Rumikosis

Analog

Rumikoz No. 6 lan No. 15

Rega

: 444 р. Rata-rata online rega * : 444 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

55878 Indikasi

  • Jamur kuku
  • Jamur ing kulit
  • Candidiasis, kalebu candidiasis kulit, kuku, vagina, rongga lisan, lan liya-liyane.
  • Tonsolithus
  • Aspergillosis
  • Histoplasmosis
  • Blastomycosis
  • Cryptococcosis
  • Paracoccidioidomycosis
  • Sporotrichosis

Minangka obat apa wae, Rumicosis ditrapake jroning wangun jamur kuku .

Dosis lan Duration

Rumikoz 100mg kps №6 Tablet dicekel 1 utawa 2 kali dina, gumantung saka penyakit, sawise dhahar:

  • Aspergillosis: 200 mg 1 dina saben dina, 2-5 wulan
  • Blastomycosis: 100 mg sapisan dina - 200 mg 2 kali dina, 6 wulan
  • Vulvovaginal candidiasis: 200 mg 2 kali dina, 1 dina (utawa 200 mg 1 dina dina, 3 dina)
  • Histoplasmosis: 200 mg 1-2 kali dina, 8 wulan
  • Keratitis jamur: 200 mg 1 dina saben dinten, 3 minggu
  • Candidiasis organ internal: 100-200 mg 1 dina saben dina, saka 3 minggu nganti 7 wulan
  • Meningitis cryptococcal: 200 mg 2 kali dina, saka 2 sasi nganti 1 taun
  • Cryptococcosis (kajaba meningitis): 200 mg 1 dina saben dina, saka 2 sasi nganti 1 taun
  • Mycoses kulit tangan lan sikil: 200 mg 2 kali dina, 1 minggu (utawa 100 mg 1 dina sedina, 1 sasi - ditemtokake dening dokter)
  • Mycoses kulit, ing awak liyane: 200 mg 1 dina saben dina, 1 minggu
  • Trus ing tutuk: 100 mg 1 dina saben dina, 15 dina
  • Pityriasis versicolor: 200 mg 1 dina saben dina, 1 minggu
  • Paracoccidioidomycosis: 100 mg sapisan dina, kanggo 6 sasi
  • Sporotrichosis: 100 mg 1 dina saben dina, 3 wulan
  • Chromomycosis: 100-200 mg 1 dina saben dina, 6 sasi

Kanggo jamur kuku, tumindak wektu 3 minggu kanthi istirahat 3 minggu. Alami, sampeyan uga kudu nggunakake tamba lokal (tetes utawa salep). Perawatan karo tamba lokal tetep nganti regrowth saka kuku sehat.

1 minggu 200 mg 2 kali dina
2 - 4 minggu a break
5 minggu 200 mg 2 kali dina
6 - 8 minggu a break
Minggu 9 200 mg 2 kali dina

Contraindications

1567878 Sampeyan kudu nampa Rumikoz mung miturut urutan dhokter lan ing kontrol.

Ora bisa dijupuk ing kasus ing ngisor iki:

  • hypersensitivity menyang tamba;
  • umur bocah;
  • Gagal jantung abot;

karo care:

  • penyakit ati;
  • gagal ginjal.

Rumikoz wis kontraindikasi ing kandhutan lan nyusoni. Ing kasus darurat, janjian saka ibu sing nyusoni, sampeyan kudu netepake wektu pambusakan nyusoni. Sampeyan uga kudu nggunakake kontrasepsi lan ora ngrancang kanggo angen-angen sajrone perawatan karo Rumicoz.

Efek sisih

Ora klebu:

  • nyeri weteng
  • diare,
  • dyspepsia,
  • constipation
  • mundhut napsu
  • mual lan mutah
  • hepatitis (ing kasus sing arang banget, karusakan ati bisa beracun sing abot, gagal ati akut lan pati)
  • sirah lan pusing,
  • peripheral neuropathy (gangguan peripheral syaraf sing ngirim impulses menyang macem-macem organ)
  • gatal, rash, urticaria, angioedema,
  • banget langka: eritema multiforme exudative (sindrom Stevens-Johnson), alopecia, fotosensitifitas kulit.
  • menstruasi kelainan,
  • hipokalemia,
  • sindrom edema
  • Gagal jantung lan edema pulmonary,
  • hypercreatininemia,
  • pewarnaan urin kanthi werna peteng.

Komposisi lan farmakokinetik

Rumikoz No. 6 lan No. 15 Antimikotik saka macem-macem tumindak antifungal, klompok triazol.

Bahan: Itraconazole (100 mg), hipromelosa, gelatin, pewarna, pati, polokter, gula.

Kaya obat anti-jamur liyane, nyegah sintesis ergosterol, sing dadi bahan bangunan utama kanggo membran sel saka jamur patogen. Mangkono mungkasi wutah saka jamur lan ndadékaké bakal mati.

Aktif marang dermatophytes, ragi, ragi lan jamur jamur:

  • Aspergillus spp.,
  • Blastomyces dermatitidis,
  • Candida albicans
  • Candida glabrata,
  • Candida krusei,
  • Candida spp.,
  • Cladosporium spp.,
  • Cryptococcus neoformans,
  • Epidermophyton floccosum,
  • Fonsecaea spp.,
  • Geotrichum spp.,
  • Histoplasma spp.,
  • Microsporum spp.,
  • Paracoccidioides brasiliensis,
  • Penicillium marneffei,
  • Pityrosporum spp.,
  • Pseudallescheria boydii,
  • Sporothrix schenckii,
  • Trichophyton spp.,
  • Trichosporon spp.,

lan liyane.

Liyane

Simpen ing peteng, garing, ora bisa tekan bocah, ing suhu ora ngluwihi 25 ° C. Umur urip 3 taun. Kanggo didol kanthi resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ibu saya wiwit ngalami masalah kesehatan karo umur. Kajaba iku, padha diarani dermatomycosis. Kaping pisanan, kita diwenehi tamba larang, aku ora ngarani. Ditakoni ing analog farmasi sing luwih murah - menehi rumikoz. Kang menehi kritik dening instruksi - bab sing padha, 2 minggu dianggep, kabeh tindak. Sing apik lan ora kudu overpay. Rosa Tagirovna, Ulyanovsk

Pil apik, aku menehi saran kabeh. Mbantu kula saka sariawan. Evgenia, Nizhny Tagil

Aku tiba-tiba mulai keprungu kepyaku lan dandruff muncul, ora ngenteni wektu suwe, nanging dadi luwih elek, aku kudu menyang dokter. Aku ora ngerti sapa sing kepengin dhisik, aku lunga menyang dokter terapi - bab pisanan sing ana ing pikiranku. Ahli terapi diwenehi sampo lan diarani dermatolog sawise seminggu. Dermatolog nyawang perbaikan kasebut sing lemah lan ditambah pil kasebut kanggo shampo. Sawise sepisan, itching mandheg, lan sawise minggu ing reception aku marang kabeh iku apik, supaya tablet padha digunakake. Alexey, Novosibirsk region

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.