Alkohol salislik

Analog

salicalovaya-kislota

Rega

: 15 р. Rata-rata rega online * : 15 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Salisil alkohol minangka obat terjangkau lan efektif kanggo ngilangi masalah kulit.

Asring alat kasebut digunakake ing perang nglawan kukul lan kukul.

Larutan alkohol saka asam salisilat nduweni sipat antiseptik, antibakteri, antijamur lan anti-inflamasi sing apik banget, sing larang regane lan didol ing saben farmasi.

Formulir komposisi lan release

salicilovaja_kislota1 Salisil alkohol yaiku campuran etil alkohol lan asam salisilat ing maneka warna konsentrasi. Asam salisil kasebut pisanan ditemokake saka kulit kayu willow lan digunakake kanggo ngobati rematik. Sawise sawetara wektu, dheweke wiwit digunakake kanggo perawatan luka eksternal sing disebabake dening aktivitas mikroba lan bakteri.

Asam iki kalebu kelas aromakislot kanthi efek vasoconstrictor, sifat bakterisida lan disinfektan. Salisil alkohol digunakake sacara eksternal kanggo nambani lumahing sing kena pengaruh, nalika fungsi iki:

  • disinfects kulit;
  • dries kukul lan ireng;
  • nyuda inflamasi;
  • ngancurake pathogenic bakteri lan jamur;
  • ngecor kapal ing situs aplikasi.

Solusi alkohol kasedhiya ing botol kaca peteng 24 lan 40 ml. Gumantung ing konsentrasi bahan aktif, alkohol 1%, 2%, 3%, 5% lan alkohol 10% dibedakake.

Wigati! Kanggo pertempuran kukul lan kukul, mung 1% lan 2% alkohol sing digunakake, minangka solusi sing luwih konsentrasi bisa nyebabake lara bakar lan trauma ing kulit.

Nalika wis diterapake?

salitsiloviy-spirt-0 Salisil alkohol utamané digunakake kanggo ngontrol jerawat lan kukul, nanging ing sawetara kasus bisa digunakake kanggo penyakit kulit liya sing mbutuhake disinfection saka wilayah sing kena pengaruh (minangka bagéan saka perawatan kombinasi). Indikasi kanggo pasugihan kasebut yaiku:

  • penyakit jamur saka sikil;
  • eczema;
  • dermatitis bakterial lan jamur;
  • deprive;
  • psoriasis;
  • calluses and corns;
  • warts.

Gunakake solusi kudu ati-ati banget. Dianjurake kanggo miwiti aplikasi kanthi alkohol 1%, amarga reaksi intoleransi bisa.

Carane aplikasi?

Salisil alkohol digunakake mung kanggo perawatan lokal saka area gerah. Aplikasi titik sing paling umum digunakake kanthi swab katun (yen kita ngomong babagan lesi cilik, kayata kutil utawa kukul).

Perawatan ora bisa tahan luwih saka 7 dina. Aplikasi komposisi kulit kudu 3-4 kali. Yen tamba digunakake kanggo mbusak jagung lan corns, perlu kanggo nggawe bathi mlaku panas (yen ora ana contraindications kanggo iki).

Penting! Dilarang nganggo komposisi kanggo kulit sing sehat, amarga ana kemungkinan kerusakan dhuwur ing jaringan sing ora disinfeksi minangka asil sing diobong.

Contraindications

salitsiloviy-spirt-1 Alkohol salislik ora kena digunakake ing area kulit kanthi kerusakan sing amba, uga kanthi reaksi dryness utawa hipersensitivitas kanggo etanol utawa asam salisilat.

Pregnant lan lactation

Larutan alkohol saka asam salisilat ora nembus ing susu susu lan ora diserap menyang aliran getih umum, mula ora bisa nyebabake janin utawa bocah. Miturut indikasi sing ketat, tamba bisa digunakake sajrone wektu tartamtu.

Overdosis

Kanthi nggunakake lokal, kasus overdosis ora kacathet. Nanging, perlu diwaspadai pancegahan: botol karo komposisi kudu diselehake ing permukaan sing padhet sing padhang kanggo nyegah tipping kanggo mbukak area awak. Nanging, yen ana kahanan sing ora nyenengake, lan akeh larutan ing kulit, langsung ngresiki panggonan kontak karo banyu sing mlaku lan aplikasi salep medis. Sawise sepindah, hubungi spesialis.

Efek sisih

salitsiloviy-spirt-02 Wiwit solusi ngandhut alkohol, reaksi kulit lokal bisa kedadeyan sing nuduhake gangguan. Iki kalebu:

  • abot abang (kulit dadi padhang abang utawa burgundy);
  • sensasi kobong;
  • peeling lan tambah garing;
  • sesak kulit (gerakan mimic nyebabake rasa ora nyaman).

Fénoména iki ora minangka alasan kanggo mbatalake perawatan ing kasus-kasus ing tingkat keruwetan utawa lemah, lan uga sawise 1-2 dina. Yen iki ora kedadeyan, panggunaan agen kudu dihindari.

Panyimpenan

Boten kados obat ingkang paling kathah, ingkang kasimpen ing suhu ingkang boten ngluwihi 25 derajat, alkohol salislik kedah disimpen wonten ing jarak 10-18 derajat. Care kudu dijupuk kanggo mesthekake yen bocah lan pets ora nduweni akses menyang panyimpenan. Ranjang - 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Nenekku nyeritakake babagan alkohol salicylic nalika aku isih remaja lan ngalami jerawat. Banjur tamba mbantu aku nyisihake masalah kasebut ing wektu 2 minggu - wektu iki jerawat garing, katon mudhun, lan sawise 3-4 dina liyane ilang (ing wektu iki aku ora nggunakake tamba). Saiki digunakake nalika kukul muncul ing pasuryan utawa bali. Mangkono, nalika jerawat seger, 2-3 dina perawatan cukup, lan ora ana tandha maneh. Kanggo dhuwit kuwi, dheweke ngimpi apa wae cah wadon. Olga, 21 taun

Gunakake alkohol salislik kanthi kabeh kulawarga. Putri saya gelut kukul kanthi bantuan (lan aku kudu ngomong, banget sukses), lan dheweke mbantu bojone kanggo njupuk wart saka lengen. Iku bener. Dheweke nglamar kanthi kombinasi liya sing dirancang khusus kanggo mbusak warts. Lan aku ngolah kalsium karo alkohol salislik. Aku nyelehake kaping pirang-pirang dina ing jagung (sawise ngetokke kukus), lan sawise 3-4 dina aku mung mbusak kulit sing diseased menyang wilayah sing sehat. Heels sawise prosedur kasebut pancene kaya bayi saka iklan. Aku menehi saran sampeyan nyoba yen wong duwe masalah sing padha. Konstantin, 34 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.