Sinaflan, ointment

1

Analog

  • Sinalar
  • Sinoderm
  • Flukort
  • Flutsinar
  • Ezacinone

Kabeh GKS populer

Rega

38 р. Rata-rata online rega * 38 r. (beda banget karo manufaktur beda)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Apa mbantu:

Cinaflan minangka obat sing kuwat banget, panggunaan sing ora bisa dikendhaleni bisa nyebabake akibat serius, ndeleng efek samping.

Dosis lan administrasi

Aplikasi kulit Aplikasi mung njaba. Sadurunge nglamar, ngumbah lan garing kulit, utawa ngilangke karo antiseptik. Aplikasi lapisan ointment sing uga tipis.

Dianjurake kanggo nglakoni saka 2 nganti 4 kali dina.

Anak-anak saka umur 2 taun nglamar 1 dina saben dina, miturut pengawasan dokter lan ora luwih saka 5 dina.

Duration of treatment ditemtokake dening dokter, gumantung saka sifat penyakit kasebut.

Ing kasus paling dawa, iki ora luwih saka 5-10 dina, kanthi penyakit sing suwe - nganti 25 dina. Elinga yen panggunaan glcocorticoids ing jangka panjang mbebayani.

Kanggo lènsa fokus cilik kanggo ningkatake efek kasebut, bisa ditrapake kanggo nggarap agen kasebut kanthi ganti baju ( occlusive ). Ing kasus iki, sampeyan ora bisa nggunakake luwih saka 2 gram. saben dina.

Iku luwih disengaja nggunakake Sinaflan kanthi bentuk dermatosis garing.

Contraindications

Sisih liyane

  • Tingkat sensitivitas kanggo komponen;
  • manifestasi sifilis ing kulit;
  • kulit tuberkulosis;
  • jinis "popok";
  • rosacea;
  • Tipe plori gedhe saka psoriatic;
  • itching anogenital;
  • infèksi kulit;
  • tumor kulit;
  • ulkus trophik saka sikil, sing gegandhèngan karo vena varikos;
  • tatu mbukak ing situs panggunaan;
  • ulkus padhas ing tahap akut;
  • meteng;
  • nyusoni;
  • umur nganti 2 taun.

Anak-anak sing umure luwih saka 2 taun kudu diaplikasi 1 dina saben dina, miturut pengawasan dokter.

Kanthi pedhut khusus kanggo nggunakake bocah-bocah wadon sing ana ing tataran pubertas.

Efek sisih

konsistensi

  • Sensasi kobong
  • kulit gatal
  • kulit garing
  • Jerawat "steroid",
  • folliculitis.

Kanthi nggunakake lenga lokal sing nyepetake bisa:

  • immunodefikusi sekunder,
  • hypertrichosis (tambah wutah rambut),
  • alopecia (alopecia),
  • hirsutism (tuwuhing jinis lanang ing wanita),
  • telangiectasia (spider veins),
  • purpura,
  • nglanggar pigmentasi.

Nizhpharm 2 Nalika diterapake ing papan sing akeh banget, manifestasi sistemik bisa uga (gastritis, "steroid" ulcer padharan, insufisiensi adrenal, sindrom Itsenko-Cushing, diabetes steroid, striae, proses reparative alon).

Atrophy saka kulit nganti necrosis ditemokake ing sawetara pasien.

Kanthi aplikasi saka Sinaflana sing wigati kanggo area sing penting, kulit, efek samping sistemik sing cenderung banget, kayata kelainan kelenjar adrenal hipofonial, gastritis, ulkus lambung steroid, diabetes steroid, sindrom Itsenko-Cushing, striae (stretch mark), proses reparative perlahan (penyembuhan ).

Yen artikel iki mbiyantu sampeyan, aja lali klik tombol Share ing ngisor kaca.

Komposisi lan farmakokinetik

Bahan aktif: fluocinolone acetonide.

Komponen tambahan: propylene glikol, vaseline medik, lanolin, ceresin.

Sawise agen kasebut wis ditrapake, kulit kasebut nemplek lan ngikat protein plasma. Punika diproses dening ati, diubengi dening ginjal.

Interaksi narkoba

62596987 Bisa digabung karo obat antimikroba.

Awit tamba nambahake kalsium kalium, bisa ngurangi efektivitas kalium lan nyegah resiko hypokalemia.

Kanggo alasan sing padha, ora disaranake nggunakake Sinaflan bebarengan karo obat diuretik.

Minangka bagéan saka terapi kanthi bantuan kortikosteroid, ora becik kanggo nindakake ora mung vaksinasi, nanging uga imunisasi. Iki amarga efek imunosupresif saka ointment.

Kondisi panyimpenan lan release

Amarga kanthi harfiah, obat kasebut kasedhiya tanpa resep.

Obat kudu disimpen ing panggonan sing garing, sing dilindhungi saka sinar srengéngé langsung, ing suhu ora luwih saka 30 ° C. Umur urip 2 taun (beda-beda saka manufaktur sing beda).

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawise lelungan menyang alam, akeh titik abang lan malah sores muncul ing awak - kedadeyane, soko wong. Ora ana lenga ing omah lan dheweke menehi saran supaya aku tuku Sinaflan ing farmasi. Alat kasebut mbantu aku kanthi harfiah sawise aplikasi pisanan. Aku bingung karo mambu tartamtu, nanging ora mengaruhi efek. Mulane, aku seneng karo ointment, kejaba iku murah. Nikolay Levashov, Irkutsk, Rusia

Ing rega kasebut, Sinaflan temtu alat paling apik. Mesthine, ana sing luwih efisien, nanging 15 luwih larang. Aku yakin iki saka pengalamanku dhewe, nalika aku nampa sunburn banget lan ora ana obat sing kanggo obat-obatan larang sing dianjurake dening dokter. Lan kanthi resiko aku tuku lenga iki. Efek kasebut ketok sawise 3-4 dosis. Dadi iki alat sing apik, pancen mbantu. Elena Khobotova, Tver, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.