Komposisi "Poliginax" minangka antibiotik sing cepet bisa adaptasi menyang njero ruangan awak, amarga alasane, pasien sing nggunakake obat kasebut ora tau ngelingi ngarsane efek samping.

Efek sisih

Reaksi alergi awak , kobong lokal, gatal, gangguan ora ditepangi.

Yen gejala kasebut luwih gedhe utawa katon, sampeyan kudu takon dhokter.

Kasus overdosis karo obat iki ora dingerteni.

Iki penting!

1699156 Supaya sariawan ora bakal bali, perawatan kasebut kanthi nggunakake kapsul vagina Polyginax kudu dilakoni sacara reguler. Sistem administrasi obat kasebut mbantu ngancurake mikroflora patogen sing wis ana. Sawijining perawatan tunggal asring ora bisa ngilangi penyakit sing ngganggu.

Pregnant lan lactation

Ing 1 trimester, Poliginax wis kontraindikasi. Ing trimester kaping 2 lan kaping telu - kanthi pratelan dhokter.

Nalika nyusoni obat iki ora dianjurake.

Pasien sadurunge nggawe keputusan babagan nggunakake "Poliginax" ing salah sijine trimesters saka meteng, kudu takon karo dokter.

Instruksi khusus

Penting kanggo ngelingi wektu nggunakake obat iki. Yen sampeyan jangka wektu sing digunakake, sampeyan kudu ngelingake pembentukan wektu kanggo sawetara resistensi organisme kasebut ing patogen tartamtu saka penyakit kasebut. Kanggo nyegah reinfeksi, kudu strictly follow instruksi kasebut lan ora ngluwihi periode perawatan sing kasebut ing pandhuan kasebut. Uga, perawatan sing banget dawa bisa nguatake gagal ginjel!

mudhun sisih Kanthi gati kanggo urip intim, sajrone perawatan, para dokter ora banget menehi saran kanggo ngobati jinis nalika kabeh perawatan. Uga, bocah wadon lan wanita ing umur diwasa kudu ati-ati, amarga komponen konstituen ora sesambungan karo lateks lan topi (tumindak spermisida bakal dikurangi sacara signifikan), lan iki bisa nyebabake meteng ora ngandut.

Panggunaan supositoria sajrone siklus menstruasi ora kena diganggu .

Komposisi lan sifat

Polygynax close up Bentuk pelepasan obat kasebut yaiku kapsul sing lembut sing ditrapake ing jero vagina. Supositoria vagina iki susu-beige lan duwe tekstur sing nyenengake lan alus. Wangun kaya oval elongated.

Komposisi lilin:

  • Siji kapsul mengandung 35 ewu IU saka neomycin sulfate;
  • 35 ewu IU polimeroksin B sulfat;
  • 100 ewu IU saka nystatin;
  • Ing antarane komponen liyane, zat-zat kayata: minyak kedele terhidrogenasi, Tephoz 63, Dimethicone 1000;
  • Cangkang duwe komposisi ing ngisor iki: glycerol, gelatin, dimethicone 1000 lan banyu dimurnèkaké.

Lilin kasedhiya kanggo 6 lembar ing siji piring, lan siji utawa rong piring saben kemasan.

"Polygynax" dikenal minangka tamba antimikroba sacara eksklusif. Punika dileksanakake kanthi topikal lan nduweni efek anti-bakteri lan antimikotik sing apik.

Fitur Panyimpenan

"Polygynax" kudu katahan ing peteng, ora nyedhaki panggonan bocah. Suhu udara ora kudu ngluwihi 25 ° C. Yen kahanan panyimpenan ditindakake, tamba bisa digunakake kanggo 18 sasi.

