Sebozol, sampo

Analog

Sebosol

Nalika milih analog, aja lali kanggo njupuk kapasitas botol kasebut.

Rega

: 340 р. Rata-rata rega per 100ml * : 340 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Sebozol ing tas Sebosol kasedhiya ing botol 100 lan 200 ml, mbedakake saka pesaing, yen sampeyan butuhake panganggo sing dawa. Kajaba iku, pabrike nyatakake yen shampoo "Sebozol" cukup kanggo ngumbah rambute seminggu utawa malah sepisan saben rong minggu, ora kaya shampo liyane saka dandruff.

Ana uga paket 5 ml 5 ml tas, sing cukup kanggo nggunakake prophylactic.

Cuweré abang, translucent homogen, diaplikasi lan gampang dibuyar. Saliyane kanggo perawatan antijamur, sifat lan efek sing padha minangka sampo reguler.

Indikasi

botol sebasol ing tangan Nyegah lan ngobati penyakit jamur, utamane saka kulit kepala:

Yen kulit alus ing pinggir rambute kena pengaruh jamur, sampeyan uga kudu nggunakake shampoo Sebasol utawa analog kanggo pencegahan.

Dianjurake kanggo nggunakake shampoo kanggo kesehatan intim kanggo atlet groin (yen mesthi rambut ora rampung dibusak).

Ana mung siji kontraindikasi : intoleransi kanggo komponen obat kasebut.

Úa: Agen rasa, sodium benzoate, butylhydroxytoluene, banyu, ketoconazole (1%) , cocodiethanolamide, pewarna E124, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfosuccinate, polyquaternium-7, natrium klorida, EDTA, uyah natrium.

Efek sampingan ora mungkin. Kanthi jumlah sampo sing ditrapake utawa suwe banget, eritema lan kobong bisa uga. Pengobatan khusus ing kasus iki ora perlu, gejala ilang nalika ora ditindakake.

Dosis lan Administrasi

56730583

  1. Aplikasi shampoo kanggo ngresiki rambut weteng lan kulit sirah, pijet.
  2. Ngenteni 5 menit.
  3. Wis rampung.

Aplikasi kalebu 2 tahapan:

Nyelehake dandruff: 2 kali seminggu kanggo 4 minggu,

II profilaksis: 1 wektu saben minggu utawa 1 wektu saben rong minggu gumantung carane kuat kambuh kasebut sadurunge wiwitan.

Efek sing apik bisa ditemokake sawise aplikasi katelu utawa kaping sekawan, ananging kanggo nyegah dermatitis, kudu dibutuhake lengkap.

Kanggo infèksi jamur, tindakake instruksi dhokter.

Liyane

56988864 Aja ngideni sampo kanggo nyedhaki mata, yen disenengi kontak langsung disalin karo banyu.

Simpen ing botol sing wis ditutup, ing panggonan sing ora bisa dituju kanggo bocah-bocah, kanthi suhu 5 nganti 25 ° C.

Umur urip 2 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise digunakake shampoo iki saran saka dhokter, dandruff ilang banget cepet, lan gatal terus kanggo minggu liyane 3. Dhokter ngandika - efek sisih. Panganggo anonim

Aku tansah nggunakake Sebazol, 100ml cukup kanggo kula supaya kambuh kanggo wektu sing banget, aku menehi saran everyone. Pengarep, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.