Prednisone tablet

Analog

102737 Ing wayahe, tablet Prednisolone diprodhuksi dening sawetara perusahaan, lan ora ana analog ing ngisor jeneng liya sing bisa didol.

Rega

68 р. Rata-rata online rega * 68 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Prednisolone yaiku tamba glukokortikoid sintetik.

Kasedhiya ing pirang-pirang formulir dosis: tablet, ointment lan injeksi .

Nduweni anti-inflamasi, anti-alergi, lan efek imunosupresif.

Indikasi

a0d274ce2056ab29d4407fa26b475f1d Tablet Prednisolone diwènèhaké kanggo prosès peradangan sing kronis lan long-term ing tulang punggung lan sendi, sing disertai pain sing abot.

Paling umum kanggo arthritis kronis. Jumbuh banget kanggo panyakit alergi kronis. Antarane: bronchial asthma, penyakit kulit alergi (eczema, neurodermatitis, dermatitis atopik , kontak dermatitis ), rhinitis kronis .

Ing penyakit sing digandhengake karo reaksi autoimun. Penyakit-penyakit kasebut kalebu arthritis reumatoid, glomerulonefritis. Uga ditrapake kanggo scleroderma lan lupus erythematosus.

Wiwit Prednisolone bisa nyandhet proliferasi jaringan, digunakake minangka perawatan kanker. Kajaba iku, tablet bisa diwènèhaké minangka panggantos therapy ing perawatan disfungsi adrenal.

Daftar lengkap indikasi kanggo nggunakake prednisone cukup dawa. Sampeyan bisa maca ing kene.

Dosis lan administrasi

Dosis kasebut disetel dening dokter sing nekani, gumantung saka jenis lan tingkat penyakit kasebut. Ing negara akut lan minangka dosis pambuka, 4-6 tablet (20-30 mg) saben dina digunakake. Sawise dikurangi dadi 5-10 mg (1-2 tablet) saben dina. Kanggo bocah, tumindak 1 mg saben 1 kg awak saben dina. Dosis iki dipérang dadi 4-6 receptions.

Contraindications

Prednizolon_358 Aja njupuk Prednisone nalika:

  • intoleransi individu;
  • nyusoni;
  • ulkus padharan lan ulkus duodenal;
  • glaukoma; osteoporosis;
  • trombophlebitis;
  • diabetes;
  • hipertensi;
  • psikosis lan depresi;
  • penyakit endokrin parah;
  • proses infèksius;
  • penyakit, frolicking ing latar mburi vaksinasi.

Ing ngandhut, Prednisolone mung ditrapake minangka pilihan pungkasan yen entuk manfaat sing luwih dhuwur tinimbang bebaya.

Efek sisih

Efek sisih biasane dumadi kanthi nggunakake prednisolone ing dosis dhuwur. Efek samping ing ngisor iki bisa:

  • tekanan darah tinggi;
  • osteoporosis;
  • munculé lara erosive lan ulcerative ing weteng lan duodenum;
  • trombosis vaskular; exacerbation of glaucoma lan diabetes mellitus;
  • panyebaran infèksi saka bakteri, asal saka virus lan jamur.

Overdosis

RAA_0615 Kadhangkala nggunakake prednisolone ing dosis dhuwur. Bisa diterangake kanthi tekanan getih dhuwur, edema perifer. Kajaba iku, bisa nambah efek samping.

Uga, kanthi nggunakake sing dawa, Sindrom Itsenko-Cushing bisa uga katon. Wanita bisa ngalami menstruasi lan infertilitas sing ora normal. Ing wong, impotensi bisa. Ing bocah, wutah bisa alon.

Komposisi lan farmakokinetik

Siji tablet ngandhut: 0.005 g prednisolone, gula susu, pati kentang, calcium stearate.

Nalika ingestion bisa uga diserep ing saluran gastrointestinal. Metabolisme utamané ing ati. Konsentrasi paling dhuwur ing plasma getih ana ing 1,5 jam. Kira-kira 20% wis diekskripsi dening ginjel sing ora diowahi.

Beda

Resep. Umur urip 3 taun. Simpen ing garing, dilindhungi saka cahya lan ora ana sing jangkep ing bocah, ing suhu saka 15 ° tekan 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nemokake Prednisolone ing 17. Ing umur iki aku lara karo polyarthritis. Aku wis nyandhang sendi ing tangan lan dhengkul. Aku iki diwenehi obat-obatan iki, diwenehake kanggo njupuk 1 keping 8 kali dina. Saka efek sisih ana napsu sing elek, lan minangka asil bobot awak, utamane ing pasuryan. Nanging banjur saya langsung wiwit ngrasakake, rasa sakit lan bengkak ilang. Sawise aku mandheg njupuk Prednisolone, aku bali menyang penampilan normal sawise setahun. Polyarthritis ora ngganggu saya 10 taun. Natalia, St. Petersburg

Pendhaftaran putune wis alergi karo edema sing elek. Dheweke ditampa ing rumah sakit lan diwenehake Prednisolone, ing antarane obat liya. Nalika nggunakake, napsu dheweke tambah, nanging kekebalan dheweke mudhun. Sampeyan ora bisa ngendhaleni kanthi cepet, sampeyan kudu ngurangi dosis sakdurunge. Secara bertahap, efek negatif wis ilang. Nanging sing paling penting, tamba iki mbantu putu wadon ngatasi alergi. Lika, Rybinsk

Anak wadon duwe jaundice atipikal, sing banjur ditambahake hepatitis. Masalah jaundice atipikal yaiku nalika bilirubin langsung lan ora langsung meh 50/50. Iki ora normal. Perawatan kanggo penyakit iki diarani kortikosteroid, lan kalebu Prednisone. Padha ngombe pil ing jadwal sing dhokter ditulis, mboko sithik ngurangi dosis. Setunggal wulan salajengipun, analisis biokimia nedahaken bilih bilirubin normal. Olga, Bashkortostan

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.