Ulasan

Aku digunakake tamba iki cukup suwe, aku tansah mbantu! Padha mung bisa mbusak thrush amarga cara liya mung nyebabake gatal, kobong, liya liya ... Mung yen sampeyan wis diwenehi lilin Polygynax, sampeyan kudu tumindak kanthi bener miturut instruksi. Ana pirang-pirang dina ditulis kanggo nyelehake lilin, lan perlu kanggo ngetokake akeh, ora ing wayah awan, sauntara kabeh karya bakal mudhun ing saluran lan awak bakal cepet bali maneh! Kanggo rong mangsa, aku rampung nyingkiri gejala sing ora nyenengake yen aku banget lara. Saiki aku menehi saran kabeh!

Marina Kovalevskaya, Samara

Aku nyoba obat iki kanggo thrush sing sembilan wulan ngandhut. Sadurunge iku, aku ora ngerti apa thrush ana (sandi dhokter ngandika iku normal, ora ana alesan kanggo sumelang)! Kanggo telung dina aku sijine sandi kapsul "Polygynax" lan kabeh gejala wis musna. Dheweke ora nerusake perawatan lan telung dina sawise nolak obat kasebut, sariawan bali maneh! Aku kaget! Alokasi wis dadi luwih gedhe, lan kita kudu ngliwati layang liya Poliginax sadurunge nglairake. Akibaté, kabeh kasil rampung, saiki aku ngobati sariawan karo obat iki!

Margarita, St. Petersburg

Iku luwih gampang kanggo kula sawise rong injeksi Poliginax. Aku panginten yen aku ora bakal nyisihake thrush dadi cepet, nanging kabeh iku ora ana jejere. Nalika penyakit durung bali, lan aku ora bakal bali! Lulus kabeh lan ora nyeseli ... Aku tansah kepéngin cepet lan permanen njaluk nyisihaken mblanjakake elek, lan saiki, pungkasanipun, aku iya!

Ekaterina Mikhailova, Kirov

249 komentar

  • Irina :

    apik sore .. ureaplasma ketemu smear .. apa sih? lan dhokter nyatakake lilin polyiginax ... yaiku perawatan sing bener?
    lan ora ana gejala sing ora discharge, ora nyeri, ora gatal-gerah.

    • Doc :

      Hello

      Umumé, ureaplasma ora umum, lan ing dhasaré iku ora nuduhake perawatan. Obat-obatan liyane sing diwenehake saka dheweke. Mbok menawa dhokter ketemu liyane ing smear lan ora ngomong sampeyan kudu mriksa luwih apik karo dheweke.

  • Marina :

    Muga-muga, aku nandhang lara sing ora nyenengake, dhokter sing wis nyuwunake lilin Polyiginax, aku wis ngetrapake limang wong.

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan kudu pindhah menyang dhokter maneh supaya dikirim kanggo smear, yen sampeyan durung.

  • Elena :

    Hello Jumlah sèl getih putih sing luwih dhuwur ditemokake ing smear. Aku pengin nggawe manawa obat iki cocok kanggo perawatan?

  • Anna Chernakova :

    Lan dokter dhawuh marang aku ora ana apa-apa, nanging ora ana tembung babagan bisu! Minangka "sekresi iki" metu! Polygynax mbantu, nanging siap kanggo ngobati perawatan maneh lan maneh. Nanging iklan kanthi jelas nggambarake kahanan lan supositoria pimafucine kanggo pencegahan (kanggo wong-wong sing durung ditemuake) obat sing efektif. Nanging pisanan, mesthi, menyang dhokter.

  • Anastasia :

    Aku nyusoni, lan gynecologist nulis piranti kasebut. Carane dadi?

    • Doc :

      Hello

      Ing teori, bocah kudu ditransfer menyang campuran ing wektu perawatan. Dokter kudu ngomong iki.

  • Madinah :

    Hello, sawise njupuk kursus karo antibiotik saka ARVI, masalah diwiwiti kanthi kobong ing vagina lan ahli ginjel sing diwenehake polygynax kanggo 10 dina, sawise 1 dina nggunakake, aku duwe tekanan getih nganti 9 wulan (nyengsarakake ing wilayah lumbar). Gatal, kobong, rasaning utawa ora ana. Punika getih excretion normal utawa kudu tamba dihentikan? Aku nggunakake polygynax kanggo pisanan. Thanks in advance!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.