Kebijakan privasi

Privasi sampeyan penting banget kanggo kita. Kita kepingin bisa nyambut gawe ing Internet, manawa bisa, dadi apik lan bermanfaat, lan sampeyan kanthi bener kanthi tenang nggunakake informasi, piranti lan kesempatan sing paling jembar sing disedhiyakake dening Internet.

Informasi sampeyan ora bakal dituduhake utawa didol menyang pihak katelu. Nanging, kita bisa sebagian nyampekano informasi pribadhi ing kasus khusus sing diterangake ing Persetujuan menyang mailing list.

Data sing dikumpulake ing situs iki

Nalika ngirim komentar lan saran, uga pesen liwat formulir saran ing situs web kita, sampeyan ngirim Jeneng (Nama Pangguna) lan E-mail.

Saliyane situs iki nggunakake teknologi cookie, uga paling akeh situs ing Internet.

Kanggo maksud apa data iki dikumpulake?

Jeneng (Jeneng samesthine) lan email digunakake kanggo ngubungi panjenengan pribadi, kanggo nyegah identifikasi nalika ngirim pesen ing pungkasan.

A cookie minangka potongan cilik teks sing dikirim menyang browser saka situs sing dibukak. Iku mbantu situs kanggo ngelingi informasi babagan sampeyan, contone, basa sing luwih seneng ndeleng. Iki bakal migunani sabanjure ngunjungi situs sing padha. Thanks kanggo cookie, njelajah situs dadi luwih trep.

Cookie digunakake kanggo macem-macem tujuan. Contone, sampeyan ngidini sampeyan nyimpen setelan Aman Telusuran, nuduhake iklan sing migunani, ngitung jumlah kunjungan kaca, ndhaftar layanan kita lan nglindhungi data pangguna.

Data lan e-mail sampeyan ora ditransfer menyang pihak katelu, sawayah-wayah ora, kajaba ing kasus sing ana hubungane karo tuntutan legal. Data lan e-mail sampeyan ana ing server sing aman ing tlatah Federasi Rusia lan digunakake miturut aturan saiki Federasi Rusia.

Kanthi bantuan data iki, informasi diklumpukake babagan tumindak pengunjung ing situs kasebut kanggo nambah isi, ningkatake fungsi situs lan, kanthi mangkono, ningkatake migunani situs kanggo pengunjung.

Sampeyan bisa ngganti setelan browser sampeyan sawayah-wayal supaya browser ngalangi kabeh cookie utawa ngandhani sampeyan ngirim file kasebut. Elinga yen sawetara fungsi lan layanan situs ora bisa mlaku kanthi bener.

Kepiye data iki dilindhungi?

Kanggo nglindhungi informasi pribadhi, gunakake langkah-langkah keamanan administratif, manajemen lan teknis. Kita adhedhasar standar internasional kontrol ngarahake transaksi karo informasi pribadhi, sing kalebu kontrol tartamtu kanggo nglindhungi informasi sing dikumpulake ing Internet. Karyawan kita wis dilatih kanggo mangerteni lan nglakokne kontrol kasebut, sing padha kenal karo Kebijakan Privasi, peraturan, lan pedoman.

Nanging, nalika kita usaha kanggo nglindhungi informasi pribadi, sampeyan uga kudu njupuk langkah kanggo nglindhungi. Kita saestu nyaranake yen sampeyan njupuk kabeh langkah-langkah pencegahan nalika sampeyan lagi njelajah Internet. Layanan lan situs web sing diatur dening kita nyedhiyakake kanggo langkah-langkah kanggo nglindhungi kebocoran, panggunaan ora sah lan owah-owahan informasi sing kita kontrol. Senadyan kasunyatan manawa kita nindakake kabeh cara kanggo njamin integritas lan keamanan jaringan lan sistem kita, kita ora bisa njamin yen langkah keamanan kita bakal nyegah akses ora sah kanggo informasi kasebut dening peretas pihak katelu.

Yen sampeyan ngganti kebijakan privasi iki, sampeyan bisa maca babagan owah-owahan ing kaca iki.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.