Analog flucostat Rusia lan manca

Zat aktif " Flukostat " - fluconazole - agen antifungal kanggo sariawan. Sacara dasar, persiapan padha digawé ing tablet, supositoria, kapsul, solusi. Obat-obatan ngandhut dosis sing beda saka zat aktif - 50 mg lan 150. Sawetara perusahaan Rusia lan manca ngasilake fluconazole ing macem-macem jeneng minangka analog saka flucostat saka thrush.

Anatomi Flucostat saka Thrush
Vero-Fluconazole Mycoflucan Flucomicide SEDICO Flucor
Disorel Sanovel Nofung Fluconazole Forkan
Diflazon Procanazole Fluconazole Hexal Fungolon
Maikonil Fangiflu Fluconazole STADA Ciscan
Medoflucon Flukozan Fluconazole-Teva
Mycomax Flucoside Flukonorm
Mikosist FlucoMabol Flucoral

Aja lali yen zat aktif sing padha ora ateges efek sing padha .

Diflazon (Slovenia) 276 - 376 r. (gumantung ing wilayah)

Wangun rilis

KRKA diarani Solusi, tablet, sirup, bubuk, kapsul.

Indikasi

digunakake kanggo candidiasis saka sistem urogenital, sistem pernapasan, candidiasis kulit, pangkal lan mungkasi mycosis. Sukses kanggo perawatan kandidiasis vagina kronis.

Dosis: asupan tunggal saka 150 mg Diflazon. Kanggo nyegah kambuh - 150 mg sak sasi kanggo 4 sasi. Kanggo nyegah candidiasis - 50 mg saben dina.

Efek sisih

Bisa nyebabake toothache, ruam kulit, dizziness, lemes, ilang napsu, kram, mual, diare, constipation, nyeri abdomen, fungsi ati abnormal, ginjel, kembung, sirah, botak, hipokalemia. Ing kasus overdosis: paranoia, hallucinations.

Contraindications

Hypersensitivity, alcoholism, bocah nganti enem sasi, kanthi gagal ginjal lan hépat, kandhutan , lactation.

Diflucan (Prancis) 492 - 848 r

Wangun rilis

Diflucan Kapsul ing: 50, 100 lan 150 mg, penundaan disiapake saka bubuk - 10 lan 40 mg.

Dosis: njupuk sakdurunge dening tutuk 150 mg. Kapsul sing ditelan kabeh.

Obat iki dirilis kanthi bebas. Panyimpenan wektu: 5 taun - kanggo kapsul, 3 taun - kanggo bubuk.

Contraindications

Gunakake nalika meteng, fungsi ati sing ora normal, ruam, arrhythmia, ora seimbang elektrolit kudu nyingkiri.

Efek sisih

Saka sisih sistem saraf tengah: pusing, owah-owahan ing rasa, sirah.

Sistem pencernaan: diare, dyspepsia, sakit weteng, muntah, kembung, mual. Tambah bilirubin, hepatitis (jaundice).

Sistem kardiovaskular: kaku lan flutter saka ventrikel.

Dermatologi: usus gedhe, urtikaria.

Metabolisme: tambah kolesterol, hipokalemia.

Pasien karo AIDS, onkologi ing perawatan owahan paramèter getih, fungsi ginjal lan ati.

Mikosist (Hongaria) 279 - 550 r

Mikosist Obat antifungal kanggo perawatan saka sariawan. Kapsul mikosis sing didol tanpa resep medis, solusi kasebut diwenehake. Rega lan review bisa ditemokake ing kene .

Tindakan farmakologis

Bahan aktif nduweni aktivitas antijamur marang: Candida, Cryptococcus neoformans, Trichophyton, Microsporum. Kanggo candidiasis njupuk siji kapsul 150 mg. Kanggo pencegahan kambuh - 4 sasi, saben kapsul sak sasi. Instruksi lengkap .

Efek sisih

Nimbulake muntah, kembung, mual, nyeri weteng, diare. Kurang umum, disfungsi ati, neutropenia, sirah, disfungsi ginjal, kebotakan, kejang, agranulositosis, hypokalemia, thrombocytopenia. Alergi : ruam kulit, abang kulit, reaksi anaphylactoid.

Nofung

Kapsul: 50, 100, 150 mg fluconazole.

Dosis: karo candidiasis vagina, asupan siji saka 150 mg. Kanggo ngurangi kambuh - 150 mg 1 dina saben sasi. Duration of treatment yaiku individu, 4 - 12 sasi.

Efek sisih

Diare, mual, kembung, jarang - fungsi ati abnormal. Sakit kepala, kram (jarang). Leukopenia, neutropenia, trombositopenia, agranulositosis. Alergi: ruam kulit, sindrom Stevens-Johnson (langka), sindrom Lyell. Fungsi ginjel kacepetan, kebotakan, hipokalemia.

Sarat lan kondisi panyimpenan

4 taun ing suhu 15-25 ° C, ing panggonan kang peteng, ora bisa nyedhaki anak.

Procanazole

Contraindications

Procanazole Hypersensitivity, reaksi imunologis, nggunakake terfenadine, ngandhut, nyusoni. Kategori tumindak ing janin - C (FDA).

Efek sisih

Nyeri sirah (13%), mual (7%), diare (3%), ruam kulit (1.8%), dyspepsia (1%), pusing (1%), rasa rasa (1%). Arang banget - angioedema, reaksi anafilaksis.

Dermatologi: sindrom Stevens-Johnson lan alopecia.

Nalika gejala nambah, perawatan kudu mandheg.

Pandhuan khusus: pamrentahan sing prematur saka perawatan thrush ndadékaké gegandhèngan.

Fluconazole-Teva (Hungaria) 139 r

Fluconazole-Teva Indikasi sing digunakake: candidiasis ing membran mukosa, kalebu sariawan, jamur kulit jamur.

Contraindications: alergi, gagal ati, meteng, nyusui, bocah-bocah ing 3 taun.

Efek sisih: diare, rash kulit, kejang, mual, dizziness, botak, kembung, rash kulit.

Overdosis: prilaku paranoid, hallucinations.

Ziskan (india) 332,88 r

Ciscan Dosis: individu (50-100 mg / dinten). Kanthi vaginal candidiasis - sakdurunge 150 mg. Kanggo prophelaxis - 3-12 mg saben kg bobot awak.

Contraindications: meteng, nyusoni, hypersensitivity. umur bocah.

Efek sisih: ruam kulit, diare, mual, kembung. Jarang - konvulsi, fungsi ati sing ora normal, agranulositosis, trombositopenia, neutropenia, leukopenia. Alopesia, hiperkolesterolemia, hypertriglyceridemia, hypokalemia.

Kondisi panyimpenan: 3 taun ing suhu 15-25 ° C, adoh saka cahya.

1 komentar

  • Galya :

    Carane akeh macem-macem hal aku nyoba saka sariawan, ing pungkasan mung flucostat mbantu, mula aku mikir yen bedane karo wong liya yen luwih efektif.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.