Radevit

Analog

Ointment radevit - kothak lan tuba Ora ana analogue lengkap. Ana kosmetik krim karo macem-macem vitamin kanggo nambah kondisi kulit.

Bepantin utawa Methyluracil bisa dipigunakaké kanggo nyegah wounds.

Rega

371 р. Rata-rata rega online * 371 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ointment Radevit minangka komposisi seragam werna putih utawa rada kekuningan, kaya krim kosmetik kanthi konsistensi. Sold in pharmacies in tubes aluminum 350 mg, over-the-counter.

Indikasi

konsistensi salep Indikasi kanggo nggunakake radevita yaiku penyakit dermatologis lan reaksi alergi eksternal. Minangka tambahan, salep digunakake ing perawatan saka penyakit sistemik Komplek sing nyakup lesi ing kulit. Iki kalebu patologi ing ngisor iki:

Radevit wis bisa ditrapake kanggo nambani sunburn, nambani wounds (tanpa obat infèksius), retakan lan erosions sing disebabake kurang vitamin.

! Deleng uga:
Curiosin - kukul lan jerawat gel

Gunakake minyak wangi ing kosmetik - kanggo kulit sing nyusoni lan garing, regenerasi epithelium sawise ngresiki garing lan décolleté, kanggo ngurangi proses penuaan.

Radevit nglindhungi kulit tangane saka efek agresif kanggo ngumbah bedhil lan deterjen sing digunakake ing lingkungan profesional lan domestik. Obat kasebut ngilangake gangguan kulit sing disebabake dening banyu segara lan sinar matahari, nduweni efek sing nyenengake lan nyenengake.

Wigati: Yen sampeyan butuh agen antimikroba kanggo wounds lan ulkus sing rumit dening infeksi, banjur Baneocin bakal cocok.

Metode aplikasi

Radevit ditrapake kaping pindho saben dina kanggo masalah kulit kanthi lapisan tipis. Kanthi dermatitis sing kuwat, diiringi pemisahan exudate, ngaplikasi klambi khusus, sing ora dibusak nalika dina.

Komposisi kasebut kanthi cepet diserep, ora ninggalake tandha greasy ing kulit. Sadurunge nglebokake salep, sampeyan kudu ngresiki kulit nganggo solusi antiseptik utawa etil alkohol.

Contraindications

radevit-A Contraindication mutlak yaiku ngandhut.

Obat iki ora digunakake kanggo sensitivitas individu kanggo komponen sendi, tambah vitamin A lan D ing awak (hypervitaminosis), kelip keluwihan kelenjar sebaceous.

Ora nglebokake ointment minangka agen terapi ing pembentukan ulcers lan wounds saka etiologi sing ora dingerteni. Sawetara cacat kulit minangka akibat saka penyakit sistem endokrin, organ hematopoietik, utawa nunjukake perkembangan tumor. Tumindak njaba, ing kasus iki, ora menehi efek, amarga sababe iku patologi internal.

Sampeyan ora bisa digunakake kanggo wounds lan goresan, watara kang kawangun abang utawa dadi gedhe. Tanda kasebut nuduhaké perkembangan infèksi bakteri, sing mbutuhake janjian khusus perawatan.

Efek sisih

Tanpa anané sensitivitas kanggo komponen ointment, efek samping ora ditepungi. Obat iki bisa ditularake, kalebu ing kanak-kanak. Tenangake njaga ointment nalika meteng lan lactation, kanthi latar mburi hormonal sing ora stabil.

Komposisi

Tuba Radevit saka sisih mburi Bahan aktif obat kasebut yaiku vitamin A (palmitate retinol), vitamin E (alpha tocopherol) vitamin D (ergocalciferol). Komponen tambahan yaiku etil alkohol, gliserin, petrolatum, lilin emulsi.

Vitamin A - ngrangsang proses regenerasi epidermis (efek rejuvenasi), ngaktifake proses metabolisme, nyepetake penyembuhan abrasion lan lara.

