Samara

Tambah klinik

Korytseva Clinic

Korytseva Clinic didegaké taun 1996 lan nduwèni 2 cabang, sing nyedhiyakake kenyamanan wilayah kanggo para klien. Saiki klinik kita minangka pusat obat estetika modern, ing ngendi luwih saka 40 karyawan sing profesional. Dina iki - kita minangka salah sawijining pusat estetis paling apik ing wilayah Samara.

st. Molodogvardeyskaya, d.138B
st. Revolusioner, 5