Salislik Seng Sekat

Analog

salicilovo-cinkovaya-77 Sampeyan bisa nggunakake oles salislik karo salep seng minangka pasangan.

Rega

: 30 р. Rata-rata rega online * : 30 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Senyawa salislik-seng (banjur kasebut SCP) diwenehake kanggo perawatan penyakit kulit kayata kukul, jagung, warts, psoriasis, jenis dyskeratosis, eksim kronis, lan seborrhoid lara .

Dosis lan Administrasi

Tempel ditrapake ing lumahing kulit sing kena pengaruh kanthi lapisan tipis 2-3 kaping dina.

Contraindications

salicilovo-cinkovaya-1 SCPs ora dianjurake kanggo nggunakake nalika meteng lan lactation, nalika tumindak ginjel saka ginjal, kanthi clotting getih sing suda.

Penyakit-penyakit kaya diathesis hemorrhagic, penyakit ulkus peptik lan anemia uga minangka indikasi kanggo kegagalan nggunakake salep. Yen wilayah kulit sing magepokan banget lembab, lenga kasebut ora digunakake ing kasus iki.

Keringane banget saka kulit uga minangka kontraindikasi kanggo nggunakake pasta salislik-seng. Aja nggunakake inti ing perawatan bocah nganti 12 taun, uga kanggo wong sing duwe intoleransi kanggo asam salislik.

Overdosis

Ora diamati.

Efek sisih

salicilovo-cinkovaya Nalika nggunakake tempel luwih saka 6-7 kali dina, bisa uga ana manifestasi kayata kobong utawa gatal-gatal, rash kulit lan reaksi alergi awak liyane.

Ana uga kasus tinnitus sing terpencil, mundhut pangrungon, dizziness, lan ngetokake nalika nglamar salep menyang area gedhe kulit sing kena pengaruh.

Ing sawetara pasien, nalika ngobati kawasan kulit luwih saka 70% saka awak ing wektu sing dawa, konvulsi dumadi, respirasi diblokir, diathesis hemorrhagic dicethakaké, lan fungsi ginjel lan ati ora bisa diatasi.

Reaksi alergi sing bisa kedadeyan, kedadeyan banget kanthi agresif, supaya ora bisa nggunakake obat ing cara sing rusak.

Komposisi lan kualitas farmakologis

SCP mung ditrapake kanggo njaba. Obat iki dirilis ing 25 kaleng mg.

Komposisi pasta (1 g) kalebu bahan aktif kaya asam salisilat (20 mg), seng oksida (250 mg). Pati lan petrolatum gandum digunakake minangka zat tambahan.

Tindakan farmakologis

salicilovo-cinkovaya-96 Tempel kasebut nduweni efek farmakologis ing ngisor iki:

  • mbusak inflammation, disinfects;
  • nduweni pengaruh keratolytic.

Seng, yaiku bagéan saka tempel kang garing, nyepetake proses penyembuhan.

SCP bisa dituku ing sembarang apotek tanpa resep, supaya sampeyan kudu nemokake dhokter kanggo dheweke janji lan ora ngombe dhokter. Carane pasta ing perang nglawan penyakit kulit sing paling umum?

Kukul

Yen ditrapake kanggo nggunakake tempel-seng paste kanggo kukul utawa ireng panggonan sing katon, sampeyan kudu ngerti yen tempel ora panacea ing prakara iki.

Oles salislik-seng bakal duwe efek anti-inflamasi lan disinfecting ing kulit. Nanging ora cukup kanggo pemulihan sing lengkap, amarga sabab jerawat luwih jero - ing ketidakseimbangan hormonal, gangguan metabolisme. Paling asring, iku bocah enom sing ngalami jerawat.

Psoriasis

Paling asring, patients karo psoriasis ngandhut efek positif ing kulit yaiku ccp. Lan iki bener amarga asam salisilat yaiku bagéan saka tempel. Iki minangka komponen utama obat sing digunakake kanggo nambani penyakit kulit iki.

Asam salicylic nyegah tampilan "timbangan" lan nduweni efek anti-inflamasi. Yen penyakit kasebut ana ing tataran awal, banjur kanthi bantuan tempura kasebut bisa rampung mandheg.

Yen proses mlaku, dokter kudu menehi resep obat tambahan. Proses kabèh perawatan psoriasis kudu dilakoni miturut pengawasan langsung saka dermatolog.

Herpes

salicilovo-cinkovaya-49 Akeh wong sing nandhang sangsara saka herpes. Nanging, kanthi bantuan stsp, akeh pasien sing kasil ngecualekake saka penyakit iki. Bahan kimia sing nggawe tempe iki, nyuda inflamasi lan mbasmi lara.

Senadyan lara cilik ing saindhenging lambé, aja ngobati nganggo obat kasebut. Kasunyatane manawa kulit saben wong beda karo tenderness lan nomer saka labial prau. Yen sampeyan ora ngetut dosis, sampeyan bisa entuk reaksi alergi.

Aja dadi keset kanggo berkonsultasi karo dokter kanggo janjian sing tepat saka jumlah salisil - tempel seng. Sampeyan kudu ora uga nyana yen kanthi bantuan zat iki, sampeyan bakal bisa ngilangake herpes. Iku ora. Herpes dhewe mung bisa dicegah dening obat antivirus. Lan salep seng biasa bakal nambani unsur patologis saka virus luwih cepet.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis nggunakake tempel seng salislik luwih saka setahun. Alat iki luar biasa ora mung kanggo sifat-sifat farmakologis, nanging uga nduweni kemampuan. Ing wektu remaja, aku ora bisa nglakoni apa-apa. Kukul wis ilang ing sawetara dina. Dheweke digunakake ing lapisan banget tipis kaping 2 dina - esuk lan sore. Dheweke dianjurake kanggo kabeh kanca, sing banget ngucapke matur nuwun marang aku mengko. Matur nuwun Gusti sing saiki wis metu ing apotek, lan banjur dhawuh sawetara taun mung liwat Internet. Tatyana, Wilayah Novosibirsk, Rusia

Aku wis nandhang psoriasis nganti pirang-pirang taun. Penyakit iki exacerbated ing offseason. Ing wiwitan, nalika penyakit kasebut ing tahap agresif, dheweke nggunakake obat-obatan sing diresepaké minangka asam salisilat sing diwenehake dening dokter. Nanging sajrone limang taun kepungkur, iki dhuwit murah sing wis mbantu. Apik banget karo asil. Aku nglamar kaya dokter 3 kali dina. Igor, Tver, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.