Rostov-on-Don

Tambah klinik

Klasik Medical Center

Fitur khas pusat kecantikan "Klasik" yaiku panuntun layanan dermatologis lan kosmetik multidisiplin. Tujuan kasebut entuk berkat kanggo tim karyawan sing unik nggabungake pengalaman sing ngluwihi pasien, pengalaman profesional saka 15 nganti 30 taun, dokter lan calon ilmu medis lan penguasaan teknologi kosmetik paling modern. Pusat iki nduweni peralatan kosmetik paling modern, mung digawé kanthi sertifikat lan nduweni registrasi [...]

Bolshaya Sadovaya, 77