Rupafin

Analog

Rupatadin Ora ana analog sing lengkap babagan rupatadin.

Ndeleng antihistamin liyane.

Rega

366 р. Rata-rata rega online * 366 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Rupafin dipanggonke minangka grup obat anti reresik kanthi aktivitas antihistamin H 1 . Ditunjuk kanggo ngilangi gejala rhinitis alergi lan manifestasi kulit alergi.

Wangun lan komposisi rilis

rup08 Rupafin teka kanthi bentuk tabung bunder kanthi warna pink-oranye.

Efektivitas terapeutik obat kasebut disedhiyakake dening bahan aktif - rupatadine fumarate, yaiku pemblokiran reseptor H 1- alat periferal, tindakan sing selektif lan langgeng.

Minangka zat tambahan, Rupafin ngandhut:

  • selulosa microcrystalline;
  • lactose monohydrate;
  • magnesium stearate;
  • pati pregelatinized;
  • wesi weden oksida kuning;
  • wesi weden oksida abang.

Indikasi sing digunakake

Penggunaan Rupafina dianjurake kanggo ngobati gejala urticaria lan rhinitis alergi .

Contraindications

Backpacking Rupafina Obat iki ora bisa digunakake dening wong ing umur rolas (minangka safety lan efficacy saka Rupafine kanggo grup umur iki ora dikonfirmasi), uga dening wanita nalika meteng lan lactation.

Prescribing the drug uga ora dianjurake yen pasien duwe:

  • intoleransi individu kanggo komponen tamba;
  • gagal ginjal lan / utawa ati;
  • kekurangan laktosa utawa sindrom kurang kekurangan glukosa-galaktosa, intoleransi keturunan langka tumrap galaktosa.

Kanthi ati-ati lan mung sawise rembugan karo dokter, Rupafin bisa diterbitake kanggo wong tuwa, uga kanggo pasien:

  • hipokalemia sing ora bisa ditrapake;
  • interval QT lengkap;
  • kahanan proarrhythm persisten.

Dosis lan Administrasi

Rupin kudu dijupuk kanthi lisan, lan pil kasebut ora gumantung marang asupan pangan.

Disaranake njupuk 1 tablet 1 wektu saben dina.

Efek sisih

Rupafin Reaksi sing paling umum sing kedadeyan nalika njupuk Rupafine yaiku lemes, ngantuk, lan ngelu.

Instruksi kanggo obat uga menehi informasi babagan kamungkinan manifestasi sing ora dikepengini:

  • ing bagian sistem pernapasan: mukosa nasal garing, tenggorokan garing, nosebleeds, rhinitis, pharyngitis, nyeri ing laring lan pharing, batuk (manifestasi iki jarang diamati);
  • ing bagian sistem pencernaan: tutuk garing, dispepsia, muntah, diare, mual, constipation, nyeri ing weteng;
  • tissue lan kulit subkutan: ruam;
  • ing bagean sistem saraf: pusing, asthenia, irritability, kurang konsentrasi perhatian;
  • ing sisih nutrisi lan metabolisme: tambah napsu;
  • ing bagian sistem musculoskeletal: arthralgia, nyeri punggung, myalgia;
  • ing bagian awak minangka sakabehe: general malaise, gain bobot, thirst, demam;
  • ing bagean paramèter laboratorium: owah-owahan ing tes fungsi ati fungsi, nambah ALT, CK, AST.

Interaksi narkoba

rup555 Ati-ati mbutuhake administrasi simetris Rupafin kanthi erythromisin , ketoconazole , lan inhibitor liyane isoenzyme CYP3A4.

Nalika njupuk obat ing dosis 20 mg mundhak efek sing disebabake dening asupan etanol.

Kanthi perawatan bebarengan karo statin, sampeyan bisa nambah tingkat CPK, supaya njupuk Rupafine kanthi bebarengan minangka agen farmakologi sing padha kudu ati-ati.

Ing proses ngobati tamba kasebut, ora dianjurake kanggo nggunakake jus jeruk bali, amarga bisa nyebabake aksine rupatadine 3,5 kaping.

Sarat lan kondisi panyimpenan

Rupafina nduweni umur simpan 3 taun, dianjurake kanggo nyimpen obat kasebut ing kemasan asli ing papan sing ora bisa dituju kanggo bocah-bocah, kanthi suhu ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sakabehing aku bisa ngeling, aku tansah kudu tuku obat-obatan kanggo alergi, aku nyoba kabeh: saka Tavegila lan Suprastin kanggo Suprastex lan Zyrtek. Uga, obat-obatan kasebut mung mbiyantu, lan ora bisa ngalami urtikaria kanthi ngeling-eling dhewe karo gatal sing ora karu. Miturut saran saka dhokter, Rupafin wis dituku, aku wis njupuk pil kanggo sasi wis - asil wis wareg. Iku misale jek yen gatel sing wis dadi habitual ilang 15 menit sawise njupuk obat, lan aku bisa kanthi aman babagan bisnis lan seneng bersosialisasi karo wong sing dikasihi! Valeria, Samara

Kanggo sawetara taun, aku tormented dening irung runny kronis, meh ora tau maringaken. Kabeh jenis aerosol, semprotan, sing saya nyoba ing jumlah akeh, ora mbantu. Nggoleki penyebab penyakit, dheweke mbalik menyang alergis, sing menehi saran Rupafin. Dheweke kepenak karo tamba - irung napas kanthi bebas. Ing karya, aku kerep duwe berkomunikasi karo klien, mula aku wedi marang manifestasi saka rasa ngantuk, sing asring ditulis ing review babagan Rupafin, mula aku nyoba njupuk pil kanggo wengi. Aku ora sok dong mirsani efek samping. Sergey, Moskow

Sapa wae sing kenal karo alergi ngerti carane angel kanggo menehi hasil karo samubarang kedadeyan kasebut, yen, yen, irung terus diisi amarga rhinitis alergi. Saliyane, aku uga nemu gangguan sing kaya mangkono lan kanggo wektu sing suwe aku ora bisa nemokake alat sing cocog, nanging uga kanggo jangka wektu sing cendhak, nanging uga bisa ngelingi babagan irung sing kaku. Sawise maca akeh review, tuku Rupafin. Pancen, obat mbantu. Obat iki ora duwe efek langgeng, nanging gejala sing ora karu ilang ing 15-20 menit sawise diestion. Aku ora duwe efek sampingan, mung negatif sing rega sing rada dhuwur, nanging analog sing murah, kaya efektif, durung ditemokake. Milena, Krasnodar

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Lyudmila :

    Wong alergi karo 20 taun pengalaman Aku nyoba kabeh saka rhinitis alergi, mung rupofin mbantu

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.