Set Safotsid

Analog

Safotsid Obat iki ora duwe analog.

Rega

: 671 р. Rata-rata rega online (sakumpulan 4 tablet) * : 671 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ing isi lan wangun tamba

Safocid tamba kasebut kalebu kompleks saka telung jinis tablet saka werna-werna werna.

  1. Komponen aktif tablet pink karo fraktur jambon yaiku fluconazole (150 mg ing 1 tab.).
  2. Tablet pink karo inti putih ing break ngemot zat aktif - azithromisin (1000 mg saben 1 tab.).
  3. Tablet karo cangkang putih lan zat putih ing break kalebu zat aktif - secnidazole (1000 mg saben 1 tab.).

dscn7009_1 Siji pesawat kasusun saka tablet kanthi fluconazole, tablet kanthi azitromisin lan loro tablet kanthi secnidazole. Kabeh tablet papat diselehake ing blister pack (blister) film PVC lan aluminium foil. Siji utawa telung blisters sing dikemas ing kothak karton.

Sampeyan kudu disimpen ing panggonan sing peteng lan garing kanthi suhu nganti 30 ° C. Pandhuan nuduhake urip telung taun.

Umumé efek ing awak

dhqsYlEmvNr3crcZCWa9Zg Obat iki ngandhut kombinasi antifungal, anotibiotika lan obatan anti-bakteri antiprotozoal (marang mikroorganisme paling gampang). Makna saka tumindak saben komponèn yaiku:

  1. Fluconazole minangka agen antifungal. Iki nyegah kegiatan enzim jamur, nambah permeabilitas membran sel, nyegah pertumbuhan lan reproduksi. Obat iki efektif kanggo nglawan mycoses oportunistik sing disebabake dening jamur pathogen sing kondhisi (umpamane, Candida spp., Microsporum spp.).
  2. Azithromisin minangka obat antibakteri kanthi spektrum sing akèh. Iku nyegah wutah lan panyebaran bakteri. Ing konsentrasi dhuwur ndadekake efek bakterisida. Nuduhake kegiatan kanggo patogen ekstrasel lan intraselular.
  3. Secnidazole minangka agen antimikroba bakterisida. Aktivitas kasebut kawujud ing bakteri anaerob (spora lan non-spora-mbentuk), patogen infeksi protozoal. Interaksi karo DNA sel microbial, nglanggar struktur helisik, ngeculake benang, nyegah sintesis asam nukleat. Akibaté, sel kasebut mati.

Safotsid uga diserep saka saluran pencernaan. Konsentrasi paling dhuwur saka komponen kasebut dumadi ing siji setengah jam sawise njupuk pil.

Indikasi

Obat kasebut dianjurake kanggo infeksi gabungan saka organ urin, ditularake kanthi seksual:

  • gonorrhea,
  • chlamydia,
  • infeksi jamur
  • trikomoniasis
  • vaginosis bakterial
  • sing ana gegayutan karo cystitis spesifik lan nonspecific, vulvovaginitis, urethritis, cervicitis.

Kondisi ing tamba kasebut contraindicated

safocid-tab.-4-kombinir.-preparat_1007

  • rusak organik ing sistem saraf pusat,
  • Gagal ginjel
  • penyakit getih
  • Gagal liver abot
  • meteng lan laktasi ,
  • umur ora ngluwihi 18 taun
  • hypersensitivity kanggo komponen.

Efek sisih

Njupuk Safocid arang nyebabake efek samping sing ora dikarepake. Nanging kadhangkala uga ana ing gambar klinis lan mujudake:

  • tachycardia
  • mual utawa muntah
  • diare,
  • nyeri weteng,
  • kurang napsu utawa kurang.

Ing sawetara kasus, bisa diamati:

Apa kudu eling ing proses perawatan

Ukuran paket Safotsid Sadurunge miwiti njupuk perlu kanggo sinau dhewe karo fitur tamba:

  1. Perawatan parallel karo antacids mbutuhake break 2 jam sadurunge njupuk azithromycin.
  2. Sampeyan ora bisa nggunakake etanol, amarga nalika nggabungake secnidazole lan alkohol bisa dadi cramps usus, nyeri sirah, mual, siram menyang raine getih.
  3. Teks positif palsu kanggo sifilis bisa saka secnidazole.
  4. Umumé, kompleks iki ora mengaruhi kemampuan kanggo nyopir mobil lan nindakake karya sing mbutuhake reaksi fisik lan mental sing dhuwur. Nanging kudune ngelu bisa nyebabake kabisan kasebut.
  5. Pelanggaran moderat ing ginjel lan ati kudu ati-ati nalika nggunakake obat kasebut.
  6. Iku bisa ditampa kanggo gabungke flukonazole karo obatan hypoglycemic, nanging penderita diabetes kudu ngerti risiko hypoglycemia.

Cara njupuk pil

Njupuk Safocid dianjurake kanggo jam sadurunge mangan. Sampeyan bisa uga sawise meal, nanging ing rong jam. Sampeyan perlu ngombe sakabehing set ing blister saka 4 tablet lan ngombe cairan akeh. Perawatan sapisan.

Akibat saka overdosis

Melebihi dosis obat ing kasus sing jarang kasebut mbebayani kanggo kesehatan. Nanging sampeyan kudu ndeleng dokter.

Wiwit karo overdosis fluconazole, ing ngisor iki bisa uga:

  • hallucinations,
  • manifestasi paranoid.

Dosis excess azithromycin kanggo:

  • mual
  • diare,
  • muntahake
  • mundhut pangrungon sementara.

Ulasan

Obat iki trep banget - aku njupuk pil lan kelalen. Aku ora seneng perawatan jangka panjang, supaya Safotsid mung kanggo aku. Ing preparation saka telung jinis tablet, tumindak ing sawetara jinis infèksi. Penyakit peradangan wanita asring disebabake dening infeksi campuran. Mulane tamba efektif kanggo kita. Sajrone jam mangan aku ngombe 4 tablet, kaya sing kasebut ing instruksi. Banjur jam suwene mangan. Gampang kanggo nindakake, menehi asil cepet. Iku gampang. Galina, 32, Syktyvkar

Obat sing gampang banget, luwih-luwih yen ora perlu diobati, yaiku kanggo nyegah macem-macem infeksi. Aku kerja pirang-pirang taun minangka perawat karo ginekolog. Akeh wanita wis diwenehake obat kasebut. Para pasien nginum kasebut miturut pandhuan, lan dhokter mbuktekake yen ora ana infeksi. Minggu kepungkur teka sandi. Aku kudu cervix ing cervix. Ujianku ora apik, mula aku wedi marang infeksi. Nanging dosis siji Safocid nylametake dheweke saka piala iki. Ora ana inflammation, ora mbledhos. Pak Guru ginjel seneng karo aku. Taisiya, 42, Rybinsk

Thanks kanggo Safotsidu, aku nyegah dhuwit lan perawatan dawa. Kanca lan aku tindak menyang Crimea lan kita duwe pacangan karo wong lanang sing nggantheng, tanpa kondom. Banjur aku banget kuwatir, tindak menyang farmasi, ing ngendi aku disaranake obat kasebut. Aku ngombe (mung perlu sapisan) lan ditawan menyang kanca. Nanging dheweke ora gelem. Sawetara dina salajengipun dheweke diaknosa karo chlamydia lan trichomonas. Dheweke dianggep dawa lan nyenengake. Lan aku kabeh wis resik. Iku apik yen aku nyadari wektu iki lan ana obat sing efektif. Iku welas asih dheweke ora bisa ngiringi kanca. Liza, 23, Vologda

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.