Prednisolone, ointment

Analog

Sintesis Sanalika, salep Prednisolone diprodhuksi dening perusahaan sing beda, ora ana analog miturut jeneng liyane sing bisa didol.

Sampeyan bisa uga dianggep minangka analog saka ointment kanthi methylprednisolone, contone Advantan .

Preparasi kortikosteroid >>

Rega

30 р. Rata-rata online rega * 30 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Prednisolone salep - salep kanggo nggunakake njaba, tumindak kang dituduhake ing nyedhiyakake antiallergic, anti-inflammatory action, lan obat iki nduweni aksi anti-eksudatif.

Iki tegese bisa ngilangi efek saka permeabilitas vaskuler sing luwih dhuwur lan mbebasake cairan menyang jaringan, contone, ing perawatan edema jaringan alus.

Kasedhiya ing pirang-pirang formulir dosis: salep, tablet lan tembakan .

Indikasi sing digunakake

Nizhpharm Obat iki digunakake ing perawatan penyakit kulit saka macem-macem jinis - loro inflamasi lan alergi (kasedhiya lagi asal ora mikroba).

Prednisolone salep yaiku mbiyantu awak kanggo eczema, urtikaria , macem-macem dermatitis ( seborrheic , kontak , allergic , atopic ), psoriasis, kelopak luput, lupus erythematosus, bursitis (rambute kantong mucous of the joints), rontok rambut (lengkap lan parsial) depriving nemen.

Daftar lengkap saka prednisone readings ing kene .

Dosis lan Administrasi

Salep prednisolone ditrapake ing njaba lan diarani rata-rata kanggo kulit saka 1 nganti 3 kaping dina kanggo 6-14, gumantung saka sifat lan banget saka penyakit.

Yen penyakit ora pengin recede, banjur nglakokake ointment bisa ditambah nganti 20 dina. Kanggo ningkatake efek kasebut, dressing sing ketat (occlusive) wis diaplikasi kanggo penyakit cilik.

Kanggo bocah umur 1 taun lan luwih, periode panggunaan obat kasebut luwih murah: salep diwenehake ing 3-7 dina. Pambungkus lan aktivitas liyane sing ditujukan kanggo nambah panyerepan obat kasebut minangka kontraindikasi.

Gunakake obat iki kudu diwenehake dening dokter.

Contraindications

Isih Nizhfarm Salep Prednisolone ora digunakake yen pasien duwe intoleransi individu kanggo komponen sing nyusun obat kasebut, uga ana ing ngarsane tuberkulosis, proses sifilis ing wilayah sing kena pengaruh, virus (cacar air, shingle), panyakit bakterial, jamur, tumor, lan uga jambon lan belut umum.

Wanita hamil lan lactating ora bisa nggunakake oles ramuan prednisone.

Efek sisih

predmaz94 Panganggone salep prednisone arang banget nyebabake efek samping, nanging kanthi nggunakake suwene efek negatif ing ngisor bisa kedadean: kobong ing situs aplikasi, gatal, kulit abang sing abot banget - erythema.

Ing pasien sing ora ngidini komponen obat kasebut, bisa uga ana kemerahan (pembuluh getih), edema, gatel.

Uga ana efek samping sing dilapurake saka panggunaan salep prednisone yaiku reaksi alergi, tampilan jerawat, folliculitis, pertumbuhan rambut sing gedhe banget (hypertrichosis), inflamasi kulit ing tutuk lan dagu (dermatitis perioral). Kanthi pambusakan tamba kasebut, efek samping kasebut ilang.

Kanthi nggunakake ointment sing nyepetake, perkembangan sindrom Cushing (hypercorticoidism) bisa - pelanggaran serius ing awak. Ing kasus iki, tamba kudu dibatalake.

Sajrone meteng lan lactation, ointment ora digunakake utawa diwènèhi tandha kanthi ati-ati, amarga prednison minangka glukortikosteroid, lan duweni efek negatif ing janin, ngliwati plasenta, lan bayi lair, teka ing susu susu ibu.

Komposisi lan farmakokinetik

Lintang pethak Salep prednisolone nduweni efek terapeutik amarga isi ing zat aktif prednisolone, sing duweni efek positif ing kulit rusak.

Prednisolone diserep menyang kulit lan banjur nglebokake aliran getih, ing ngendi 90% saka protein kasebut bakal dadi protèin, lan banjur mentransformasi ing ati lan banjur diekskripsikake ing feces lan urin. Umur setengah 200 menit.

100 gr. Obat iki ngandhut prednisone 0,5 g. Saliyane ing tamba, ana uga adjuvant: banyu, gliserol, petrolatum medis, nipangin, asam stearat, nipazol.

Prednisolone nduweni efek banget ing fungsi leukosit lan macrophages tissue sing numpes mikroorganisme, mbenakake membran lysosomal, mbenakake kondisi sel rusak, lan ngurangi permeabilitas kapiler.

Liyane

Salep prednisolone kasedhiya ing tabung utawa botol kaca 10, 15, 25 lan 30 gram. Tetep ing panggonan sing kelangan. Dispensed saka farmasi kanthi resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo kula, salep prednisone minangka obat sing pertama kanggo nylametake, sanajan akèh wong sing ngerti babagan penggunaane - iki minangka obat hormonal! Aku ora tau duwe efek samping. Clara, Moskow

Aku mutusake kanggo nyoba iki ointment sawise saran saka cosmetologist kanggo pertempuran pimple subcutaneous - iki nalika sekresi sebum kulit nglukis lan ora bisa mbukak liwat saluran. Iku tetep banget. Aplikasi ointment kudu diuripake ing pimple. Efek paling apik diamati nalika nggunakake salep kanggo manifestasi awal pimple - mbantu kanthi apik. Pilihan sing apik kanggo sawetara pimples. Alice, MO

Aku nemokake babagan alat iki kanthi kasempatan saka ibuku. Dheweke ditulung dening prednisone kanggo nyegah alergi kanggo tamba liyane - dandan muncul tepat sadurunge mripat, gatal lan ruam ilang. Kula adhine uga nggunakake salep pimple iki. Lan aku putri, nalika sweetie pereest, ngilangi alergi. Aku menehi saran everyone, nanging nggunakake ati-ati - ana contraindications. Lan sing paling penting - murah. Lola, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.