Vitamin E minangka antioksidan alami, immunomodulator alami. Kanthi aktif ing produksi kolagen - gizi utama kanggo kulit, sing tanggung jawab kanggo elastisitas lan elastisitas. Ngandika pembentukan titik pigmen umur.

Vitamin D - ngresiki inflamasi, ngresiki kulit, nyuda swelling lan gatal.

Cautions

radevit-62 Umur urip saka tamba iku 4 taun saka tanggal masalah. Salep kadhangkala ora bisa digunakake, utamane kanggo wong sing rawan karo alergi, pasien karo dermatitis kronis, penyakit kulit sing nular.

Radevite ngandhut komponen biologis alam sing bakal rusak lan bakal ilang.

Umur urip 4 taun. Nyimpen ing 4-10 ° C, metu saka jangkauan bocah. Aja beku.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku krungu bab Raevita sing dawa ago, nanging aku kelalen tuku ing farmasi - Aku iki digunakake kanggo nggunakake di buruh kosmetik krim sing dituku ing toko toko. Padha larang, nanging ora bisa dipikirake. Ing kawitan, aku ora ngandel yen komposisi farmasi bakal mbantu nyingkirake masalah sing tansah - ngelingake lambe. Sampeyan kudu katon ing Frost pisanan, lan kulit ing lambe langsung retak, getihen lara katon. Iku ngrusak katon, lan uga banget nglarani. Radevit mbantu nyingkirake cacat sing nyedhaki radikal, senadyan iki arang banget. Aku sijine krim ing wayah wengi, cepet diserep, lan ora duwe rasa sing ora enak. Sawise rong dina, kulit dadi alus lan alus. Aku menehi saran kanggo sapa wae sing ngalami pangatusan kulit nalika musim dingin. Èfèktif! Antonina N., 24, Kaliningrad

Aku maca babagan Radevit salep ing Internet. Aku nyoba resep kanthi langsung, amarga ing mangsa aku ngilangi eczema ing tanganku. Panyakit sing muncul sawise pasuryan, lan nalika mangsa panas rampung, kaya ora ana masalah. Nanging wiwit dina pisanan gelembung musim dingin katon ing driji, lan gatal sing elek mulai. Tangan ditutupi scratching scratches, lan katon sing elek. Redavit nyimpen kula, lan iki ora exaggeration. Ing wayah bengi aku nyelehake tanganku, ngetokake sarung tangan kapas sing tipis, lan kejang. Esuke, kulit alus, lembut, lembut. Ingkang utama yaiku kanggo nahan seminggu - sampeyan ora bisa ngumbah pasugatan, ngetok sayuran, ngetokake kulit nganggo banyu panas. Karina V, 35 taun, St. Petersburg

Aku nggunakake Redavit salep minangka prophylactic. Aku aplikasi ing tangan, pasuryan lan gulu 2 kali seminggu kanggo ngreksa kesegaran lan elastisitas kulit. Ing tabung iki, mung kulit perlu vitamin, supaya ora ana rasa wedi. Efek bisa ditemokake sawise 14 dina. Utamane dianjurake kanggo wong-wong sing alergi kanggo kosmetik sing didol ing toko. Iklan ora njamin kualitas barang sing dipercaya. Kanggo Radharvit salep, didol ing farmasi, sing nandheske keamanan obat kasebut. Anna I., Novosibirsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Olga :

    Aku wis nggunakake sawetara taun. Obat sing paling efektif, amarga komposisi, salep ndandani macem-macem masalah. Aku ngresiki tanganku supaya ora ngilangi banget. Kadhangkala aku ngambung lambene. Saka wektu kanggo wektu aku pasuryan. Muga-muga krim sing menehi rejuvenating banget.

    • Lily :

      Saka aku, aku bisa ngomong yen rehearsing! Aku wis nglamar iki kanggo wengi wis kanggo taun, nanging asil nyata wis ing sasi! Temtu, aku ora duwe kedutan jero, nanging cilik lan mimic, nanging isih ... Ing mangsa lan mangsa kadhemen aku aplikasi sandi tangan supaya padha ora garing!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.