Penyebab thrush ing wong

Wong lanang wuda ing jeroan Sampeyan bisa dadi infèksi kandidiasis liwat ngobati (ora dilestarekake) karo wanita sing nandhang sangsara . Saiki candidiasis ora ditampilake. Gejala sing sepisanan (kira-kira mau mengko) bakal katon ing 2-3 minggu. Yen, saliyane kontak sing ora dilindhungi, ana:

  • Kaku lan kesusahan sing ditindakake,
  • Corticosteroid creams,
  • Asupan anyar saka cytostatics utawa antibiotik
  • Dysbacteriosis
  • Microtrauma saka mukosa genital sing disebabake stimulasi termal utawa mekanik,
  • Tancep ing diet sugih karbohidrat
  • Diabetes mellitus
  • Penyakit kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, lan liya-liyane.
  • Luwih ditransfer penyakit venereal
  • Pelanggaran metabolisme karbohidrat,
  • Obesitas lan malnutrisi (penyalahgunaan kembang gula),
  • Nganggo celana ketat
  • Entri mikroorganisme Candida uniseluler menyang kelamin usus .

... banjur pratandha saka penyakit bisa kedadeyan 3-4 dina sawise sanggama.

Apa penyakit katon kaya wong?

Gejala candidiasis ing wong padha karo penyakit liyane, lan ing pirang-pirang kasus, penyakit kasebut asimtomatik (10-15%). Babagan sing ngganggu pasien kasebut yaiku pembengkakan lan kemerahan saka kelamin. Yen candidiasis ora diakoni ing tahap iki lan ora mulai waras, jamur saka endhas bakal pindhah menyang kulup, banjur menyang kulit penis, scrotum lan groin.

Manungsa waé! Isi bisa nyenengake: Foto genitalia kena pengaruh sariawan

Maca liyane babagan perawatan ing artikel sabanjure .

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.